Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1055
12.7.11 21:39
marrra píše:
elea, taky se mi líbila, to skládání vypadá super.

Že jo :-D no já to už nevydržela, hlavně teda muž to nevydržel se mnou a dovolil mi objednat :lol: a prý mi ho už posílají hah to je rychlost, snad zítra pozítří ho mám doma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.7.11 21:56

gratuluju, tak pak písni, jaký je v reálu a jak se s ním jezdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
13.7.11 10:49
marrra píše:
gratuluju, tak pak písni, jaký je v reálu a jak se s ním jezdí

díky :-D dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
25.8.11 12:34

Tak už mám doma komplet, konečně dorazil i nánožník. A po dvouapůlměsíční zkušenosti zatím spokojenost. Malá mínus jsou divně tvarovaná páčka ruční brzdy-trochu překáží a ten košík, ale jinak spokojenost a ani to odpružení mi nepřipadá tak strašné potom co jsem to promazala. A skate se také osvědčil po počáteční nedůvěře se teď těší velké oblibě, jen je lépe když je sedačka po směru jinak malá bráchu zkope :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.8.11 17:33

my sme po osemmesacnej skusenosti tiez spokojni, este som nevidela kociarik, ktory by sa mi pacil viac, tak dufam ze to tak aj ostane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.8.11 17:34

a inak tu brzdu si mozes pootocit ak ti zavadzia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
25.8.11 19:49

S tou brzdou jdem to spíš blbě napsala, spíš mi překáží to lanko jak směžuje pk rukojeti tak ho stahuju dolů, zkusím to pootočit jestli to nebude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
25.8.11 19:51

A taky se mi pořád zdá nejlepší a nejhezčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.10.11 16:45

Ahoj, jsem tu nová a sbírám zkušenosti ohledně kočárků. Víceméně jsem rozhodnutá pro Jané, jen váhám mezi Reversem a Triderem 2011. Nemáte někdo možnost porovnání obou typů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
4.11.11 10:40

Matrix

Maminky, koupím Jané Matrix Light 2010 v šedo růžové barvě (J46)nebo kolekci 2011 v barvě Buganvilia P01 . Jen v super stavu. Klidně i s fusakem.

lucie.votrubcova@luckyhoney.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
9.11.11 09:20

Ahojky holky. Uvažuji o koupi sporťáku Jané Slalom 2011. Prosím Vás máte někdo tu černo-béžovou barvu (připojuji foto). Jak vypadá ve skutečnosti? Je pěkná?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
9.11.11 11:56
Já ho mám :dance: asi měsíc
terka85 píše:
Ahojky holky. Uvažuji o koupi sporťáku Jané Slalom 2011. Prosím Vás máte někdo tu černo-béžovou barvu (připojuji foto). Jak vypadá ve skutečnosti? Je pěkná?
Děkuji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
9.11.11 12:23

A jak se s ním jezdí,atd. Jsi s ním spokojená? A co barvička, vypadá jako na obrázku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
9.11.11 12:40
tak mi ještě nejezdíme,miminko se má narodit za měsíc :lol: ale já jsem spokojená,barvička odpovídá fotu,je to prostě hnědá barva,možná o ton tmavší nežli na fotu,a zatím jsem sním pojezdila pouze v místnosti takže jízdní vlastnosti posoudit fakt nemohu :think:
terka85 píše:
A jak se s ním jezdí,atd. Jsi s ním spokojená? A co barvička, vypadá jako na obrázku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
16.11.11 11:22

ahoj holky :oops: jdu si k vám pro rady dělám pruzkum který kočárek bude pro nás ten nej v hledáčku mám slalom i slalom R u něj se mi sice nelíbí tvar ale zase otočné sezení bude pro nás nepostradatelné miminko se má otiž narodit začátkem července jenže tím pádem někdy uprostřed zimy bude muset do sportáku to je docela prušvich přece jen ty sportáky jsouuž takové odkryté.Děti mám docela cvalíky v 6 měsících nějakých 8 kilo v roce 15 kg,takžeprostorny kočárek je pro nás na prvním mástě měli jsme casualplay s4 ale jen sporták v celku jsme byli spokojení ale ve sněhu jsme se brodili a to byl docela děs přední kolečko se vždy samo odaretovalo no prostě se to nedalo ale byl starší takže třeba byl vadny.Další favorit je PPgt3 je to asi dobrý kočár ale příjde mi už na pohled šíleně těžky robustní navíc v te době budou malé skoro 3 roky tak přemýšlím nad skatem pro ní ale to nevím jestli bych nede na PP přidělala.

Takže maminky přemýšlím jaká hluboká korba na jané je dobrá aby vydržela co nejdéle transporter se mi líbí ale příjde mi že tam snad dítko ve 4 měsících s fusákem nabalené do zimy absolutně nemuže vlézt pak jsem se dívala na klasický slalom 2011 tam je nějaké novější lužko capazo to my příjde prostornější je to tak máte zkušenost rady tipy každopádně transporter je mnohem hezčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí