Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDík, dnes po testovací jízdě přetrvává spokojenost, pohodlný pro malou, pro mě ovladatelný, do auta se skládá dobře, takže super. Jen jsem byla zvyklá na dítě o něco výš, ale aspoň si časem sama nastoupí.
Tak zatím spokojenost, věděla jsem co chci tak mě nic nepříjemně nepřekvapilo. Jen jsem zvědavá kdy mi dorazí zbytek objednávky, dnes mi psali, že skejt je na cestě, nánožník má dorazit někdy v druhé polovině měsíce, tak jsem zvědavá kdy dorazí ke mě. Tak radost na třikrát-snad.
Tak už je doma další díl skládačky-skate. S konstrukcí problém není, jen s košíkem- ty packy se přidělávají tam co je připevněný košík, Teď jsem koukala, že 2011 ho už má jinak. 2010 má silnější pásy látky víc postranách, 2011 ve středu a slabší boční pásky, ale to nějak vymyslím-teď je provizorně koš připnutý jen prostředním cvočkem. Testovací jízda asi zítra, dnes tu pořád prší.
Nausinko, tak to je fajn, že se ti líbí a mimču taky,je to super kočár. ![]()
Kacka dík, spokojenost velká. Teď už mám vypilovanou kočárkovou kombinaci. Tak nevím jestli bych si to nechtěla užít všechno ještě s jedním…
Já bych třetí chtěla moc. Zrovna dneska jsem byla u kamarádky a ta končí 17tt.....úplně jsme jí to bříško záviděla
![]()
A teď, když mám svůj dokonalý kočárek, klidně bych si to dala ještě jednou
![]()
Jojo já taky.
Klidně další dvě mimi. ..A kdo tě denny lanařil na pega, ještě jako těhuli??? No já…a ty ne… ![]()
mě se ta GT3 líbila vždycky, jenže jsme měli malý výtah a nevešel se
Pak nám udělali nový a je o dost větší. Nechápu, ale je to tak. Tak mě to dost mrzí a zas v kočárkárně jsem ho nechávat nechtěla. Kolikrát jsme přijeli dom a Ondra mi spak ještě hodinu na chodbě na patře
No, tak tak to někdy halt bývá no ![]()
cafte baby, kedze tu takto pisete o inom kociariku, tak musim pridat foto aj tu, aby sa na slalom nezabudlo
, inak ja som so slalomom zatial velmi spokojna, zatial ziadna chybicka, mozno nieco najdem neskor ![]()
ja som tiez niekedy chcela GT3, kym som neobjavila slaloma, odradzali ma len farby a neotocny sedak, inak by som ho mozno vtedy brala, a ako to je s jeho skladnostou? v jednom obchode ma vtedy odradili, ze by sa mi nezmestil do auta, ja slaloma skladam dvakrat denne do nasho auta, tak pre mna to bolo dost podstatne
ale inak super kociarik, to je jasne
Tina129 píše:
cafte baby, kedze tu takto pisete o inom kociariku, tak musim pridat foto aj tu, aby sa na slalom nezabudlo, inak ja som so slalomom zatial velmi spokojna, zatial ziadna chybicka, mozno nieco najdem neskor
ja som tiez niekedy chcela GT3, kym som neobjavila slaloma, odradzali ma len farby a neotocny sedak, inak by som ho mozno vtedy brala, a ako to je s jeho skladnostou? v jednom obchode ma vtedy odradili, ze by sa mi nezmestil do auta, ja slaloma skladam dvakrat denne do nasho auta, tak pre mna to bolo dost podstatne
ale inak super kociarik, to je jasne
Ahojky, krásny kočiarik a bábika v ňom tiež
To máš aký Slalom, keď sa smiem spýtať?
Ja mám SLalom Pro 2009 a prepáčte, že sa sem vtirknem, ale by som sa chcela spýtať na ten servis Handy Praha - možem tam dat k servisu kočiar, ktorý tam nie je kupovaný??
Na tom našom Slalome totiž strašne vrže jedno kolo, podchvíľou to mažeme, ale po pár metroch vrže zas. Je to snáď jediná chyba, ale dosť ma to už začína štvať
Alebo čo poradíte ako odborníčky??
Holky pokud někdo chcete prodávám tu žlutou boudu potah jané anis 2010 originál, je jak nová cena 530,– jedná se jen o potah, pokud byste chtěli mám i žlutou vložku.
Sakra to janéčko se mi ale líbí, nějak se mi stýská!!!
já bych taky ráda třetí, ale manžel nechcce ani slyšet!!!
k.a.c.k.a.1 píše:
Holky pokud někdo chcete prodávám tu žlutou boudu potah jané anis 2010 originál, je jak nová cena 530,– jedná se jen o potah, pokud byste chtěli mám i žlutou vložku.
Juj ja bych tu strisku chtela, Kacko, ale bude mi pasovat na Slalom 2009??by se mi libila i ta vlozka.. Mozna se domluvíme
pisu z mobilu,tak se mi nedá rozpisovat