Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1586
6.6.11 12:52

Přeju ať to dobře dopadne, já mám asi smůlu, dnes mi volala paní, že už v téhle barvě nejsou, tak jsem zkusila objednat odjinud, ještě doufám. Jiná barva se mi tak nelíbila a vzhledem k tomu, že je to u mě trochu rozmar tak když to nevyjde tak se na to asi vykašlu, ale líbí se mi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.6.11 17:07
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
6.6.11 17:26

Pěkné a fakt nevypadá o tolik větší, ale trocha místa navíc tam vidět je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.6.11 18:13

No GT je opravdu v lůžku větší - teda širší a přijde mi takové měkčí a pohodlnější :wink: Jinak na délku mi to přijde stejné.
Cedro vypadá fakt dobře a kočárek je jak celkově na tom??? Sehnalas ho teda za dobrou cenu :palec: To mě se stát nemůže :zed: :lol:

Nausinko, jakou barvu jsi chtěla? Tu Calm Blue? Pani, co jsem jí naší trojkolku prodala uvažuje o prodeji…chtlěa by ten nový SlalomR v růžové…je stejný kočárkový blázen jako já :wink: :lol:

A jinak dneska jsem potkala paní se Slalomem v barvě co má Ali. ta oranžová na mě zářila už z dálky a na živo je fakt mo pěkná :palec: a taky měl chlapečka. Tak se docela už těším na to GT3 v oranžové - Kačko, je taky tak výrazná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
6.6.11 18:44

Dík, je to ta Calm blue, uvidím co mi ještě napíšou z toho druhého obchodu a pak nevím, chtěla jsem si udělat radost novým. Až zas pojedu k našim do Prahy, tak se asi porozhlídnu nanovo-jestli by nestála za úvahu jiná barva nebo úplně jiný kočár a nebo to zvládnu s tím co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.6.11 19:19

No já musím říct, že jsem na živo viděla tu barvu Distric a je fakt krásná :palec:

jinak, viděli jste tohle??? 8-o Mě to přijde šílený…takový vratký :think: blee, to s emi vůbec nelíbí :pankac:
 http://www.malvik.cz/…-Trider-2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
6.6.11 19:31

Divný, dost i když mám dojem, že reklama na něj mě přiměla zauvažovat o změně. A asi zkusím jestli někde poblíž nemají to letošní Retro. Jen mi tam-i na 2010 Molten red vadí ty nápisy. Teď jen kde mají největší výběr. Nějak se mi nechce s dětma někam naslepo. Musím se podívat na manželovx služby kdy zas vyrazíme do Prahy. Pak asi zkusím Handy- jsou dovozci, tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.6.11 22:03

V Handy by měli mít snad všechny barvy :wink: a ta oranžovo/ hnědá z loňské kolekce je fakt moc pěkná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.6.11 23:02

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ta hnědoúoranžová je fakt krásná :palec:

a tady je za dobrou cenu :wink:

a tady je celá trojkombinace v Calm Blue - třeba by ti Nausinko prodali jen sporťáček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
7.6.11 06:46

Dík, jsi strašně hodná, ještě to úplně nevzdávám, uvidím opdle toho co se dneska dozvím. Jen se mi posledních pár dní nějak nedaří, tak mi to nepřidalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
7.6.11 10:44

Prodávám Revers 2010 v barvě Land Art. Ještě nemám inzerát, teprve půjdu kočár nafotit a vyhodit na net. Autosedačku-vanu-sporťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.6.11 11:37

Tak se mi ozvala paní na janéčko, tak nevím, zda ho prodat????…je fakt super.

Denny stál mě 4500,– protože si paní myslela, že nejde vyprat potah a byl celý takový ušmudlaný a zaprášený. Po vypucování je jak nový-jediný škrábanec má na boku plastu, jak jsou ty držáky na pití, jinak 100%stav. Takže jsem moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.6.11 12:20

Holky vy co máte jané slalom pro trojkolku,mohu s zeptat jak se jezdí s takovým kočárkem v zimě ve sněhu?A existuje jané slalom pro i jako čtyrkolka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
7.6.11 12:51

Je krásný, já zatím obvolávám jestli náhodou a zatím nic… teda na jednom místě sety-ale nedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
7.6.11 14:51

Tak snad v Malvíkovi, pán říkal, že jsou i samostatné sporťáky, tak už se těším. Snad se neukáže žádná zrada a aspoň tam měli i surfer. Jen to vychází trochu dráž než jsem plánovala…

Příspěvek upraven 07.06.11 v 14:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4