Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
12.5.11 12:51

Bianko jsu nádherné!!!A ta brva je čokoláda-tyrkys????Teda mě se to tak zdá, to je moje oblíbená kombinace,všude píšu jak se mi tato líbí. :wink: :mrgreen: :mrgreen: Já jsem si vždycky myslela, že utopia je šedá s modrou. No krása!!!A malý je taky krásný ve Slalomku. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.5.11 13:04

Díky za pochvalu. Vám to taky ve Slalomu sluší. Utopia je černá s tyrkysovou, na obrázku je spíš modrá, ale ve skutečností je modrozelená. Prostě Jané je :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
12.5.11 18:22

Ahoj holky :mavam: mam Jane slalom reverse 2010 a nekam jsem zalozila prospekty k nemu a n nejak mi nejde kocarek otocit(jeste jsem to nezkoumala) ma jit otocit po a proti smeru jizdy nemuzete mi prosim poradit moc dekuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.5.11 18:38

Oběma rukama musíš zmáčknou ty šedé pacičky vzadu na sedačce, za tím černým plastem s červenou 2 a vytáhnout. Při nasazení pozor, aby ti z druhé strany zapadl do té kovové tyčky mirně zatlačíš, až to zaklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.5.11 19:50

Bianco :palec: jsou moc pěkné :wink: Jak píšeš, prostě Jané :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
12.5.11 20:52

moc dekuju :kytka: a jeste jsem se nezeptala to jde i korby i u sportaku jo?? :think: pridavam foto korby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
12.5.11 20:53

hm tak fotka mi sem nejde vlozit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.5.11 20:59

Já mám jen sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
12.5.11 21:23

aha ja ted totiz premyslim jaky mam na ty korbe cudliky :think: :lol: a sedy tam jsou jen dva jeden na vyjmuti a druhy na regulaci desky tak je mozny ze otacet to jde jen u sportaku :think: :nevim: nemate to nekdo vyzkouseny i u korby?? i kdyz za mesic dva uz menim tak vydrzime :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.5.11 21:42

Tessmi to přehazování po a proti směru jde jen u sporťáčku :wink:
Bianco golfky jsou nádherné a opravdu vypadají jako nové za ty prachy si myslím, že to byl fakt dobrý kup :pankac: Áďa jak vyrostl a trochu se změnil je z něj nádherný broučínek :kytka: A jak si v kočárku hoví jako velký frajer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.5.11 21:50

Ali, golfky jsou fakt jako nové. Nikde ani škrábaneček, jen kola trochu ojeté. Pro mě by byl hřích kupovat nové drahé golfky, když je máme fakt asi jen do auta, případně někdy do autobusu. Adam má jasno, jemu se líbí ve Slalomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
13.5.11 15:55

holky moc dik za rady me to napadlo az ted ze to funguje jen u sportaku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
13.5.11 17:10

Holky, já už to otáčení zvládám za jízdy s pasažérem :palec: :-D Muž vždycky zírá, protože on ho i teď sotva umí složit hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.5.11 19:46

Holkýýýý, tak už jsem konečně IN maminka hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
20.5.11 22:17

Denny :potlesk: moc vám to sluší. Konečně super počasí a můžeme ty děti nějak zabavit i venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí