Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
7.6.11 14:51

existuje ale nie je to slalom ale unlimit, a inak s trojkolkou v zime ziaden problem, a unlimit nema nafukovacie kolesa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
7.6.11 16:28

Já jsem zimu odjezdila se Slalom Reverse po zasněžené polní cestě a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.6.11 17:22

Kačko, tak to byl teda kup :palec: Gratuluju, aspoň někdo má štěstí. Já už trnu, co se zítra vyvrbí...... :-?

Crispino…mi nebudeš věřit, ale teď při poslední výměně jsem zatoužila po Slalomu v Land Art…jenže na inzerátech žádný nebyl, škoda co :wink:

Nausinko, tak držím palce :wink:
ještě jsem našla tohle:
 http://www.moje-miminko.cz/…ue-1154.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.6.11 17:24

Jo a jinak si dneska paní vyzvedla na poště Unlimit, co jsem jí poslala a volala mi úplně nadšená, že je jak nový a že vůbec nečekala, že bude tak pěkný. Tak jsem byla potěšená :-D Tak se těším zas já, až dojdou penízky hihihi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
7.6.11 18:34

Taky jsem zvědavá jak to dopadne, dnes jsem obvolávala asi 10 obchodů, ve dvou měli sety, které nechtěli dělit a do toho Malvíka jsem se nemohla dovolat, měli pořád obsazeno, zadařilo se až když už jsem to vzdávala, tak to snad dopadne dobře. A docela závidím, že umíš prodat, nějak se s těmi svými nedokážu rozloučit. Třeba se ještě budou hodit golfky určitě a magnum na spaní na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
7.6.11 18:35

A to máme vlastně na chalupě u našich ještě hlubokou a sportovní Libertu ještě po mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.6.11 18:54

Tak tu Libertu závidim zas já :pankac: :lol:
Hele, tak držim palce a informuj nás, jak jsi dopadla :wink: Ta modrá je stejně nejkrásnější, si nemůžu pomoct :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
7.6.11 20:02

Asi protože je nejkrásnější tak už není :wink: A s tou libertou by to zas nebyla až taková výhra-sice super prostor, ale to houpání v porovnání s Magnumem nic moc a jet se s ní dá snad jen rovně. Když jsem vybírala poprvé, tak jak měto nebavilo tak jsem málem skončila u ní. Je pravda, že ten sporťák má u dětí úspěch, spousta prostoru na blbnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
7.6.11 20:08

A taky mi z těch barev co je přijde takový nejlepší pro holku. V té růžové by podle mě zanikla a ty modročervené mi přišly spíš klučičí. A ty mezi takové… Tak jen doufám, že se pán v Malvíkovi nepřekouknul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.6.11 21:05

No jestli se chceš zasmát, tak jak Slaloma i Unlimita ( oba jsem měla v Calm Blue ) jsem prodala na holčičky :lol: Dobrý viď. Já si taky myslim, že je to super barva. I kluk v ní vynikne, protože to prostě není modrá, ale taková sportovní petrolejová :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
7.6.11 21:10

Vždyť píšu nejvíc holčičí barva a hlavní pasažér bude slečna, mladý muž bude muset pěšky nebo na skejtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
7.6.11 21:17

Holky teda vy to válíte s těma kočárkama.Já jsem se slalomem spokojená a určitě to s ním odjezdíme jen jsem si trošku posteskla a velice ráda bych šla do jiné barvy.No jak jinak než slavnou calm blue :dance: Myslíte, že bych našla někoho kdo by si se mnou barvu vyměnil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.6.11 22:21

nausinko, jen se zeptej na skate ke Slalomu Revers. Jak má tu konstrukci do C, tak nevim, který na to půjde :think: Ale tohle by ti snad určitě měli říct v Handy :wink:

Ali, máš kráááásnou barvičku :wink: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
8.6.11 06:39

Měl by to být originál, přímo na něj, tak to snad nějak půjde, větší obavy mám spíš z toko co na to náš mladík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.6.11 08:09

nausinko, máš nějaký odkaz kde se dá koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí