Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proexistuje ale nie je to slalom ale unlimit, a inak s trojkolkou v zime ziaden problem, a unlimit nema nafukovacie kolesa
Já jsem zimu odjezdila se Slalom Reverse po zasněžené polní cestě a v pohodě.
Kačko, tak to byl teda kup
Gratuluju, aspoň někdo má štěstí. Já už trnu, co se zítra vyvrbí...... ![]()
Crispino…mi nebudeš věřit, ale teď při poslední výměně jsem zatoužila po Slalomu v Land Art…jenže na inzerátech žádný nebyl, škoda co ![]()
Nausinko, tak držím palce ![]()
ještě jsem našla tohle:
http://www.moje-miminko.cz/…ue-1154.html
Jo a jinak si dneska paní vyzvedla na poště Unlimit, co jsem jí poslala a volala mi úplně nadšená, že je jak nový a že vůbec nečekala, že bude tak pěkný. Tak jsem byla potěšená
Tak se těším zas já, až dojdou penízky hihihi ![]()
Taky jsem zvědavá jak to dopadne, dnes jsem obvolávala asi 10 obchodů, ve dvou měli sety, které nechtěli dělit a do toho Malvíka jsem se nemohla dovolat, měli pořád obsazeno, zadařilo se až když už jsem to vzdávala, tak to snad dopadne dobře. A docela závidím, že umíš prodat, nějak se s těmi svými nedokážu rozloučit. Třeba se ještě budou hodit golfky určitě a magnum na spaní na zahradě.
A to máme vlastně na chalupě u našich ještě hlubokou a sportovní Libertu ještě po mě ![]()
Tak tu Libertu závidim zas já
![]()
Hele, tak držim palce a informuj nás, jak jsi dopadla
Ta modrá je stejně nejkrásnější, si nemůžu pomoct ![]()
Asi protože je nejkrásnější tak už není
A s tou libertou by to zas nebyla až taková výhra-sice super prostor, ale to houpání v porovnání s Magnumem nic moc a jet se s ní dá snad jen rovně. Když jsem vybírala poprvé, tak jak měto nebavilo tak jsem málem skončila u ní. Je pravda, že ten sporťák má u dětí úspěch, spousta prostoru na blbnutí.
A taky mi z těch barev co je přijde takový nejlepší pro holku. V té růžové by podle mě zanikla a ty modročervené mi přišly spíš klučičí. A ty mezi takové… Tak jen doufám, že se pán v Malvíkovi nepřekouknul.
No jestli se chceš zasmát, tak jak Slaloma i Unlimita ( oba jsem měla v Calm Blue ) jsem prodala na holčičky
Dobrý viď. Já si taky myslim, že je to super barva. I kluk v ní vynikne, protože to prostě není modrá, ale taková sportovní petrolejová ![]()
Vždyť píšu nejvíc holčičí barva a hlavní pasažér bude slečna, mladý muž bude muset pěšky nebo na skejtu.
Holky teda vy to válíte s těma kočárkama.Já jsem se slalomem spokojená a určitě to s ním odjezdíme jen jsem si trošku posteskla a velice ráda bych šla do jiné barvy.No jak jinak než slavnou calm blue
Myslíte, že bych našla někoho kdo by si se mnou barvu vyměnil ![]()
nausinko, jen se zeptej na skate ke Slalomu Revers. Jak má tu konstrukci do C, tak nevim, který na to půjde
Ale tohle by ti snad určitě měli říct v Handy ![]()
Ali, máš kráááásnou barvičku
![]()
Měl by to být originál, přímo na něj, tak to snad nějak půjde, větší obavy mám spíš z toko co na to náš mladík.