Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pronaisinko, na Mimibazaru ho paní prodává v barvě Calm Blue za 8.000,– v plné výbavě a v perfektním stavu…tak tam jukni ![]()
dík, viděla jsem, asi si ho v týdnu půjdu důkladněji prohlédnout, jen s figurantkou, bez doprovodu a pak se definitivně rozhodnu/ i když mám vybraný obchod kde je s nánožníkem asi za 11500.
A asi bych koupila nový, nákup takhle přes celou republiku si už netroufnu.
Bojím se, že bych byla z každého fleku, škrábance zklamaná.
no pani ho má vlastně komplet za 9.500,–…jsem se všimla až pak, promiň. A já mám z MMB zkušenost výbornou, všechno vždycky bylo tak, jak prodávající uvedl
A většinou ti můžou poslat podrobné fotky. Kolik je malé?
Já ne že bych měla špatnou zkušenost, taky vše jak bylo napsáno, ale… Nový je nový a taky mi jde o záruku. Uvidím jak budu mít čas v klidu si ho znova prohlédnu a pak se rozhodnu.
I když, to už by muselo být něco aby mě to odradilo, když vzpomínám, všechny kočárky jsem jela „vybírat“ vlastně rozhodnutá abych nakonec stejně koupila to o čem jsem uvažovala na začátku, tak spíš jen jak to opdat doma.
ahoj holky,
tak mi ze dne na den asi ruplo v hlavě, prodala jsem Unlimita a zítra si jedu pro GT3 ![]()
Jak jsem se dala na to bruslení, zastesklo se mi po trojkolce a tak jsem šla do toho. Sice jsem původně zamýšlela návrat ke Slalomu, ale to už by bylo asi vážně moc ujetý.....i na mě
A to se podržte, ta známá, co jsem jí tenkrát Slalůmka prodala ho teď prodává a chce si koupit růžový…ona je stejný kočárkový maniak, takže si notujeme
No, ale kupovat zpátky toho svého, tak to už je šílenost totální že..... Takže, zítra jedu pro GT3, barva Cedro, v záruce je do 8/2012 a je za 7.000,– Jen doufám, že nebudu zklamaná. Ale moc se na něj na druhou stranu těším, bude to změna. Má spoustu vychytávek, je větší - což je pro mě + hlavně na zimu -a co jsem okusila Peg Perego Clasico, teď golfky Sí tak vidím čím dál víc, že Peg perego má ty kočárky opravdu propracované a vymazlené
No ale stejně Jané Reverse zůstane v mém srdíčku ![]()
Denny, chápu, jané je naprosto skvělé, ale budeš se smát, mám rezervované PP cedro za 4800,–
A objednané golfky xtreet emotion, už jedou ke mě, janéčko je naprosto úžasné, ale malý už se vozit nechce a na zimu by se tam nevešel.
Takže dneska podávám inzerát, sice to pořád zvažuju, je to super kočár. ![]()
Kačko a ty Cedro kupuješ nebo prodáváš??? A tvůj Slalom jsem viděla na MMB ![]()
Já koupila právě GT3 v barvě Cedro ![]()
Kočárek je to super, vůbec to nejde srovnat. Hned první jízdu jsme byla nadšená, jako když jsem vyjela se Síčkama
super
a jsem ráda, že se opět nedostavil pocit, že bych litovala. úplně NEJ je to dpružení
z toho jsem jako doslova odvařená. Ale dámy, Slalom/Unlimit bude pořád v mém srdíčku a jsem ráda, že jsem měla tu možnost ho mít a mít tu otočnou sedačku na období, kdy jsme to fakt potřebovali a na 100% užili. Pro mě je to úžasný kočárek ![]()
Denny tak co jsem teď přečetla je pro mě hodně ujetý
,ale krásně
No mít doma chlapa,který to pochopí tak proč ne!!!Prosím hoď sem nějaký obrázek ať vím jaká je ta barvička ![]()
ali, nejlepší na tom je, že ten můj už se mě jen zeptá, kam jedem - popřípadě si vytiskne mapu hihihi. A když vidí, jak jsme spokojená a že má zase klid, je sám rád
v tomhle ja fakt úžasnej ![]()
Zítra nafotím ju ![]()
Denny nemám, ale jak píšeš, pro mě je zase srdcovka gt3, taky budu mít cedro.
jedu pro měj asi v úterý. Slalomka zkusím prodat, tvého unlimitka jsem taky viděla na MMB, Denny ale měla jsi docela nízkou cenu teda…
No já zkusím jestli se prodá, je fakt jako nový-včera jsem ho pucovala ani škrábánek
. Slalom je naprosto skvělý kočár, mrzí mě, že jsem si ho koupila až tak pozdě a né někdy kolem 7 měsíců. Jo a kdyby jsi měla s gtčkem jakýkoli problém dej vědět, na něj jsem, musím neskromě napsat, třída…
![]()
A na fotky se moc těším taky!!!
No Kačko, já na Sllaoma nebo Reverse jako takového dopustit nedám. Nám účel splnil a budu na něj vzpomínat ráda. Co s etýče ceny - Sllaoma jsme s příslušenstvím prodala za 8.000, Unlimit je celkově levnější, takže jsem musela s cenou trochu dolů. Ale vyšlo mi to dobře, sehnala jsem GT3, který je do 08/12 ještě v záruce, takže necelý rok jetý a sporťák je jetý snad jen 2 měsíce. Paní má totiž 10ti měsíčního chlapečka az dva měsíce rodí další. takže malého v něm jako ve sporťáku odvozila minimálně. Měla jen trhlou síťku na košíku, ale tu jsem si hned včera zašila ![]()