Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
28.5.11 20:45

naisinko, na Mimibazaru ho paní prodává v barvě Calm Blue za 8.000,– v plné výbavě a v perfektním stavu…tak tam jukni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
28.5.11 20:57

dík, viděla jsem, asi si ho v týdnu půjdu důkladněji prohlédnout, jen s figurantkou, bez doprovodu a pak se definitivně rozhodnu/ i když mám vybraný obchod kde je s nánožníkem asi za 11500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
28.5.11 21:01

A asi bych koupila nový, nákup takhle přes celou republiku si už netroufnu. :nevim: Bojím se, že bych byla z každého fleku, škrábance zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.5.11 20:37

no pani ho má vlastně komplet za 9.500,–…jsem se všimla až pak, promiň. A já mám z MMB zkušenost výbornou, všechno vždycky bylo tak, jak prodávající uvedl :wink: A většinou ti můžou poslat podrobné fotky. Kolik je malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
29.5.11 20:44

Já ne že bych měla špatnou zkušenost, taky vše jak bylo napsáno, ale… Nový je nový a taky mi jde o záruku. Uvidím jak budu mít čas v klidu si ho znova prohlédnu a pak se rozhodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
29.5.11 20:47

I když, to už by muselo být něco aby mě to odradilo, když vzpomínám, všechny kočárky jsem jela „vybírat“ vlastně rozhodnutá abych nakonec stejně koupila to o čem jsem uvažovala na začátku, tak spíš jen jak to opdat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.6.11 20:45

ahoj holky,
tak mi ze dne na den asi ruplo v hlavě, prodala jsem Unlimita a zítra si jedu pro GT3 :lol:
Jak jsem se dala na to bruslení, zastesklo se mi po trojkolce a tak jsem šla do toho. Sice jsem původně zamýšlela návrat ke Slalomu, ale to už by bylo asi vážně moc ujetý.....i na mě :pankac: :lol: :lol: :lol: A to se podržte, ta známá, co jsem jí tenkrát Slalůmka prodala ho teď prodává a chce si koupit růžový…ona je stejný kočárkový maniak, takže si notujeme :wink: :lol: No, ale kupovat zpátky toho svého, tak to už je šílenost totální že..... Takže, zítra jedu pro GT3, barva Cedro, v záruce je do 8/2012 a je za 7.000,– Jen doufám, že nebudu zklamaná. Ale moc se na něj na druhou stranu těším, bude to změna. Má spoustu vychytávek, je větší - což je pro mě + hlavně na zimu -a co jsem okusila Peg Perego Clasico, teď golfky Sí tak vidím čím dál víc, že Peg perego má ty kočárky opravdu propracované a vymazlené :palec: No ale stejně Jané Reverse zůstane v mém srdíčku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.6.11 08:27

Denny, chápu, jané je naprosto skvělé, ale budeš se smát, mám rezervované PP cedro za 4800,– :-)A objednané golfky xtreet emotion, už jedou ke mě, janéčko je naprosto úžasné, ale malý už se vozit nechce a na zimu by se tam nevešel. :-)Takže dneska podávám inzerát, sice to pořád zvažuju, je to super kočár. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.6.11 08:47

Denny a nemáš to kiwi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.6.11 20:45

Kačko a ty Cedro kupuješ nebo prodáváš??? A tvůj Slalom jsem viděla na MMB :wink:
Já koupila právě GT3 v barvě Cedro :palec:
Kočárek je to super, vůbec to nejde srovnat. Hned první jízdu jsme byla nadšená, jako když jsem vyjela se Síčkama :pankac: :palec: super :palec: a jsem ráda, že se opět nedostavil pocit, že bych litovala. úplně NEJ je to dpružení :dance: z toho jsem jako doslova odvařená. Ale dámy, Slalom/Unlimit bude pořád v mém srdíčku a jsem ráda, že jsem měla tu možnost ho mít a mít tu otočnou sedačku na období, kdy jsme to fakt potřebovali a na 100% užili. Pro mě je to úžasný kočárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
3.6.11 21:19

Denny tak co jsem teď přečetla je pro mě hodně ujetý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale krásně :wink: No mít doma chlapa,který to pochopí tak proč ne!!!Prosím hoď sem nějaký obrázek ať vím jaká je ta barvička :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.6.11 21:27

ali, nejlepší na tom je, že ten můj už se mě jen zeptá, kam jedem - popřípadě si vytiskne mapu hihihi. A když vidí, jak jsme spokojená a že má zase klid, je sám rád :lol: :lol: :lol: v tomhle ja fakt úžasnej :srdce:
Zítra nafotím ju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.6.11 21:27

…hele, vy mě nemít, tak se tu děsně nudíte ne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.6.11 08:22

Denny nemám, ale jak píšeš, pro mě je zase srdcovka gt3, taky budu mít cedro. :-)jedu pro měj asi v úterý. Slalomka zkusím prodat, tvého unlimitka jsem taky viděla na MMB, Denny ale měla jsi docela nízkou cenu teda… 8-o No já zkusím jestli se prodá, je fakt jako nový-včera jsem ho pucovala ani škrábánek :mrgreen: . Slalom je naprosto skvělý kočár, mrzí mě, že jsem si ho koupila až tak pozdě a né někdy kolem 7 měsíců. Jo a kdyby jsi měla s gtčkem jakýkoli problém dej vědět, na něj jsem, musím neskromě napsat, třída… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A na fotky se moc těším taky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.6.11 11:25

No Kačko, já na Sllaoma nebo Reverse jako takového dopustit nedám. Nám účel splnil a budu na něj vzpomínat ráda. Co s etýče ceny - Sllaoma jsme s příslušenstvím prodala za 8.000, Unlimit je celkově levnější, takže jsem musela s cenou trochu dolů. Ale vyšlo mi to dobře, sehnala jsem GT3, který je do 08/12 ještě v záruce, takže necelý rok jetý a sporťák je jetý snad jen 2 měsíce. Paní má totiž 10ti měsíčního chlapečka az dva měsíce rodí další. takže malého v něm jako ve sporťáku odvozila minimálně. Měla jen trhlou síťku na košíku, ale tu jsem si hned včera zašila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí