Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDenny tak to je fakt síla…
A jak se Ti vůbec líbí barva???To jsi nenapsala.
Já jsem před 20minutama prodala slaloma, paní byla nadšená, až mě mooooc mrzí, že se prodal, do zimy jsem s ním chtěla jezdit.
kačko, to nadšení úplně převálcoval ten košík a šok z toho
Ale jinak, jsem nadšená
Je moc krásný, oranžová výrazná a s tou hnědou je to moc pěkná kombinace
Jinak, jdu k vám pro radu…
Pán mi dneska volala, že k mýlce došlo asi z jejich starny a to celkově. zjistili, že mají na skladě dalších 6 ks Tropical for two…výrobce je PRÝ neinformoval, že se jedná o výprodej právě sourozeneckých kočárků. A že bohužel nemá skladem zatím žádný jiný z nové kolekce, takže mi košík vyměnit nemůže… Tak to buď zkusí pojednat se servisem a košík prostě objednat jako náhradní díl ( na jejich náklady ) a nebo budu muset počkat, až si zavezou novou kolekci. Mě je to jedno, když budu vědět, že bude, tak počkám
No ale dneska jsem jezdila dopoledne, nakupovala, košík se plnil…do toho jsem šla pro Kubu do školy - aktovka se tam vešla v poho a myslím, že bych tam ještě dala v pohodě tak 2 baliky plen
Tak si tak říkám, že právě na to léto, až budem chodit na koupák a povezem sebou všechny ty krámy a nebo až začnem vozit výbavu na písek, motorku… No prostě, jestli si to tak nenechat. jediný mínus teda je, že jak dám lůžko do lehu, dostanu se do košíku jen z boku a dost hůř. Ale zaS, Ondra už mi spinká jednou, občas 2× denně
…hm, tak co vy na to? Já už jsem z toho všeho doslova vygumovaná
![]()
Denny tak musím kočár i pasažéra pochválit.
Jinak uvažovala jsem nad tím košem a ono to Denny podle mě nepůjde jen v tom košíku, podle mě bude celé konstrukční uchycení jiné.
Ale třeba se plůetu, protože ten košík se dá vytáhnout jen na tokové dvě ťupky, ale polohuje se až jakoby v konstrukci.
No jo, já na to taky koukala
Nacvakává se na takové dva čudlíky a tam, kde u tvého je to péro na sklopení, tak tady je taková pevná záklapaka.....myslím
Mohla bych tě poprosit - nafotila bys mi tvůj košík, kde je ta sklápěcí pružina? Díky ![]()
Já si zas říkám, proč by zbytečně a složitě vyráběli dvojí uchycení košíku pro každý typ kočáru jinak
![]()
denny, fotky pošlu večer, ale mi se to sklápí až jakoby vzadu a je to přinýtované, takže to určitě nejde jen tak sundat, je tam toho jakoby více a vše v jednom snýtované.
ahoj Kačko,
jsi moc hodná. koukala jsem na to a jde to
jen vytáhnu ten svůj a zaklapnu tam ten normální. ještě jsem volala dneska přímo na servis peg perego - super náhoda, pán je z Kladna
Tak kdybych prý cokoliv potřebovala, mám ho při ruce
Tak mě uklidnil a říkal, že je to prostě jen jeden systém nacvakávání
UF, to se mi ulevilo ![]()
Doufám Denny, že to s košíkem klapne, kočárek je krásný a pasažér taky-už velký chlap. Mě dnes dorazil kočár, nánožník a skejt nebyly skladem, tak později, až bude čas tak rozbalím a těším se až ho vyzkouším, barva je na krabici správná tak snad i vevnitř.
nausinko, ty mít smůlu nemůžeš, tu jsem si vyžrala já
Tak pak poreferuj, jak jsi spokojená ![]()
Já dneska jezdila celé dopoledne a super, pak jsme jeli doma slunko svítilo na Ondru…slunečník jsem nechala doma
…tak jsem obrátila boudu, Ondru a jelo se ![]()
Pohoda
Každým dnem lituju víc a víc, že jsem ho neměla od začátku. to odpružení, no luxus
![]()
Prostě Havaj, nádhera. Nevydržela jsem, vybalila, složila a opravdu tam byl ten správný. Lituju, že jsem se nerozhoupala dřív
A Maru si ho hned poblila, tak je i okřtěný. Teď už jen nafoukat kola, ale na to musím najít normální starou pumpičku- všechny tyhle nasazovací jsou na 2 věci.
U toho ale je pumpička a dobrá
Já jí používala
No já si ke GT3 musela koupi normální + jiný šlaufek…je velká, nekladná a děsně ošklivá ![]()
Jdu to asi ještě zkusit, teď si prohlížím návod
a má být hadičková, já myslela, že je to klasický nasazovací šmejd.
Já vím, zjistila jsem to v právě tom návodu
kola už jsou plná, jen vyrazit.