Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
10.6.11 10:49

Denny tak to je fakt síla… :-) A jak se Ti vůbec líbí barva???To jsi nenapsala.
Já jsem před 20minutama prodala slaloma, paní byla nadšená, až mě mooooc mrzí, že se prodal, do zimy jsem s ním chtěla jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.6.11 14:12

kačko, to nadšení úplně převálcoval ten košík a šok z toho :roll: :lol: Ale jinak, jsem nadšená :palec: Je moc krásný, oranžová výrazná a s tou hnědou je to moc pěkná kombinace :-D Jinak, jdu k vám pro radu…
Pán mi dneska volala, že k mýlce došlo asi z jejich starny a to celkově. zjistili, že mají na skladě dalších 6 ks Tropical for two…výrobce je PRÝ neinformoval, že se jedná o výprodej právě sourozeneckých kočárků. A že bohužel nemá skladem zatím žádný jiný z nové kolekce, takže mi košík vyměnit nemůže… Tak to buď zkusí pojednat se servisem a košík prostě objednat jako náhradní díl ( na jejich náklady ) a nebo budu muset počkat, až si zavezou novou kolekci. Mě je to jedno, když budu vědět, že bude, tak počkám :think: No ale dneska jsem jezdila dopoledne, nakupovala, košík se plnil…do toho jsem šla pro Kubu do školy - aktovka se tam vešla v poho a myslím, že bych tam ještě dala v pohodě tak 2 baliky plen :pankac: Tak si tak říkám, že právě na to léto, až budem chodit na koupák a povezem sebou všechny ty krámy a nebo až začnem vozit výbavu na písek, motorku… No prostě, jestli si to tak nenechat. jediný mínus teda je, že jak dám lůžko do lehu, dostanu se do košíku jen z boku a dost hůř. Ale zaS, Ondra už mi spinká jednou, občas 2× denně :think: :dance: …hm, tak co vy na to? Já už jsem z toho všeho doslova vygumovaná 8-o :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.6.11 15:01

Denny tak musím kočár i pasažéra pochválit.
Jinak uvažovala jsem nad tím košem a ono to Denny podle mě nepůjde jen v tom košíku, podle mě bude celé konstrukční uchycení jiné. :-? Ale třeba se plůetu, protože ten košík se dá vytáhnout jen na tokové dvě ťupky, ale polohuje se až jakoby v konstrukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.6.11 16:12

No jo, já na to taky koukala :wink: Nacvakává se na takové dva čudlíky a tam, kde u tvého je to péro na sklopení, tak tady je taková pevná záklapaka.....myslím :think: Mohla bych tě poprosit - nafotila bys mi tvůj košík, kde je ta sklápěcí pružina? Díky :wink:
Já si zas říkám, proč by zbytečně a složitě vyráběli dvojí uchycení košíku pro každý typ kočáru jinak :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.6.11 11:14

denny, fotky pošlu večer, ale mi se to sklápí až jakoby vzadu a je to přinýtované, takže to určitě nejde jen tak sundat, je tam toho jakoby více a vše v jednom snýtované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.6.11 07:41

Denny sice pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
13.6.11 14:05

ahoj Kačko,
jsi moc hodná. koukala jsem na to a jde to :dance: jen vytáhnu ten svůj a zaklapnu tam ten normální. ještě jsem volala dneska přímo na servis peg perego - super náhoda, pán je z Kladna :palec: Tak kdybych prý cokoliv potřebovala, mám ho při ruce :palec: :lol: Tak mě uklidnil a říkal, že je to prostě jen jeden systém nacvakávání :wink: UF, to se mi ulevilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
14.6.11 13:47

Doufám Denny, že to s košíkem klapne, kočárek je krásný a pasažér taky-už velký chlap. Mě dnes dorazil kočár, nánožník a skejt nebyly skladem, tak později, až bude čas tak rozbalím a těším se až ho vyzkouším, barva je na krabici správná tak snad i vevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.6.11 14:01

nausinko, ty mít smůlu nemůžeš, tu jsem si vyžrala já :pankac: :lol: Tak pak poreferuj, jak jsi spokojená :wink:

Já dneska jezdila celé dopoledne a super, pak jsme jeli doma slunko svítilo na Ondru…slunečník jsem nechala doma :roll: …tak jsem obrátila boudu, Ondru a jelo se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.6.11 14:02

Pohoda :-D Každým dnem lituju víc a víc, že jsem ho neměla od začátku. to odpružení, no luxus :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
14.6.11 14:35

Prostě Havaj, nádhera. Nevydržela jsem, vybalila, složila a opravdu tam byl ten správný. Lituju, že jsem se nerozhoupala dřív :mrgreen: A Maru si ho hned poblila, tak je i okřtěný. Teď už jen nafoukat kola, ale na to musím najít normální starou pumpičku- všechny tyhle nasazovací jsou na 2 věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.6.11 14:43

U toho ale je pumpička a dobrá :wink: Já jí používala :wink: No já si ke GT3 musela koupi normální + jiný šlaufek…je velká, nekladná a děsně ošklivá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
14.6.11 14:51

Jdu to asi ještě zkusit, teď si prohlížím návod :oops: a má být hadičková, já myslela, že je to klasický nasazovací šmejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.6.11 15:09

Ne ne, hadička je uvnitř :wink: Musíš sundat to víčko nahoře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
14.6.11 16:44

Já vím, zjistila jsem to v právě tom návodu :oops: kola už jsou plná, jen vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí