Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
14.4.11 21:16

Denny já se přidávám k pozdním gratulantům :oops: Ondrášek je čipera takže přeji ať mu ten jeho elán a dobrá nálada provázejí celý život :srdce: :kytka:
No holky u nás je taková kosa,že mám malýho ve fusaku a ještě daný nánožník.Kdyby mi to nebylo trapný tak se normálně navlíknu do zimní bundy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
15.4.11 11:36

Ali, moc děkuju :wink:

…u nás se taky dost ochladilo, ale zvládnem to s flízovým fusakem, dekou a nánožníkem :wink: Ovšem co jsem viděla, jinde sněží 8-o takže jestli bydlíte v těchto končinách, tak vás chápu :wink: Ale je to myslím jen na pár dní, příští týden už má být 25°C :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
15.4.11 11:47

Chci vidět těch 25° :mrgreen: Pokaždé,když hlásili pěkné počásko tak fučel šílený vítr a bylo po teplu.Snad třikrát jim to vyšlo.Asi bydlíme na konci světa či co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
15.4.11 12:03

No u nás to teda vychází :palec: Takže už se moc těším :dance: Vy bydlíte kde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
15.4.11 22:53

Denny Orlickoústecko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.4.11 15:49

U nás včera 2 stupně a dneska 22 na slunku, to jsou propady. :-) :-)
Holky jdu se pochlubit :oops: :oops: , doma mi to nikdo neocení, ale já jsem fakt, že slaloma nadšená. :-)Až mě štve, že malý už jej za chvíli nebude potřebovat. No jedině manžela ukecat do dalšího mimi. … No to ne, ze třech už by mi přeskočilo. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
16.4.11 19:08

Kačko, to jsi šila všechno ty? I tu boudu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.4.11 20:34

Denny ne, tu boudu jsem si koupila v handy za 400,– a vložku si ušila, jen to madlo asi udělám šedé. :-) :-)

A musím říct, že jsem myslela, že na ní půjdou mušky, ale skoro ani jedna. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
16.4.11 21:13

Kačko chválím kočárek vypadá krásně.Prosím tě a ta boudička je fakt nová?Že bych taky změnila barvu ať mají místní drbny o čem přemýšlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
17.4.11 07:44

Za 4OO,– ??? Mě Fiala z Handy říkal, že by mě stála 1.400,– 8-o Tos jí kupovala přímo v krámě nebo přes Fialu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.4.11 09:03

Denny ano, mě taky první říkali 1500,– ale toto je jen potah bez konstrukce, původně mi měla přijít ještě ta jedna černá s zeleným kšiltem, tu co mám, ale ten kšilt byl špatně ušitý, mi to nevadilo, já jsem ho právě chtěla dát úplně pryč, že bych měla kočár celý černý a našila si plno barevných vložek a střídala, ale přišla ta anis a to jsem ještě raději. Je úplně nová, ale má když se možná trošku zaměřím, lehce křivý šev, ale podle mě tak o 4mm, takže možná proto.
Ale původně mi posílali seznam boudiček a anis ani denny tu tvou tam neměli, tak nevím.
Mají tam ještě tu oranžovo béžovou,tu černozelenou a molten red. Tak nevím.
Ale jsem moc ráda, taky už mě zastavili sousedi, jestli mám zase nový kočár.
Holky máte to taky tak, já se normálně musím jakoby u nás stydět, že mám tak drahý kočár, u nás frčí tako a podobné polské. když jsem měla GT, musela jsem vymýšlet povídky jak nám to dali manželovo rodiče, a teď musím vymýšlet, že mi to v reklamaci vyměnili-nechápu to, ale u nás by to asi nepochopili, jako penězi nějak neoplýváme, ale na kočár jsem jsem si poctivě našetřila, až mě to samotnou štve!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
17.4.11 09:18

Ahojte holky, Kacko, kočárek je fešák. Na vymýšlení pohádek bych se vyprdla a babám pěkně naservírovala kolik kočárek stál, když už se zeptají. :nevim: Ať mají o čem přemýšlet. U nás taky jezdí většinou obyčejnější kočárky, jako X-lander je tu vyšší třída. Sem tam CP, opravdu málo Slalom Pro a jinak poláci. Já si myslím, že to prostě maminy tak neřeší a neprožívají, jako my tu. Třeba ani ne, že by na to neměly, ale je jim škoda za to dát tolik peněz. Zase utratí třeba za něco jiného, co bych třeba já považovala za zbytečnost. Já jsem pyšná na svůj vůz, trávím s ním 2 roky každý den a tak si to chci užít a ostatní lidi neřeším, co si myslí. Ale je fakt, že mě nikdo s otázkama o ceně neprudí.
Jinak, konečně je tu zase krásné jaro! Včera jsme byli po nákupech, ale dneska razíme někam do přírody. :dance: Taky si užijte krásnou neděli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.4.11 09:48

Bianko, právě u nás to tak je :oops: :-(
Ale napsala jsi to super, fakt, konečně to vidím z druhé stránky, je pravda, že nevím, na čem ujíždí ony, že???Od teď budu hlásit cenu. :-) :-) :-)
My měli včera zabijačku, tak dneska ještě zabalit všechno do mražáku, rozvést výslužku, tak si toho krásného počasí moc neužuju. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
17.4.11 16:38

Kačko, a u koho konkrétně jsi to objednávala? Přes maloobchod nebo servis??? Mě se to taky zdálo hodně a pořád jsem panu Fialovi říkala, že chci jen ten potah :roll: Já bych brala i tu černošedou z Molted Red :wink: Mohla bys mi dát jméno nebo kontakt na toho, s kým jsi tam jednala a u koho jsi to přímo objednávala? Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.4.11 18:04

Denny já jim jen napsala maila- tam jak mají servis. :-)
Ale kdo to konkrétně byl to nevím, všude je jen podpis Handy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí