Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
28.3.11 22:57

Marro, každý názor se cení. :pankac: Mně se hlavně kočárek musí líbit. Kvalita je až na druhém místě (neznamená, že není důležitá). Proto bych si nevybrala golfky typu Zapp, Buggster, Magic. Jako, že nebudu mít „high quality“ za 4 litry s tím počítám. A už vůbec ne ve srovnání s pro mě dokonalým Slalomem. Ale jako na to, že budou golfky čučet v kufru auta je to v poho. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
28.3.11 23:08
Bianca123 píše:
Marro, každý názor se cení. :pankac: Mně se hlavně kočárek musí líbit. Kvalita je až na druhém místě (neznamená, že není důležitá). Proto bych si nevybrala golfky typu Zapp, Buggster, Magic. Jako, že nebudu mít „high quality“ za 4 litry s tím počítám. A už vůbec ne ve srovnání s pro mě dokonalým Slalomem. Ale jako na to, že budou golfky čučet v kufru auta je to v poho. :pankac: [/citace

mně se stýská po slalomkovi…je to krásný kočárek…teď na něj tady koukám na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.3.11 23:12

Já si Slalomka nechám dokud Adam bude chtít jezdit. To jsou furt fóry, jak je úzký a náš skoro dvouleťák sedí jako král. Má pro mě jen jednu nevýhodu-blbě se mi skládá a ta váha! Proto jdu ještě do golfek, ale myslím si, že je moc nevyužiju. Uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.3.11 08:31

Bianko, souhlas s marrou, nunička je boží, já jsem měla vždycky stabilně PP GT3, ale golfečky mě bavilo zkoušet, je fakt, že jsem nikdy neměla nové, vždy použité, ale jestli nechceš golfky jako hlavní kočár, šla bych do nuny- té nové polohovací. Cena 4000,– ale jestli se ti nelíbí, tak to je jasné. :-)
Měla jsem zappa, sí, pliko- to bylo taky fajn, ale na můj vkus už zbytěčně velké a těžké, síčko se blbě strká do kufru. Co si maminky pochvalovaly byl babypoint mark q.
No já už jsem s kočárováním skončila, mám janéčko :-)
Callisro jsem na živo neviděla, ale na fotkách se mi moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.3.11 08:36

Bianko taky nechápu, jak píší, že je úzký, nedávno jsem byla v zoo, a samozřejmě okukovala kočáry, a než třeba casualplay, kterých tam byly mraky a dítě si ani nemohlo přít hlavičku-protože opěrka je pidi, nebo tam bylo plno takových klasických golfáčků- podle mě ještě užších než janéčko, tak jané je super. Malý se vleze i s fusakem, nad hlavou má dost místa- a to není prcek, spíše je vyšší, než ostatní, a když mu bude vadit ten kšiltík, tak ho prostě ohnu nahoru a taky to vypadá hezky.
To tady píšu hlavně pro maminky, které si to čtou a zvažujou!!! Dokonce mě možná mrzí, že jsem jej nekoupila dříve, kdy bych využila otočnou sedačku. PP je božský kočár, ale slalom je prostě super. :-)

Denny jak jsi pochodila u paní s boudou??Koukala jsem ,že je to docela jednoduché na ušití, takže by to mohla lehce zvládnout, pořád zvažuju, že bych si koupila metr softshellu a zkusila si ušít na léto na zahradu nějakou jinou barvu boudy než černou. Aby nebylo takové horko. Malý je kočárkový spáč. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
29.3.11 09:24

Kacko, možnost otočení sedačky je k nezaplacení. U většího děcka už to samozřejmě nemusí být důležité, ale při přechodu z korbičky na sed k nezaplacení. A ještě k té šířce 30 cm - to je psychická záležitost. Soudím podle toho, že maminy, které tvrdí, že Slalom R je malý tak pro panenky se vzápětí rozplývají nad Callistem, jak se tam v pohodě vejde i tříleté dítě. A centimetrově jsou na tom stejně. Ta fóbie z úzké sedačky vznikla po srovnání se staršími modely Slalomu. To už je rozdíl vidět.
No Nuna se mi opravdu moc nelíbí. Kvalitu nezpochybňuju, ale od golfek fakt neočekávám velkou kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.3.11 20:02
Bianca123 píše:
Kacko, možnost otočení sedačky je k nezaplacení. U většího děcka už to samozřejmě nemusí být důležité, ale při přechodu z korbičky na sed k nezaplacení. A ještě k té šířce 30 cm - to je psychická záležitost. Soudím podle toho, že maminy, které tvrdí, že Slalom R je malý tak pro panenky se vzápětí rozplývají nad Callistem, jak se tam v pohodě vejde i tříleté dítě. A centimetrově jsou na tom stejně. Ta fóbie z úzké sedačky vznikla po srovnání se staršími modely Slalomu. To už je rozdíl vidět.
No Nuna se mi opravdu moc nelíbí. Kvalitu nezpochybňuju, ale od golfek fakt neočekávám velkou kvalitu.

Souhlasím :pankac:
Vždyť Buzz má 30cm, o Teutonii a jiných ani nemluvím… :roll: Prostě je to najednou halo, ale úplně zbytečně :-? My dneska jezdili celé odpoledne, bylo nádherně a každý se za Unlimitem otočil…a to nemluvím o tom, že jsem tady na Kladně snad jediná, kdo ho má a ješitně se přiznávám, že mi to dost lichotí a dělá dobře :oops: :lol:
Tady jedna fotka…tatínek nám zrovna kýchnul :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.3.11 20:07

Kačko, paní přehlídla email, tak jsme včera večer navázali :wink: Poslala jsem jí nafocenou tu boudičku, tak uvidíme, za kolik by to zvládla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.3.11 20:28

Deny, ty máš ještě ty cybexy? a jakou kolekci? 2010 nebo 2011 u té 2011 je prý delší opěrka o 5cm a jde prý do úpného lehu, má větší boudičku. Tak tápu jestli mám koupit 2010 nebo 2011. A jinak je tam na něm něco co ti vadí? Mám teutonii soláno a podvozek je super a krásně houpe, ale sportovní sedačka je krátká.Chtěla jsem to nevhat předělat ale nikomu se do toho nechce :-(
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.3.11 20:44

Mám kolekci 2010, porovnat nemůžu, ale jsme spokojená. Sedačka je dost dlouhá ajde do lehu - proto jsme je kupovali, bouda dobře chrání…a myslím, že bude stejně velká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.3.11 20:44
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
29.3.11 20:53

Denny nemůžu si pomoc,ale unlimit je nádherný a ta tvá barvička je prostě super :pankac: :pankac: :pankac:
Kdyby se manža nechal umluvit asi bych ho brala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
29.3.11 21:08

Denny a tak s kterým se líp jezdí? Slalom nebo Unlimit?
Tyrkysová je super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.3.11 21:16

fortnu, nedalo mi to a našla jsem si na youtube vide Callisto 2010 a 2011. neříkám to proto, že mám kolekci 2010, ale ta bouda mi přojde daleko lepší co se týče rozsahu ochrany pasažéra…a i taková hezčí. Ten kšilt mi tam prostě chybí :roll: :think:

Ali, Bianco…a všímáte si, jak nám tam ten náš taínek s tou svojí bundou ladí? :palec: :lol:
Mě se jezdí líp s Unlimitem…ale chybí mi ty nafukovací kola, zítra si je v Handy objednám :wink:
Ale ještě před tím - mám rande s maminkou, co ode mě Slaloma koupila - takže ozkoušíme nafukovačky, jak na Unlimitu budou vypadat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.3.11 21:45

Deny a to polohování zad je jaké :think: na pásku nebo je to pevná konstrukce která se pohybuje samostatně do několika pozic? Potřebuji aby měl zpevněná záda tak aby se neprohýbali.
Moc ti děkuji za odpověd a fotečky, jsi zlatá. Mě se hrozně líbí barva fialová ale ta je v kolekci 2011, tak tápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí