Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Prok.a.c.k.a.1 píše:
Marro děkuji, koukneme na to.
Tento nánožník mi šila mooc šiovná maminka na MMB, už se těším, až dorazí. Ten svůj už mám, ale tento je hezčí. je z softshellu, aby mi ladil k boudě a ten límec je z té přebalovací vložky.
klobouk dolů, vypadá jak originál ![]()
fakt
taky zírám
a to jsi teda zničila tu přebalovací tašku, nebo jen tu přebalovací podložku z ní? Protože přemýšlím, odkud je to logo…
![]()
Denny jen tu přebalovací podložku, byla celá zelená, tak to hezky vyšlo, ani jsem nevěděla, že tam bude, a já ji neužiju a i když v pegu taky byla,nikdy jsem jí nepoužila. Tašku bych neničila.
![]()
Taky se těším až dorazí, ten můj je taky hezký, ale tento je profi.
cena 480,–
Ano, bylo na té přebalovací podložce, respektive asi ji můžu ještě použít, pokud tam našiju jinou látku. ![]()
Taky jsem koukala a já tam mám akorát takovýho méďu nebo co to je ![]()
…hm, tak to je divný
každopádně, nánožník prostě vypadá úžasně a basta
![]()
Jj nánožník je fakt luxusní ![]()
Tak co holky, dráždily jste dneska pořádně své miláčky-kočárky ![]()
Já jo a byla to páráda.Nádherné počásko,škvrně spokojený a kočárek jezdil skoro sám.To je takový super pocit,když člověk přesedlá z obyč čtyřkolky na tohle krásné elegantní vozítko ![]()
Však koukněte ![]()
Ali
, ani se neptám, jak se Míšovi ve sporťáku líbí. Z fotek je to jasné. ![]()
Oranžová je moc pěkná veselá barvička. Jojo, sluníčko super, u nás dnes 19° ve stínu.
Bianco malej je z kočárku tak unešenej,že mi připadá,že i když je dost utahanej a měl by spát, tak pořád kouká a usne až po dlouhé době.Prostě se nemůže vynadívat.Takový rozhled ještě neměl ![]()
Dnes mu je přesně osm měsíců a já našla první zoubek ![]()
Ali, tak to gratuluju ![]()
A v kočárku teda vypadá opravdu spokojeně ![]()
Gratuluju,vypadá tam moc spokojeně
Ta oranžová je moc krásná.
Tady foto 20m dítěte, spokojeného.