Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proto nejde nijak vyřešit, to je prostě nevýhoda starého modelu. Proto máme rádi nový slalom reverse:))) Obzvlášť my, které jsme měli možnost vyzkoušet starou i novou verzi:)
armli píše:
ahojte
chtela bych se jen zeptat jak dlouho se vlastne jezdi se sportakem…ted jej vyuzivam pro 10mes. dceru,mam jane slalom pro a vlastne me ani tak netoci to,ze ji nevidim,ale to jak ten sed proste neni sed a ona porad klouze…leze mi to dost na nervy
kocar byl darek..trojkombinace,se sedackou i korbou jsem byla spokojena,tak prodavat nechci. Jde to nejak vyresit???
Diky
a k tvému dotazu, jak dlouho se jezdí se sporťákem, tak to záleží na vás. ale většinou maminky rády vymění zbytečně těžký a mohutný sporťák za lehké a skladné golfky, když už dítě v kočárku moc nespí a venku se převážně pohybuje po svých. To býva v cca 1,5roce dítěte.
diky
ach jooo ![]()
Jeste kdyz uvazim tu cenu a tak me se.. ![]()
to jste jako menily???
já měla starou verzi na dceru a na malého už jsem si kupovala nový sporťák.
ale když prodáš svůj starý slalom (a celou kombinaci), tak seženeš použitý slalom reverse jen sporťák a ani nic nedoplatíš a možná ti zbyde i na ty golfky:))))
Armli, Slalom Reverse je super na dítě tvého věku po všech stránkách, neotočné Slalomy zase pro starší děti.
Buď to teď překousneš a za půl roku budeš ráda, že máš prostorný kočár a nebo vyměníš za Reverse a za půl roku bude holčičce tak tak. Párkrát jsem viděla pár prďolat zkroucených ve starším Slalomu ze strany na stranu a chápu, že si z toho na nervy.
Můj syn má 19 měsíců a právě vybírám golfky, ne že by se mi do Slalomu nevlezl, ale nebaví mě tahat pořád těch 14 kg do kufru.
ja to snad asi vydrzim ![]()
zkusim ji tam nejak usadit aby neklouzala…asi ji omotam paskou ![]()
Bianco, díky ![]()
No já se právě te´d vrátila z Dětského ráje v Praze. Lákal mě ten nový Xlander XQ, ale i teda muž řekl, že ty kočárky, co jsme do teď měli měly aspoň ůroveň…
to mě teda dostal. Vpadá teda dobře, materiály jsou už oproti loňské kolekci hezčí a jemnější. Ale brzda, ta je teda děsná. Pak jsem okukovala Teutonku, jako sportovní sedačka má šířku 32cm a je úplně to samé, co u nového Janéčka, fakt. takže nevím, proč každý šířku nového Jané kritizuje, když Teutonka, Hoco a jiné kočárky jsou na tom podobně. A jelikož ten Xlander s otočnou sedačkou má sedačku snad jen o 2cm širší, radši chchi toho Unlimita. Byl tam hrozně fajn prodavač a ten mi řekla, že Concordy stále používají starý a měký typ gumy na kola a proto se tak brzo ojezdí. To Unlimit je má už vylepšené a materiál je odolnější. Tak jsme to tak porovnávali, debatovali a můj muž jen zíral, co si dokážem o kočárcích všechno říct
Když jsme to zhodnotili, tak mi řekl, že mě to finančně vyjde líp, když půjdu do toho Unlimita protože u Teutonky dám jen 13.000,– za podvozek a přitom jsou kočárky parametry srovnatelné. A navíc, když si koupím na Unlimit zadní nafukovací kola ze Slalomu, bude pak jízda o něco lepší a pořád to pořídím za lepší cenu…jako muž byl tak vyřízenej, že by mi tam tu teutonku klidně koupil, jen ab
ch už měla vybráno…
Takovouhle taktiku jsme použila při výběru obkladaček do koupelny chichi.
Takže závěr - chci ten Unlimit
Denny, já jsem tušila, že to tak dopadne.
Jané je prostě Jané a srdci neporučíš. ![]()
Mě přijde, že jste teda zimu odjezdili v pohodě
Prostě oblečená + nánožník a normálně se tam vejde. Takhle jsme viděla děti stejně velké v Teutonii nebo právě Hoco Big Foot ![]()
Prostě normálka ![]()
Adam je teda mírně podměrečný, ale i běžně velké dítě se musí vlézt. Kolem té šířky mi to už připadne hysterie. Callisto má taky uvedenou šířku 30 cm a je o tolik širší?
taky už jsem háklivá na tu debatu ohledně šířky nového jané. kočárků, které jsou extra široké jako staré jané je opravdu pomálo