Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
2.3.11 21:24

to nejde nijak vyřešit, to je prostě nevýhoda starého modelu. Proto máme rádi nový slalom reverse:))) Obzvlášť my, které jsme měli možnost vyzkoušet starou i novou verzi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.3.11 21:30
armli píše:
ahojte :mavam:
chtela bych se jen zeptat jak dlouho se vlastne jezdi se sportakem…ted jej vyuzivam pro 10mes. dceru,mam jane slalom pro a vlastne me ani tak netoci to,ze ji nevidim,ale to jak ten sed proste neni sed a ona porad klouze…leze mi to dost na nervy :pocitac:
kocar byl darek..trojkombinace,se sedackou i korbou jsem byla spokojena,tak prodavat nechci. Jde to nejak vyresit???
Diky :kytka:

a k tvému dotazu, jak dlouho se jezdí se sporťákem, tak to záleží na vás. ale většinou maminky rády vymění zbytečně těžký a mohutný sporťák za lehké a skladné golfky, když už dítě v kočárku moc nespí a venku se převážně pohybuje po svých. To býva v cca 1,5roce dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
2.3.11 21:34

diky
ach jooo :-(
Jeste kdyz uvazim tu cenu a tak me se.. :pocitac:
to jste jako menily???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.3.11 21:40

já měla starou verzi na dceru a na malého už jsem si kupovala nový sporťák.

ale když prodáš svůj starý slalom (a celou kombinaci), tak seženeš použitý slalom reverse jen sporťák a ani nic nedoplatíš a možná ti zbyde i na ty golfky:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.3.11 22:22

Armli, Slalom Reverse je super na dítě tvého věku po všech stránkách, neotočné Slalomy zase pro starší děti.
Buď to teď překousneš a za půl roku budeš ráda, že máš prostorný kočár a nebo vyměníš za Reverse a za půl roku bude holčičce tak tak. Párkrát jsem viděla pár prďolat zkroucených ve starším Slalomu ze strany na stranu a chápu, že si z toho na nervy.
Můj syn má 19 měsíců a právě vybírám golfky, ne že by se mi do Slalomu nevlezl, ale nebaví mě tahat pořád těch 14 kg do kufru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
3.3.11 10:29

Posílám fotky Áďi v 19 měsících v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
3.3.11 10:30

V pololehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
3.3.11 10:32

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
3.3.11 10:34

A ještě pro srovnání,když měl 13 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
3.3.11 11:17

ja to snad asi vydrzim :think:
zkusim ji tam nejak usadit aby neklouzala…asi ji omotam paskou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.3.11 15:01

Bianco, díky :palec:

No já se právě te´d vrátila z Dětského ráje v Praze. Lákal mě ten nový Xlander XQ, ale i teda muž řekl, že ty kočárky, co jsme do teď měli měly aspoň ůroveň… :lol: to mě teda dostal. Vpadá teda dobře, materiály jsou už oproti loňské kolekci hezčí a jemnější. Ale brzda, ta je teda děsná. Pak jsem okukovala Teutonku, jako sportovní sedačka má šířku 32cm a je úplně to samé, co u nového Janéčka, fakt. takže nevím, proč každý šířku nového Jané kritizuje, když Teutonka, Hoco a jiné kočárky jsou na tom podobně. A jelikož ten Xlander s otočnou sedačkou má sedačku snad jen o 2cm širší, radši chchi toho Unlimita. Byl tam hrozně fajn prodavač a ten mi řekla, že Concordy stále používají starý a měký typ gumy na kola a proto se tak brzo ojezdí. To Unlimit je má už vylepšené a materiál je odolnější. Tak jsme to tak porovnávali, debatovali a můj muž jen zíral, co si dokážem o kočárcích všechno říct :lol: Když jsme to zhodnotili, tak mi řekl, že mě to finančně vyjde líp, když půjdu do toho Unlimita protože u Teutonky dám jen 13.000,– za podvozek a přitom jsou kočárky parametry srovnatelné. A navíc, když si koupím na Unlimit zadní nafukovací kola ze Slalomu, bude pak jízda o něco lepší a pořád to pořídím za lepší cenu…jako muž byl tak vyřízenej, že by mi tam tu teutonku klidně koupil, jen ab :lol: ch už měla vybráno… :lol: :lol: :lol: Takovouhle taktiku jsme použila při výběru obkladaček do koupelny chichi.
Takže závěr - chci ten Unlimit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
3.3.11 17:41

Denny, já jsem tušila, že to tak dopadne. :mrgreen: Jané je prostě Jané a srdci neporučíš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.3.11 17:49

Mě přijde, že jste teda zimu odjezdili v pohodě 8-o :pankac: Prostě oblečená + nánožník a normálně se tam vejde. Takhle jsme viděla děti stejně velké v Teutonii nebo právě Hoco Big Foot :wink:
Prostě normálka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
3.3.11 18:16

Adam je teda mírně podměrečný, ale i běžně velké dítě se musí vlézt. Kolem té šířky mi to už připadne hysterie. Callisto má taky uvedenou šířku 30 cm a je o tolik širší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.3.11 18:39

taky už jsem háklivá na tu debatu ohledně šířky nového jané. kočárků, které jsou extra široké jako staré jané je opravdu pomálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí