Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
3.3.11 19:06

:wink: ano máš úplnou pravdu. Už přežívají opravdu jen dinosauři jako je Speedy, Fusioun a už i Xlander reagoval na požadavky maminek, které by rády viděli na svoje půlroční miminka, které vyndají z hlubokých korbiček.....tak mi to bylo i řečeno dneska v D.R. při tlachání s prodavačem o kočárcích :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.3.11 19:08

Bianco, kolik váží Váš Adámek?
Náš Ondra má v 11m 9,5kg. Ale je spíš dlouhán než buřtík :wink: Ale to by musel bít vyloženě buřt aby to byl tak velký rozdíl ne :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
3.3.11 19:54

Adam měl v 18 měsících 80 cm a 10 kg. Je drobný po tátovi. Ale zase kvůli kočárku je to výhoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
3.3.11 19:59

Bianco Adámek vypadá v tom nádherném červeném kočárku úžasně :palec: :pankac: a velice spokojeně.Moc hezké fotečky :wink:
Denny takže vyhrává janéčko?No to mám radost i za tebe :dance:
Když jsem pročítala diskuzi tak mě samozřejmě taky zachvátila taková myšlenka, že bych slaloma prodala, ale ještě jsme nezkoušeli sporťák to za prvé a za druhé bych absolutně nevěděla co si místo něho koupit, protože za to asi náhrada není.Unlimit by připadal v úvahu jen kdyby měl nafukovací kola páč tady u nás na tom skvělém terénu bych se s plasťákama asi nechytala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.3.11 21:11

Jasně Ali, Jané je moje srdcovka :srdce:
No jinak ty Unlimity už mají kola z kvalitnějšího materiálu, guma je prý tvrdší a vydrží víc. Navíc, je snadnější doobjednat nafukovací kola - pasují tam ze Slaloma. U Fusionu je nemožné nafukovačky sehnat…jeden typ jsme našla, ale jsou šeredné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
3.3.11 22:28

Ali, díky. Však jsme taky patřičně pyšní na kočárek. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
4.3.11 08:40

a tak jeste mi to neda :think: …jak jste to klouzani resily?
Staci treba nejaky polstarek?
A jinak stinitko asi taky budu muset dokoupit co?V tom sedu neni sance zastineni,ne?

Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.3.11 12:34

armli, Ondráškovi je teď 11měsíců a sklouzává mi tam stejně. prostě si udělá pohodlí a sveze se k jedné straně. To byl jeden z důvodů, proš jsem starší typ Slalomu nechtěla a opět je to jeden z důvodů, proč se k němu vracím :wink: Další je ten, že Ondrášek je doslova závislák na starším bráškovi a když jdem s Kubou ( což je docela často ), v :wink: zteká se , že na něj nevidí. Dřív si s nim Kuba povídal, smáli se na sebe…Ondra měl prostě o zábavu postaráno. je fakt, že když jedem sami, výhled ven mu nevadí. Takže, u Reversu si to prostě budu moct otáčet :palec:

Jinak si třeba kup zmenšovací redukci do Quinny Speedy a malé prostě budeš muset pořádně utahovat pásy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
4.3.11 14:08

maminky která máte zájem o jane slalom 2010 tak nabízím černo zelený pěkný stav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.3.11 14:22
maja1919 píše:
maminky která máte zájem o jane slalom 2010 tak nabízím černo zelený pěkný stav

Majo a proc ho nedas na MMB?

Ja jsem sice registrovane,ale neplatim clenstvi a jeste v ten den, jak jsem dala inzerat se mi ozvali 3 maminky a 2 meli vazny zajem.
Jednu maminku za mnou poslala Denny- a ona byla docela zklamana, ze kocarek si vzala pani pred ni.

Zkus to.

Ale zase zalezi i to jaky je stav kocarku a co vsechno nabizis, ja ho mela treba i s nanoznikem a dekou aesthetic zdarma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.3.11 14:37

Maja ho tam má :wink: ale jistí to na víc místech …viď Majo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.3.11 14:41

Holky mohla bych Vás ještě poprosit, zda byste byly taaak moc hodné a změřili mi, jak vysoko je bouda od sedáku, když je v takové klasické poloze, aby na dítě třeba nepršelo? A mooc prosím rukoje´t od země, na nejvyšší? Moc by nám to pomohlo. Děkujeme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.3.11 14:45
Denny píše:
Maja ho tam má :wink: ale jistí to na víc místech …viď Majo :wink:

Denny to se teda ale divim, ze ho jeste neprodala.......protoze uz tady psala i drive ze ho prodava.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.3.11 15:12

Jestli je to tento???Kamarádka by si jej vzala, ale nemá originál tašku a taky cena i když je s nánožníkem je asi dost. Nové teď klesly na 9900,– :-)

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.3.11 15:17

no za tu cenu uz bych taky priplatila a poridila novy.

Co vim, taska je ve vybave- ale tady evidentne je taska Emitex- tim taky cena klesa.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí