Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
ano máš úplnou pravdu. Už přežívají opravdu jen dinosauři jako je Speedy, Fusioun a už i Xlander reagoval na požadavky maminek, které by rády viděli na svoje půlroční miminka, které vyndají z hlubokých korbiček.....tak mi to bylo i řečeno dneska v D.R. při tlachání s prodavačem o kočárcích ![]()
Bianco, kolik váží Váš Adámek?
Náš Ondra má v 11m 9,5kg. Ale je spíš dlouhán než buřtík
Ale to by musel bít vyloženě buřt aby to byl tak velký rozdíl ne
![]()
Adam měl v 18 měsících 80 cm a 10 kg. Je drobný po tátovi. Ale zase kvůli kočárku je to výhoda ![]()
Bianco Adámek vypadá v tom nádherném červeném kočárku úžasně
a velice spokojeně.Moc hezké fotečky ![]()
Denny takže vyhrává janéčko?No to mám radost i za tebe ![]()
Když jsem pročítala diskuzi tak mě samozřejmě taky zachvátila taková myšlenka, že bych slaloma prodala, ale ještě jsme nezkoušeli sporťák to za prvé a za druhé bych absolutně nevěděla co si místo něho koupit, protože za to asi náhrada není.Unlimit by připadal v úvahu jen kdyby měl nafukovací kola páč tady u nás na tom skvělém terénu bych se s plasťákama asi nechytala ![]()
Jasně Ali, Jané je moje srdcovka ![]()
No jinak ty Unlimity už mají kola z kvalitnějšího materiálu, guma je prý tvrdší a vydrží víc. Navíc, je snadnější doobjednat nafukovací kola - pasují tam ze Slaloma. U Fusionu je nemožné nafukovačky sehnat…jeden typ jsme našla, ale jsou šeredné ![]()
a tak jeste mi to neda
…jak jste to klouzani resily?
Staci treba nejaky polstarek?
A jinak stinitko asi taky budu muset dokoupit co?V tom sedu neni sance zastineni,ne?
Diky ![]()
armli, Ondráškovi je teď 11měsíců a sklouzává mi tam stejně. prostě si udělá pohodlí a sveze se k jedné straně. To byl jeden z důvodů, proš jsem starší typ Slalomu nechtěla a opět je to jeden z důvodů, proč se k němu vracím
Další je ten, že Ondrášek je doslova závislák na starším bráškovi a když jdem s Kubou ( což je docela často ), v
zteká se , že na něj nevidí. Dřív si s nim Kuba povídal, smáli se na sebe…Ondra měl prostě o zábavu postaráno. je fakt, že když jedem sami, výhled ven mu nevadí. Takže, u Reversu si to prostě budu moct otáčet ![]()
Jinak si třeba kup zmenšovací redukci do Quinny Speedy a malé prostě budeš muset pořádně utahovat pásy ![]()
maminky která máte zájem o jane slalom 2010 tak nabízím černo zelený pěkný stav
maja1919 píše:
maminky která máte zájem o jane slalom 2010 tak nabízím černo zelený pěkný stav
Majo a proc ho nedas na MMB?
Ja jsem sice registrovane,ale neplatim clenstvi a jeste v ten den, jak jsem dala inzerat se mi ozvali 3 maminky a 2 meli vazny zajem.
Jednu maminku za mnou poslala Denny- a ona byla docela zklamana, ze kocarek si vzala pani pred ni.
Zkus to.
Ale zase zalezi i to jaky je stav kocarku a co vsechno nabizis, ja ho mela treba i s nanoznikem a dekou aesthetic zdarma ![]()
Holky mohla bych Vás ještě poprosit, zda byste byly taaak moc hodné a změřili mi, jak vysoko je bouda od sedáku, když je v takové klasické poloze, aby na dítě třeba nepršelo? A mooc prosím rukoje´t od země, na nejvyšší? Moc by nám to pomohlo. Děkujeme. ![]()
Denny píše:
Maja ho tam máale jistí to na víc místech …viď Majo
Denny to se teda ale divim, ze ho jeste neprodala.......protoze uz tady psala i drive ze ho prodava.......
Jestli je to tento???Kamarádka by si jej vzala, ale nemá originál tašku a taky cena i když je s nánožníkem je asi dost. Nové teď klesly na 9900,– ![]()
no za tu cenu uz bych taky priplatila a poridila novy.
Co vim, taska je ve vybave- ale tady evidentne je taska Emitex- tim taky cena klesa.....