Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
11.3.11 07:31

No snad to vyjde!
A dohodila mi to paní, co ode mě koupila Slalom chichi. Tak mi držte palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.3.11 07:39

Denny taky držím. :-) A kdyby se Ti držák nehodil, beru ho. :-) To mi fakt chybí. Včera jsme testli slaloma do nákupáku a dobrý. Ovládá se tedy lehčeji, ale je tvrději polstrovaný pod zadkem, takže malý skučel, že ho „bolo dupa“.I když on je kecka.
Jinak musím říct, že PP je lépe závětrný, do tohoto hodně fouká, ale až bude nánožníček tak to bude super.
Ušila jsem si, ale ještě si nechávám šít přímo z té přebalovací podložky a sofshelu, aby to ladilo. :-)
Pláštěnka je super, skladná je asi jako u PP, takže mi to neva.Ale krásně drží na kočárku tvar. Ještě jsem objednala starší fusak quinny- je tenký asi 3mm a strááásně hřejivý, takže se tam vlezeme i s ním. Tak doufám, že už budu mít všechno. :-)
Denny a těším se na fotky unlimita. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
11.3.11 08:25

Denny to je paráda jestli se ti podaří prodat concorda :pankac: Držím palec ať to vyjde :palec:
Jinak se už moc těším na fotečky unlimitu a bojím se abys mě nenakazila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.3.11 08:30

Kačko, tak pak vyfoť nánožník, jsem na něj zvědavá jak se ti povede :wink:

Ali:lol: co na to říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.3.11 20:23

Denny, tak co unlimit? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.3.11 09:43

Denny jsem celá netrpělivá a zvědavá na unlimit :dance: :dance: :dance:
Dnes poprvé vyrážíme se sporťáčkem,tak nám držte palce :palec: Jak psala k.a.c.k.a., tak mám takový divný pocit,že na malého bude dost foukat,ale uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.3.11 09:53

Já taky. .-)

Ali. dneska nefouká. :mrgreen: :mrgreen:

Dneska jdeme testnou kočár do zoo, tak jsem zvědavá, z ježdění po nákupáku to moc nepoznám. :-)
jinak prodávám nunu, toto mi jako golfky stačí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.3.11 19:30

Ahoj,
tak jsem dneska překecávala pošťačku na hlavní poště, aby mi vydala balík…teprv jim to tam dorazilo a měla bych to jinak až v pondělí :roll:
Takže už jezdíme a je to super :palec:

Ali, Kačko, když fouká, sklopím boudičky víc dopředu a je to O.K. :wink: Tak ali napiš, jak se ti jezdilo, první jízda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.3.11 20:24

Ahojky, Denny, super! :dance: :dance:
A jezdí se líp, než se Slalomem? Po tom tvém „kulovém blesku“ ti přeji, abys byla s Unlimitem už spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.3.11 20:43

Dennysuper :pankac: kočárek je luxusní.No co čekat od janéčka :lol: A jestli se můžu zeptat za kolik si ho pořídila?
K tomu foukání do kočárku, to je asi jen můj blbej pocit,protože doteď byl prcek jen zababušenej v hlubokým a sporťák už je trošku něco jinýho.Budu si muset zvyknout :-)
A dnes bylo nádherně,ale u nás tak neskutečně fičelo,že Míša zůstal v hlubokým jen už nebyl jak eskymák a měl ručičky venku :wink:
Sporťák jsem vzala jen na nákup,ale jak psala k.a.c.k.a., tak v obchoďáku se to moc nepozná,že :lol:
Denny ještě se chci zeptat.Co ty kola.Jsou plastový?Dá se s tím jezdit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.3.11 20:55
k.a.c.k.a.1 píše:
Já taky. .-)

Ali. dneska nefouká. :mrgreen: :mrgreen:

Dneska jdeme testnou kočár do zoo, tak jsem zvědavá, z ježdění po nákupáku to moc nepoznám. :-)
jinak prodávám nunu, toto mi jako golfky stačí. :-)

kacko - to myslíš, že ti postačí slalom i jako golfky??? já jsem s nunou tak spokojená, tu nedám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.3.11 21:16

No pro mě je to lepší jízda, 4 kola jsou prostě 4 kola :wink: Jinak mi nepřijde tak hrozné , že nejosu nafukovací, tak tvrdé to není…vlastně je to v pohodě a jako s Concordem to teda nejde srovnat. Tohle je oproti tomu měká jízda, fakt :roll:
Ali, za 8.000,– jsme koupila od marry Slaloma a pak si s Majou vyměnila podvozky - Unlimit je jak nový, i kola, takže spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.3.11 22:00

Marro, jo nunu prodávám. Já už ji teď nevyužiju. :-)
Velikostně je stejná jako slalom a do kufru felicie se mi slalom teď vleze, takže nuna byla jen taková záloha, když jsem si půjčovala od mamky felinu, nebo punto od tchána. :-)

Denny unlimit v té barvě je krásný- je super, že je jako nový. :-)

Holky chtěla jsem se zeptat, dneska jsme byli v zoo a kočáru děsně vibruje přední kolo. Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
13.3.11 11:10

http://www.janecz.cz/…redniho-kola

tady je postup jak si vybrující kolo opravit. taky se mi to stalo, že to hodně kmitalo, ale mě to opravili v rámci servisu v handy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.3.11 12:21

Marro děkuji, koukneme na to.
Tento nánožník mi šila mooc šiovná maminka na MMB, už se těším, až dorazí. Ten svůj už mám, ale tento je hezčí. je z softshellu, aby mi ladil k boudě a ten límec je z té přebalovací vložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí