Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proprotože je to akce kulový blesk ![]()
No jinak Maja, co vím ho jela minimálně, snad 5×…ale nechci tu psát za ní ![]()
Ale já si myslím, že dlouho se Slalom na MMB neohřeje ![]()
No právě, kdyby byl tak za 7000,– tak neuvažuje a bere jej, ale takto objedná ten nový.
Stejně je to děs, moje pereo stálo 13500 a teď se prodává za 7000-7500. krásné kočáry.
kačko, já ho prodala za 8.000,– s nánožníkem - jenom ten stojí přes 1.000,– nový
takže jsem z toho byla taky hotová ![]()
Je to fakt děs, no jo každý chce dobře prodat a levně kupovat. ![]()
Holky prosím změříte to někdo???Hlavně tu výšku boudy od sedáku???Mooc děkujeme.
Holky, to je přece normální, že chce každý draho prodat a levně koupit.
Taky začnu vyšší cenou a uvidí se. Jako kočár mě stál 14 litrů, tak budu chtít aspoň 8.
Kačko, provedla jsem jakési měření a vyšlo mě to takto - výška sedáku pod boudičku +- 56 cm a vrch rukojeti od země 1 m.
takže kočárek mám též prodaný no ono z druhé ruky chce každý kočárek za pusu ale neuvědomu je si že poř cena je o několik tisíc větší než nabízí a hodně se prodávají třeba jen půl roku jeté což sou v bezvadném stavu za 7000 s nánožníkem to těžko
a děkuji holkam za výmněnu a dárečky
a denny at také prodáš co nejdříve concord
![]()
holky asi už to tu někde je ale prosím jak je velká hluboká korba jane slalom 2010, a dá se na konstrukci 2010 hodit korbička z 2009?
dííííííííííík
Majo, máš pravdu. Je to fakt děs, ale já to taky na druhou stranu chápu - když chci koupit, hledám nejlevnější…jenže někdy nejlevněj není to nejlepší ![]()
No vzhledem k tomu, že budu mít čím jezdit, na ten prodej tak hrozně nespěchám…
No už se hrozně těším až s Unlimitem vyjedu, no celkevě se prostě těším na Jané
Dneska jízda s Concordem a Ondrou ve spánku hrozný, bouda někde nad hlavičkou, fičelo hrozně, zima.....
Prostě už chci Janéčko ![]()
dneska jsem si objednala náhradu za slalomka…buggstera 2011, ale budu na něj 3 týdny čekat, vybrala jsem si barvu, která ještě není v ČR. Nakonec jsem zvolila tu kiesel, bílou. Ale už se těším, strašně. Teď mám jen nunu, ale vzhledem k tomu, že jsme nemocný a pak týden na dovolené, tak mi to až tak nevadí. Až se vrátím z dovči (jedeme bez dětí), tak už by měl být kočár aspoň na cestě.
Mě zas tak strašně bílý nepřijde
je to moc hezká barva, koukala jsem hned na net
![]()
není to uplně bílá, taková trochu šampáňo. No bude to luxusní:) Holt budeme papat čokoládu mimo kočár:))))
a dítě bude zabalené v igelitu chichi
Je to pratelné, tak co ![]()
Luci, přesné rozměry najdeš na netu ![]()
http://www.babytime.cz/…475-stylon-2
Jinak 2009 jde nasadit na všechny bezadapterové verze podvozků ![]()
Holky ahoj, tak nakonec to dopadlo tak, že kamarádka má moje perego a já její nový slalom. ![]()
Bianko moc děkuji. ![]()
Musím napsat, že po PP gt3je to změna. PP je prostě PP
První dojmy byly rozpačité, je opravdu o něco menší, ale vůbec to není tak hrozné, jak tady někteří píší!!!!Malý má 20 měsíců, je tak akorát a kočár se mu děsně líbí. Nemá jej malý. Je užší, to ano, ale když jsem měřila, ty polstry jsou dost naducané a klidně se dá naměřit i 35cm, což je pohoda.
No prostě jsem nadšenější každou minutou víc a víc. Je mi jedno, že si někdo řekne, že takový kočár by pro 20 měsíční dítě nekoupil. Já ho zase nechci mačkat v golfkách.
Jo a nový mě vyšel na 8900,–
Takže paráda. Takže můžu k Vám někdy na kus řeči?? ![]()
Kačko, takže máš taky Slaloma reverse? A v jaké barvě? A ta cena je opravdu za nový??? No super
tak to gratuluju ![]()