Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProBianko děkuji. Síčka jsem měla callista ne, ale moc si je chválí.
Přeji ať dobře vybereš. :_)
A co říkáš na Síčka? Ještě jsem zkoušela Silver cross Pop Sport a líbil se mi. Jen měli na prodejně světlý, já bych si objednala s tmavou konstrukcí. S tímto nemáš zkušenost?
Jo a jak jsem tak procházela ty obchody, tak se mi stejně nejvíc líbil Slalom. Zkoušela jsem i tu boudičku u Concordu (jak s tím měla problém Denny) a fakt že by mi to taky nevyhovovalo. Jinak kočárků hromada.
Bianko a jak máš staré dítě? Síčka byly fajn, ale kolečka trošku rachtaly a co mi vadilo, bylo, že nožičková podnožka nešla do roviny, ale pořád jen jakoby šikmo dolů, ale to měl malý půl roku, teď by mi to bylo jedno. JInak byly fajn, lehounké, snadno ovladatelné. ![]()
Malý má 20 měsíců. Jsem z Brna docela zklamaná, doufala jsem, že pozkouším víc kočárků a zrovna ty, které se mi líbí tam neměli. CHtěla jsem pozkoušet i Topaz a Callisto, Jané Energy nebo ještě radši Sonic/Nanuq a nic. Všechno jen na objednávku. Taky se mi líbí Maclaren Quest, ale cenově bych chtěla tak +-4000 tis.
Tak to je smůla, tady na Ostravsku je taky kulový.
Ty nanuq se mi teda nelíbí,celkově nemám ráda golfky se zdvojenými koly, příjde mi, že hůř jezdí. Snad vybereš dobře a budeš spokojená.Myslím, že všechny jsou „lepší“ kousky. ![]()
Já bych taky nikdy neřekla, jak se mi bude slalom líbit. ![]()
Bianko mě se asi nejvíce z nich líbí callisto. Ta spojená rukojeť je fakt super a i design, ty ostatní mi příjdou jak polské-nemám nic proti polákům a jejich kočárům, jen je mají na jedno brdo… ![]()
Mně se taky víc líbí ta jednoduchá kolečka. Ale na druhou stranu se dvojitých nijak neděsím. Už aby to bylo pod střechou! Toto rozhodování nemám ráda, nejsem kočárkový maniak, abych je střídala po měsíci, tak chci vybrat to nej. Díky za rady. Ahojky.
tak ja za sebe mohu doporučit buggster 2011 s nafukovacíma kolama je fakt supr a jízda kvalita,prostor no spokojenost veliká
Bianco, za mě ty Callisto…ovladatelnost jednou rukou
mě to spojené madlo teda vyhovuje 100%
Ale Sí jsu taky dobrá, záleží, čemu dáš přednost ty - normální golfové rukojeti nebo spojená ![]()
Denny, na té rukojeti mi až tak nezáleží, já už toho s golfkama tolik nenajezdím. Díky ceně se jazýček na vahách vychyluje směrem k Sí. A taky jsou prostornější. Ale Callisto bude asi podle všech diskuzí kvalitnější. Zítra ten krvák ukončím a něco objednám. Samo, že sem pak hodím fotky, až je budu mít.
Ahoj Kačko, chtěla jsem tě prosím poprosit.Koukala jsem že máš Cybexky 2011, jaké jsou?Pořád tápu.Potřebuji aby mělo zpevněnou opěrku zad. Mám teutonii soláno a podvozek je naprosto luxusní a krásně houpe,ale má poměrně krátkou opěrku 42cm. A polohování má jako vajčko. Sedák není zpevněnej
.To mě na tom trochu štve,že není narovnaná.Jakou máš ty prosím zkušenost s calistem? Děkuji za radu.Nikolce je 15měsíců.
Denny píše:
Bianco, za mě ty Callisto…ovladatelnost jednou rukoumě to spojené madlo teda vyhovuje 100%
Ale Sí jsu taky dobrá, záleží, čemu dáš přednost ty - normální golfové rukojeti nebo spojená
nedávno jsem byla v malvíkovi a omrkla jsem tam ty cybex golfky a za mě teda tragédie. Jak o nich všichni básní, tak jsem teda čekala větší kvalitu. Na pohled dobrý, ale když jsem si jí osahala a vše vyzkoušela, tak mě hodně zklamaly. myslela jsem na tebe Denny, jak jsi s nima spokojená…já bych si to teda nekoupila ani náhodnou. Mimochodem se mi moc stýská po Slalomkovi…buggstera stále nemám a čekám. Už se mi o tom i zdá. jsem blázen.
ještě jsem tam omrkla taky Jané Solo, že bych zůstala věrná Jané, ale taky tragédie. Celý kočár se ve všech spojích jakoby vyklal, no děs. takže ten jsem taky rychle vyřadila. A ty PP Sí jsem taky zvažovala jako gofky ke sporťáku, ale na živo mi to taky přišlo celé chatrné. Sice lehké a skladné, ale celé se to vyklalo. Tak jsem je hned vyřadila z výběru. Mám nakonec jako golfky Nunu a jako druhý kočárek je fakt super. Za calisto bych nunu teda nevyměnila
A ta nová vylepšená je úplně bomba…ale to už teda měnit nebudu.
Ještě jsem mrkla na stránkách malvíka na ty callista a asi jsem koukala na ty callisto buggy…soudím podle střechy. ta mi totiž přišla hodně fórová. Na té dražší verzi callisto už vypadá i na obrázku lépe provedená.
při osobní prohlídce kočárků v malvíkovi, kde jsem strávila 2 hodiny (ráj pro kočárkového maniaka:) mě teda ale zklamalo hodně kočárků. Concord třeba se mi ale strašně líbil. Je fakt, že ta střecha není tak super jako u nového jané, ale já jsem na ní zvyklá z nomadu, tak mi to zas jako takové mínus nepřišlo. Ale vzhledově je to nádherný kočár. Nenecháš si ho, Denny, na střídání?
byla jsem zvědavá i na Inglesinu Avio, a teda taky žádná pecka. Jako za 5000 fakt pěkné golfky, ale 9000 bych za ně nedala ani nááááhodnou. To už bych si raději koupila zase Slaloma ![]()
No, jsem fakt zvědavá, co budu říkat na buggstera, jestli mi někdy vůbec dojde. Ale na omak je to fakt bytelný kočár, oproti golfkám typu PP Sí. Ale to je jen můj skromný názor ![]()