Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProPolohování je právě super, jako u pevné zádové opěrky. Jak říkám, právě pro tyhle všechny plusy jsme nakonec investovala tolik peněz. ondra se v nich v pohodě vyspí, rovně sedí, bouda super…
A fialová byla i u 2010, ale asi už je vyprodaná
Mě se teda tahle modrá líbí i pro holky, jako barva našeho Unlimitu - ta růžová v tom krásně vynikne a hlavně, není to prostě klasická modrá ![]()
Denny, malému se tam evidentně líbí. Ale navadí ti mít oba kočárky ve stejné barvě??? Já už měla okoukanou i tu modrou na janéčku, to byl taky důvod, proč jsem chtěla změnu. Ale jako barva je to krásná, to jo ![]()
…ne, to nebyl záměr mít i Callista ve stejné barvě, ale jiná se mi prostě nelíbila ( jen ta červená ) a Michal zas nechtěl tu červenou, takže to bylo vyřešené ![]()
já bych chtěla mít rozpočet na kočárky tak 100 000 abych mohla vyzkoušet všechny!!!!
hlavně už chci konečně dostat ten novej buggster, už čekam tak dlouho (3 týdny) že už si zase nejsem jistá, jestli jsem si objednala správný…uplně se bojim, že nebudu spokojená, a budu si nadávat, že jsem si nenechala slalom. ach jo. ![]()
Denny, a kolko stoja tie nafukovacie kolesa na jane slalom? a nevies nahodou ci sa daju objednat aj kolesa na unlimit? ja som prave rozmyslala, ze ked nahodou dostaneme defekt, tak ci sa nedaju dat kolesa z unlimitu na slalom, aspon docasne kym sa koleso neopravi
Ta modrá je fakt krásná, dlouho jsem váhala, původně jsem chtěla anis, pak modrou a pak jsem děckám koupila černozelené bundy a bylo jasno. ![]()
Calisto je fešák, vypadá super!!!
Denny, potom prosím napiš kolik bude za boudičku chtít? A pokud to bude dobrá cena asi si nechám taky ušít nějakou na léto. ![]()
Takže:
Tino, jedno kolo vyjde na 900,–…
Už je mám objednané ![]()
Kačko, boudička by vyšla na 800,–
Tak uvidím
ještě to promyslím ![]()
holky, tak smůla ![]()
Volal mi pan Fiala z Handy, že kola ze Slalomu na Unlimit sice pasují, ale nebrzdí to. Ty červené plasty jsou totiž na Unlimitu užší a Slalom je má širší,takže to pak prý nebrzdí. já to vůbec nechápu, s kamarádkou jsme kola prostě přecvakli a pasovaloto…ale je fakt, že si vůbec nevybavuju, jestli jsme zkoušeli brzdy nebo ne ![]()
Denny, tak to je smůla, třeba to ale půjde. ![]()
A nejde na ty unlimití kola koupit jen pláště a duše a nějak sundat ty pěnové??
Denny a ješt mě napadlo s tou boudičkou, nestačil by odžmolkovač?
Dneska jsem si objednala metr zeleného softshelu, tak uvidím a zkusím si ušít tu boudu na léto na zahradu. ![]()
Dneska mi konečně po 20 dnech přišla ta taštička na pláštěnku a fakt super!!denny, co tvoje taštička??
Co máte za taštičky na pláštěny? Mě to zabírá celý koš
Teda originálka. Ale jinak je bezkonkurenční.
Kačko, no to mi povídej, fakt smůla. Kola na Unlimit předělat nejdou, v tom je prostě nevýhoda nenafukovacích. Ale ještě říkal něco o tom, že kdybych přijela, přendal by mi i ty plasty, že by to šlo…tak s´mu v pondělí zavolám abych už konečně věděla co a jak ![]()
Na tu boudičku kašlu, vyprala jsem jí a je to lepší. Jde spíš o to, že je to na hraně vzadu jakoby prodřené, ale kašlu na to…spíš to vidim já, protže to vidět chci a vím o tom
![]()
Jo a kapsička mi taky nedorazila…takže asi mám počítat taky skoro s měsícem
hmmm ![]()
Denny, možná tě potěším, ale mě to příjde dost škaredé, ty stříbrné k tomu sedí prostě víc, mě se nelíbí, že přední jsou stříbrné a zadní černé.
Nech si to tak. ![]()