Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMusím se přidat k Biance.Na blbou otázku blbá odpověď
Když jsou báby zvědavé, tak ať se klidně chytají za nos a vědí co to stojí.Já jsem z vesnice a jako jediná mám slalom 2010.Je tu ještě jedna a ta má asi 2008 takže jsem za hvězdu a jsem na to pyšná.Ne kvůli penězům,ale prostě se mi ten kočárek líbí a splňuje všechno co jsem od něj očekávala
![]()
Tak Kačko, nedalo mi to a už jsem včera psala Fialovi Email. Napsal mi, že to jsou boudičky s nějakou vadou nebo z reklamace - ta tvoje prý měla vadný kšilt????
Tak proto prý ta cena. Nová stojí prý opravdu těch 1.400,–............škoda ![]()
Holky, já si myslím, že cenu ani netřeba říkat…kočárek už prostě vypadá tak, že nestál 6.000,–
Ale jestli se někdo ptá vyloženě na cenu, tak je to takový divný ![]()
Holky, prosím, už jste někdy píchly kolo???Já hnedka dvě, a to jezdím fakt občas. Celkově se mi zdají gumy i kolečka náchylnější na píchnutí. Ale co teď???Kde jste kupovaly duše???Přímo originál jané? Nebo stačí z cykloservisu. Děěkkuji.
Kačko, to je teda pech
já zajela do cykloservisu a opravili mi to na počkání ![]()
Denny děkuji, manžel mi dneska koupil nějaké lepení, tak s ena to koukne. Jinak jdu taky do cykloservisu. ![]()
Holky a prosím, nestává se Vám někdy, že když odbrzíte brzdu, tak to stejně brzdí? Musím s tím pak lomcovat.
…jo jo, stává, musí s eto nějak odklapnout či co ![]()
Hele, máme ostříhanýho Ondru
. Včera jsem se do toho pustila protože ta patka už byla teda děs
Jinak samotný stříhací proces teda to bylo něco
![]()
No sluší to Ondráškovi moóóóc
Kluk jak cukrle ![]()
Koukám, že to tu nějak vázne,ale není se čemu divit,když je venku tak krásně to by byl hřích sedět doma
My ráno vypadli a vrátili se až o půl osmé večer.Paráda moc hezky strávený den s rodinkou ![]()
Míša byl ve svém živlu.Na fotečce s bráchou a bratránkama ![]()
jo jo Ali, v partě je holt nejlíp
to známe, to pak nějaká maminka vůbec neexistuje
![]()
Holky, teda bobánci vám rostou jako z vody. Deny, Ondrášek super sestřih a jak je fotogenický! Ali, u vás v rodině taky samo kluci? Ale evidentně se vyhrají a rozumí si.
Venku je tak krásně, my měli jet do Prahy a místo toho tu ležím s angínou. Kluci vyrazili na výlet a já se tu kurýruju.
Holky, krásné děti, A Denny Ondra fakt vyrostl!!!Krasavec.
Barča dneska dostala neštovice, za 14 dní máme jít na svatbu, tak se těší, doufám, že to stihne.
U Vás je krásně??To se máte, u nás je tak škaredě, od rána prší a bouřky. ![]()
Bianco tak přeju brzské uzdravení a ** Kačko** malé ať nemá moc pupínků a je kočka na svatbu ![]()
U nás bylo krásné počasí celý víkend až dnes zabouřilo a zapršelo,ale na večer se zase ukázalo sluníčko ![]()
Holky, jezdím se slalomem 8tt a šíleně mi vrže kolečko. Nevíte co na něj? Myslela jsem jej poslat na reklamaci, vypůjčila jsem si kolečko od kamarádky, ale teď to začalo dělat občas i druhé. Nevíte čím to případně stříknout? Moc díky ![]()
Na to stačí silikonový sprej, jako na jakýkoliv jiný kočárek nebo kolo ![]()