Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTeda Denny co ty všechno nestihneš
Prodáš dva kočáry hned pak koupíš další to je nářez
Holka ty seš nějaká vostrá na tebe si budu muset dát pozor ![]()
Jinak kapsička vypadá dokonale ![]()
Ali…muž mě posílá na vyšetření k psychiatrovi
Ale hlavně, že jsem spokojená
![]()
A kapsičku doporučuju, vejde se tam mobil, klíče, kapesníky…prostě to nejdůležitější ![]()
No Denny, já čumím, červený kočárek??? To jsi mě překvapila. Krásný. Mně se Sííčko moc líbí, ale taky mě přišly vachrlatý. Ale to jsou asi prostě golfky tohoto typu všechny. Ale ta barvička je nááádherná.
No jo, jsou o hodně lehčí než Callisto, takže je to vidět celkově na té tuhosti. Ale my to máme fakt jen na ty cesty a pak počítám, až bude Ondra chodit. jinak jsou teda super a opět vychvaluju tu boudu. A taky jsou teda mnohem měkčí než Callisto, nejsou to takové drnacčky.
Denny kapsočka je super, a vypadá perfektně!!!Potom můžeš dát odkaz, kdo ti ji šil. ![]()
No PP sí je super, já celkově nedám na PP dopustit, měla jsem síčka, plika i gt3. ![]()
Kačko, díky. Dneska jsem kapsičku otestovala a opravdu je to bezva
jeli jsme jen na spaní, takže sebou jen čajík a já osobní věci - taška zůstala doma a šli jsme jen na lehko
![]()
jinak odkaz na paní na MMB ![]()
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
denny děkuju.
Holky dneska mám šťastný den, podařilo se mi vyměnit fusak do jané a dneska přišel, a dneska mi ještě PPL dovezlo náhradní boudičku na kočárek!!!!To jsem nečekala.Chtěla jsem nějakou, kde nebude pražit sluníčko a dovezli anis- chtěa jsem i použitou,kdykoli do léta,ať je co nejlevnější a anis je nová za 400,–bez konstrukce!! ![]()
Tímto díky handy!!!! ![]()
A Kačko, myslíš, že se ti příští zimu prcek vleze do fusaku??? Kolik mu je teď?
Denny gratulačka k prvním krůčkům, tedy to letí, malý je pašák!!!!A ty kočka. ![]()
NO my jsme ve fusaku ještě teď, po ránu je kosa. :_)
..to jo
ale příští zimu, to už ve Fisaku nebudu mít ani Ondru, budou mu skoro dva roky a bude to prostě už chodec
Vám bude kolik příští zimu?
Denny, blahopřeji k prvním krůčkům.
Ondra je velký šikula a tobě to moc sluší. ![]()
A dodatečně přeji Ondráškovi vše nej… k narozeninám. ![]()
Denny příští rok dva a půl.Ale u nás je fusak třeba i na boby, navíc, pokud se chci dostat do města tak kočár je nutný- ráno jede autobus tam a na oběd zpátky a i když bude chodit, 4 hoďky to v zimě nedá. ![]()
…no já jen že si vybavuju, že mě Kuba už od dvou v kočárku být nechtěl a maximálně ty fofr golfky…tak doufám, že Ondrovi to vydrží aspoň do tý zimi. Plánuju s Unlimitem odjezdit ještě tak ten leden / únor a pak holt už golfky ![]()
Bianco, díkky ![]()