Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
21.11.11 10:27

jj,já ho viděla na živou taky v Ostravě měla ho jedna paní v schopingu,líbil se mi to je pravda,ale já už kočárek mám,u nás nakonec zvítezilo klasické Jané,i když jsem původně chtěla reverse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
21.11.11 11:00
ivulik123 píše:
já původně taky chtěla concord fusion travel,ale některé recenze mě od něj odradily,zkus i tady kouknout na recenzi v sekci kočárky,zrovna nějaká maminka tam psala na něj recenzi
nemolka píše:
tak nakonec máme ještě v hledáčku concord fusion :think:

Myslím, že kamarádka si pro svojeho velikého chlapečka kupovala právě Concord Fusion a je moc spokojená, počkej, ale zeptám se jí. Taky právě řešila velký sporťák do terénu, když bylo chlapečkovi rok a nevešel se jí do jejich starého sporťáku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
21.11.11 11:02
nemolka píše:
děkuji za rady já přemýšlím i nad pp ale ten je docela už fakt robustni a rozměry hlubokých korbyček zase tak rozdílné nejsou když jsem se dívala co teda prodejci píší tak asi budeme mit tu smulu že nakonec skončíme u jane ale klasiky je to 3 dítě a dva kočáry by mi doma neprošli teda a zase jsme z města a otočné koečka či trojkolku rozhodně chci teda tak pak nevím budu mu set hledat ještě jiny typ kočárku ještě že máme tolik časujinak moje dcera ve 3 měsících vážila 6780 g :mrgreen: takže drobka asi fakt nečekáme a to při porodu vážila 2850 g takže drobek :mavam:

Nemolka, krásné buclaté děťátko, jak gotický andílek :srdce: A opravdu z té porodný váhy teda čumím, že v 3měs. taková váha :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
21.11.11 11:05

Nemolko, a nakonec budeš chtít otočení nebo ne??
Protože já po zimě budu prodávat náš Jané Slalom Pro, rok výroby 2009, kupovaný na jaře 2010. A ten je opravdu velmi prostorný a má dobré jízdní vlastnosti, ale to tu už na emimi bylo probíráno.
A má i vnitřnú vložku, která by se teoreticky dala vyndat a bylo by tam prostoru snad i na pětileté dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
21.11.11 15:29

no holky jako já taky zustávám bud u klasického Jané slalom pro a nebo ten concord je to tsak na stejno jen mám pocit že ty jane jsou na každém rohu každopádně budu to řešit opravdu až na jaře takže si možná klído od některé z vás nějaky odkoupím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.11.11 12:58

ahoj, tak to ja som písala o tých polystyrénoch pri Transporteri, že sa dajú vybrať, kukni na diskusiu Jané trider, tam je to rozpísané podrobne, no a čo sa týka šporťáka, tak pre mňa je tiež Slalom reverse zatiaľ kočiarik č. 1, po roku používania som stále nenašla lepší aj keď veľa o kočiarikoch čítam doteraz, otočné sedenie je pre mňa na nezaplatenie aj keď v lete sme už boli otočené v smere jazdy, hneď keď sa ochladilo, tak sme to znova otočili, malá v kočiariku nevysedí, takže sa stále pohybuje, stále jej padá čiapka na oči a neviem čo ešte, no keby som ju nemala otočenú tvárou ku mne asi by som sa zbláznila stále pred kočiar utekať, momentálne jazdíme v kombinéze a vo fusaku a žiaden problém, vyzerá to, že je kočiarik celý vyplnený (aj keď ešte má po bokoch miesta) ale malej to nevadí, nechápem načo by jej bolo ešte ďalších 10 cm miesta, takto aspoň sedí pekne, aj tak keď vidím mamičky s tými veľkými poľskými kočiarmi tak sa tam babatko nemôže ani hnúť, lebo predsa kombinéza a fusak a deky a neviem čo ešte, všetko je vyplnené
no a ku concordu, sleeper korbicka je rovnaka ako transporter, je to jeden vyrobca tak sa asi navzajom prisposobili no a ta starsia korbicka nie je o nic vacsia, to uz radsej starsiu korbicku od Jane, no ale ja to poznam, ked sa ti paci Transporter tak ta starsia korbicka sa ti pacit nebude, ako mne, lebo ja som to rovnako riesila pred rokom
ak sa ale bojis velkosti a nechces dat babatko do sportaka skor, tak radsej porozmyslaj nad klasickym hojdacim kociarikom trebars aj z bazaru a potom si len dokupis sportak, lebo tie nove kociariky su vsetky na jedno kopyto a par cm hore dole ti pri velkom babatku nepomoze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.11.11 13:02

tina děkuji za vyčerpávajíci info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.11.11 13:05

no a co sa tyka PP, tak kamaratka ma korbicku Navettu ci ako sa vola ale nejaky starsi typ a ta naozaj nie je velka, ked sme to merali tak mala 71×30, to uz by som to riesila radsej tak ako kacka, tym otocenim sportaka, ja som mala PP tiez v uzsom vybere ale jooooj u mna rozhodoval vzhlad a PP sa mi nepaci, no ale inak ak sa ti paci vzhladovo tak by mal byt podla mna super, aj ked to skladanie sme skusali v obchode a fakt je po zlozeni dost velky, no neviem ci je to pre teba dolezite ale ak hej tak radsej si to chod niekam vyskusat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.11.11 13:07

a inak nemas zaco :lol: ja som vyberala kociarik odkedy som sa dozvedela, ze som tehotna, dlha predlha cesta to bola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.11.11 15:02

no já chtěla taky prvni revers i když se mi moc nelíbí ta hranatá bouda ale pak jsem tady hodně četla že velká děti se v roce s fusákem už nevešli zatím mě teda drží concord tím jak je lehký skladny líbí se mi i korba proton protože oproti jané nemá tu boudu tak divně useklou ale samozřejmě je hezká i ta sleeper ráda bych to někde odzkoušela ale v Ostravě tyhle kočárky k viděni prostě nejsou jen polské a těch je na každém rohu fura :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
22.11.11 15:14
z toho jsem já měla taky velkou obavu,proč jsem chtěla reverse,byla ta otočná sedačka což si myslím je fakt velké plus :palec: jenže nám se mimi narodí zhruba za 3 týdny,takže příští rok o tom čase by už bylo ve sporťáku a ve fusaku a neuměla jsem si představit jak tam toho prcka do toho reverse budu rvát,proto nakonec zvítězil slalom i když je bez otočného sezení :think:
nemolka píše:
no já chtěla taky prvni revers i když se mi moc nelíbí ta hranatá bouda ale pak jsem tady hodně četla že velká děti se v roce s fusákem už nevešli zatím mě teda drží concord tím jak je lehký skladny líbí se mi i korba proton protože oproti jané nemá tu boudu tak divně useklou ale samozřejmě je hezká i ta sleeper ráda bych to někde odzkoušela ale v Ostravě tyhle kočárky k viděni prostě nejsou jen polské a těch je na každém rohu fura :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
22.11.11 20:08

No já jsem šla do jané reverse z PP GT3, když měl malý dva roky, prostě láska no- dokonce jsem si koupila dvě boudy a střídala, protože jsem se nemohla rozhodnout. :-) A v pohodě se vešel i s fusakem. Když si vezmeš třeba golfky callisto, tak ty jsou stejně úzké jako janéčko a maminky vozí do tří let. Prostě jsou to podlě mě předsudky. :-) U janéčka to musí mmimu vadit, ale u totožných callisto je to úžasné. :-) :-) Nic proti callistu, taky se mi moc líbí. :-) Úplně nejlepší byl ale baby jogger city elite, to je jiná třída, ale nejde otočt k mamince. Kdybych si teď měla vybírat, na dobu vození v korbě, protože jsem vysoká bych si vzala PP GT3- na dobu od 6-12 měsíců určitě janéčko reverse a pak jedině elita. :-) :-) Concord jsem měla ten starší typ a je to něco úplně jiného, prostor tam je, ale novým prý padá bouda a v poloze leh taky řešly holky nějaké mouchy, u starého mě štvaly ty negumové kola a cvakaly přední, takže zámkovka to byl děs. A co mě štvalo nejvíc bylo to polohování, které nešlo do pořádného sedu. :cert: Nevím jak ty nové, jako velikostně super, ale jinak nic moc. Pokud se ti ale líbí a je to taky tvoje srdcovka (a nemáš porovnání s jiným v ruce) budeš nadšená. :-)
Jinak přesně janéčko valley měli v chccu baby expert ve Vítkovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
22.11.11 20:18

Kači, já ty tvoje kočárky vždy tak obdivuju :palec: Nejvíc se mi líbí ten Revers se žlutou stříškou a číslem pět na zádový opěrce, prostě boží :pankac:

Já jinak taky vozím teď výlučně v Bebe Confort Elea, kupodivu se tam malá perfektně vejde i s fusakem a mám malou pořád otočenou k sobě. Slaloma jsem už dloouho nevytáhla, nechávám ho do sněhu, ale pak teda to zas budou krušné chvilky, když nebudeme na sebe s mojí holčičkou vidět. Je to i kvůli větru dobrý, prostě i když třeba fouká směrem do boudy, tak ten vítr přes moje záda nemá šanci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
22.11.11 20:32

Slalomacko, eleu, jsem teď viděla prodávat na MMB, a hned jsem si na tebe vzpomněla, jestli to třeba nejsi ty. :) Vypadá totiž luxusně. A děkuji za pochvalu. :-) :-)
A do sněhu bude určitě slalom super. No my už letos využijem jen boby, škoda, moje kočárování je u konce. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcela-tif
23.11.11 18:38

Ahoj holky. Chtěla bych se vás jen na něco zeptat. Včera mi přišla Jane slolom 2010 - komplet. A na hlubokém lůžku - Transporter má stříška vůly. Prostě nejde napnout úplně. Je to normální? A ještě když je autosedačka na podvozku má jakoby vůly. Moc děkuji za rady a zkušenosti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4