Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj Nemolko, gratuluju a držím pěsti
Za sebe hlasuju za otočný kočárek, protože mám taky červencové děťátko a mám svoje zkušenosti. Mám Jané SLalom Pro a když jsem letos v únoru malou přendala do sporťáku, tak mi hrozně vadilo, že na ní nevidím ![]()
Sice je v boudě je okénko, ale stejně..
Tak já bych radila otočný..
Já jsem si pak začátkem léta koupila Bebe COnfort ELea a ten má otočnou sedačku, pak jsem si to moc užila ![]()
Jinak korbu jsem měla Jané Capazo Pro, malá teda nebyla takový cvalík, spíš menší průměr, možná by nakonec do 7-mi měsíců i vydržela, ale v jejím půlroce jsem pak měla možnost korbičku prodat, tak proto šla do sporťáku. ALe jak píšeš o velikosti svojich dětiček, tak myslím, že to by Ti byla Capazo malá ![]()
nemolko, taky gratuluju,
kamarádka měla starý slalom a opravdu velké děti, její chlapeček byl v měsíci tak velký, jako můj ve třech měsících
, v půlroce měl skoro 9kg.
v korbě od slaloma (byl to typ 2005) vydržely její děti do 7měsíců..
u transportera se prý dají odendat polystyreny a zvětší se ..
no tak to vidím že nakonec skončíme u prostorné korby polských kočárku ten jsme měli na dceru (jedo fyn 4ds) až na to že byl kazoví tak prostoru jak nikde jinde na to ti poláci jsou dobří
Nemolko, já měla reverse jen jako sporták a paráda, nemohla jsem si ho vynachválit, na reverse ti pasuje i korba od fusionu, tuším scout, která by měla mít cca 78cm ložnou plochu-což je luxus. Do polského jedo fyn bych nešla, měla jej kamarádka a po půl roce se jí vylámaly všechny zuby na brzdě.
jinak barvy mají pěkné. ![]()
Kačko já vím já ho právě měla taky myslím tím jedo fyn mě naprosto vyhovovala hluboká korba sporták teda vubec v tom jsme jeli jednou a to teda ne ale já měla problém s vyklajícíma kolečkama to byl děs takže šel z baráku po 6 měsících a pořídili jsme sporták casualplay nebyl teda špatny ale byl dost těžký ale trochu uvažuju že bych do něj šla až to bude aktuální ale zase mám ráda změnu take mě láká jané ovšem revers teda asi pro nás nebude tak koukám na jané slalom pro typ anýz je krásny a ta korba capazo vypadá vědší jak má ten obdélníkový tvar
ten skaut se mi nelíbí je to jak vylapšená vložná taška no nevím pak má ještě concord jednu větší korbu taky by se dala ale je mi líto toho transportra to je tak krááásné
máte to něškdo nafocené okolik se to dá zvědšit vytažením těch polstru a co to jsou za polstri a odkud se to vytahuje dost si to nemím představit ![]()
Co psala maminka na koníkovi, tak pokud se vtáhnou ty polystreny a nechá se jen to látkové přetažení, má mít 75cm, a pokud se třeba dá dospod molitan, protože transporter je oproti jiným hlubší a pak se rozšiřuje, tak snad ještě více. Já jsem měla v PP GT3 délku 73cm a stačilo to. A to mám dlouhé dítě. Jasně, že transporter nikdy nebude jako jedo fyn-ten je prostě větší.
Příspěvek upraven 17.11.11 v 11:04
My jsme v transporteru jezdili do 8,5 měsíců, jsme srpnoví, ale nejsme cvalíci. Pak jsem se nechala uvrtat na Teutonii sporťák, ale Jane byl o mnoho víc ovladatelnější. Udělala jsem to hlavně ze strachu ze zimy, že ta Jane korbička je malinká a bude na malého foukat. Jenže teď má hlavu s kapucou a čepicí stejně až ke korbě (u Jane byla určitě delší zádová opěrka u sporťáku) a ven stejně trčí.
Ahoj Nemolko, i já se přidávám s gratulací a možná i radou nebo spíš názorem.Já mám malého taky v červenci a řešila jsem to samé co ty.Mocinky jsem chtěla jané reverse kvůli otočné sedačce, ale bála jsem se jak to bude přes zimu.No prďola jezdil v korbičce 4,5měsíce a pak když jsem ho oblíkla a ještě dala do fusaku, tak se v kočárku ani nehnul.Zimu tedy přečkal v klasickém hlubokém kočárku(český patron) a na jaře jsem ho šoupla do sporťáku.
Ještě nedávno jsem řešila, že prodám jané a koupím PPGT3 na zimu aby měl malý místo, ale jelikož už hodně chodí a kočárek využíváme maximálně jednou týdně tak jsem to zavrhla.
Kdybych si teď mohla vybrat asi bych šla do PPGT3, ale jediné co by mi dost vadilo je ta otočná sedačka, tu totiž využíváme dodnes.Když hodně fouká a u nás skoro pořád tak ho dám čumáčkem k sobě a je v teploučku.
Jinak jané je pro mě stále kočárkem číslo jedna.Prostě srdcová záležitost
![]()
děkuji za rady já přemýšlím i nad pp ale ten je docela už fakt robustni a rozměry hlubokých korbyček zase tak rozdílné nejsou když jsem se dívala co teda prodejci píší tak asi budeme mit tu smulu že nakonec skončíme u jane ale klasiky je to 3 dítě a dva kočáry by mi doma neprošli teda a zase jsme z města a otočné koečka či trojkolku rozhodně chci teda tak pak nevím budu mu set hledat ještě jiny typ kočárku ještě že máme tolik času
jinak moje dcera ve 3 měsících vážila 6780 g
takže drobka asi fakt nečekáme a to při porodu vážila 2850 g takže drobek ![]()
Všechno jsou to dobré kočáry, mě osobně z těch tří nejméně vyhovovalo klasické jané.
Vadil mi ten sed a potom i ta bouda. Ale pořád je to super kočár. V PP gt3 šel malý do sporťáku ve 4-5 měsících, ale tím, že se dá otočit čelem ke mně, jsme takto projezdili celou zimu a bylo super. Každopádně, ať vybereš cokoli, bude to určitě dobrá volba.:-)
nemolka píše:
tak nakonec máme ještě v hledáčku concord fusion
no právě že jsem ted pročítala diskuze o concordu všude nadávají na ty kolečska a le když se dají dokoupit nafukovací nemusel by to byt problém jsem z Ostravy takže hlavně jezdíme busem a nebo hodně autem korba proton se zdá být docela velká i když sleeper my taky nepříjde až o tolik menší jenže v OV je problém ho najít někde v obchodě.Pak si stěžují na košík že je těžkopřístupný no nevím to měl i casualplay dávala jsem věci po jedné a z boku a šlo to to má asi více kočárku tehle problém.Jinak nic zásadního jsem nečetla ba naopak lehounky skladná příjemné materiáli a kolekce 2012 je i vmé oblíbené fialové
no ale my máme ještě furu času ale znáte jak to je vybrat ten nej a hlavně našetit ![]()