Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Promaminky dávám na prodej unlimit a nánožník je to děs tak krásné kočárky a prodávají se potom za směšné peníze jak kdyby tu 2010 nikdo nechcel přitom je snad nejlepší ze slalomu co kdy dělali
majo, to mi povídej
já ho zkoušela za 8.000,– a nikdo se neozval. Tak jsem musela na 7.000,–
taky ho dám za 7500 ted sem to napsala tak su zvědavá jestli někdo má zájem
to jste mě moc nepotěšily, dámy, já doufala, že za mého slaloma s fusakem v barvě kočáru dostanu aspoň těch 8 tisíc. Denny, jak dlouho si čekala, než jsi ho prodala? A dávala jsi ho na MMB?
Na 8.000,– se mi neozval nikdo, za těch 7.000,– se ozvalo asi 5 maminek… je to hrozný, ještě jsem ho teda neprodala. Paní, co měla přijet v neděli nakonec dorazí zítra ráno okouknout ho. A já pořád rozmýšlím,jestli si ho nemám nechat
Za 7.000,– je to fakt směšný, dost prodělám. Obrátila jsem to sezení, takže Ondra kouká ven. Myslím, že se mu to líbí a hlavně, kočárek se teda ovládá bezvadně
Ondrovi je 10 měsíců a stejně už bych ho za měsíc/dva otáčela
Hlavně je mi teda dost líto těch nafukovacích kol. V létě máme koupaliště přes les a přes druhý hospůdku…loni v létě jsmecourali takhle hodně. Bojím se ,že to s Unlimitem bude tvrdá drncačka
Kdybych kočárek měnila tak za ten Concord, tam je už to širší lůžko. Ale pořád nevím… Paní ho nabízí na MMB za 8.600,– s nánožníkem a návlekem na ruce…vypadá fakt dobře, měla ho cca půl roku a střídala to s gfolfkama. Oproti Slalomu je docela odpužený, takže by to zas nahradilo ta nafukovací kola…mě už hrábne,fakt. Já prostě NEVIM
![]()
no za 7000 je to fakt málo když 2009 se prodávaj tak 8500 sem vyděla no já ho mám za 7500 a zatím nikdo ale níže se mi fakt jít nechce je to skoro nový kočárek ty maminky co kupuji to maj za pusu a ten concord nezdá se ti drahý za těch 8600
no on je i s tím nánožníkem a ,,rukavičníkem,,…neboco to je. A hlavně, pani ho má půl roku a střídala ho s golfkama,takže použitý minimálně.
tak ten rukávník seženeš za 200,– a nánožník má taky obyč od emitexu? Concord totiž nánožníky nedělá, pokud se nepletu. A novej concord seženeš za 9000 !!!! tu kolekci 2010 teda, 2011 je dražší. No, Denny promiň, ale do toho bych asi nešla. A s Jané si ti na 100% bude jezdit přes les líp. Já jsem teď malého taky otočila, když mu byl rok, a fakt se teď jezdí daleko daleko líp. Teď mi na slalomu už vadí jen ta váha a neskladnost. Ale jinak jsem max spokojená pořád. Taky jsem málem udělala stejnou výměnu, jako zvažuješ, ale pak jsem si řekla, že o tolik skladnější ten concord není, o tolik lehčí zas taky ne, ale jízdní vlastnosti jsou u slalomu daleko lepší, hlavně když chceš vyjet mimo chodník. Být tebou, tak si ještě slaloma chvilku nechám a pořádně ho ozkouším na ježdění po směru. Kočár se pak i daleko lépe skládá. snad to má hlavu a patu…malej mi porád nosí nějaké knížky tak už mě asi stokrát přerušil. a v létě zase oceníš super boudu u slaloma, nebudeš potřebovat ani slunečník. A těch 7000 dostaneš i na podzim,když bys chtěla měnit kvůli prostorné sedačce. jako 7000, to si dělaj fakt srandu…to bych si ho raději nechala a prodala ho za 7000 později ale už aspoň víc ojetý. jak dlouho si ho tam měla za 8000?
zase jsem koukala na novou kolekci, a opět se mi líbí nejvíc potah ze slaloma, ten retro. Fakt pěknej, aspoň na fotce. Nevím, proč to nedělají jako třeba mutsy, že si člověk vybere podvozek a pak barvu potahu jakou chce. To už pak člověk musí dělat kompromisy…bud mám podvozek co chci a blbou barvu nebo krásnou barvu, ale zase nejsem spokojená s podvozkem. No nechápu.
také se mi ten concord zdá drahý ve srovnání že ho chceš prodávat za 7000 a je to stejný rok
no já bych dotoho také nešla
Marro, nánožník je ušitý od paní na MMB za 550,–
Nový v tomto odstínu jsem nejlevněji našla za 10.000,– . A váha? Váží 12kg, Slalom 15kg, to už je docela dost
Cena mě osobně přijde dobrá, na to,že s ním jezdila ani ne půl roku a minimálně + nánožník, který bych u nového musela kupovat ![]()
Zas to počítám tak, že bych Slaloma prodala s nánožníkem za 8.000,– takže bych byla cca na svých.
taky máš pravdu s tou možností kombinování podvozků a sedaček, to by bylo fakt super.
Takže asi teda půjdu nakonec do toho Unlimitu v barvě CalmBlue ![]()
Ahojte
Tak po delsi dobe.
Ja uz kocarem nejezdim- mala moc nechce a jak je tady jeste porad snih- tak vetsinou se prepravujeme autem.
Dnes jsem dala JAnecko na prodej a uz mam zajemce- v nedeli se prijedou podivat a kdyz tak odvezt- toz drzte palce.