Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTeda teda, co to tu čtu???
Už jsem si říkala, že jsem našla spřízněné duše, které se mnou slalomáčka reversáčka obdivují a teď tohle?
![]()
Samozřejmě chápu, že změna je život. Já jsem to samý. Kdyby to šlo, tak mám malou kočárkárnu a měním a měním ![]()
No zatím však musím říct, že u mě stále přetrvává to, že se mi kočárek každou procházkou líbí víc a víc
a doufám, že to už vydrží, protože doma by to už asi nezkousli
![]()
Jinak teda jestli můžu poradit, tak x-lander určitě nebrat. Ze všech stran slyším jen stížnosti. Kamarádka ho má a už po půl roce ježdění měla z kočárku spíš hrkačku. Konstrukce se celá uvolnila a je v ní obří vůle. A když jsem byla ještě těhu a vybírala kočárek, tak sama majitelka obchůdku mě od něj odrazovala, že prý na něj má samé reklamace a už je z něj taky hotová. Je teda pravda, že x-lander potkávám docela často, ale spíš si myslím, že to byla v tu dobu uznávaná značka a tak do něj všichni šli…
Jinak by mě Denny zajímalo, jaké má unlimit rozměry sedáku
Všude jsem našla rozměry jen celého kočárku, ale sezení nikde, tak o kolik je větší než reversák? Děkuji ![]()
Jo a ještě k tomu kočárku buggster-záleží teda na vkusu, ale já bych osobně do téhle rukojeti nešla, jednou rukou se nedá uřídit, ale to je jen můj názor ![]()
To jsem se ale rozepsala ![]()
Jo a holky, ještě mi řekněte, já tak nějak počítám, že nám slalom už vydrží do konce, ale všude tady čtu, že sháníte už jen nějaké golfky. Jde o to, že když už dítko chodí, tak aby jste netahaly tak „velký“ kočár, nebo už se tam 2-3letý děti nevlezou???? ![]()
Sharis, nám by určitě Slalom vydržel „do konce“ a taky vydrží, ale pro své pohodlí chci golfky hlavně kvůli nandávání a vyndávání z auta. My jsme s jarním počasím velmi cestovaví a tahej 15 kg někdy i 10× za den z auta.
Ale jinak se Slalomem budu jezdit i nadále a střídat.
Sharis,právě, že Unlimit je vlastně to saméjako Slalom,jen s jiným podvozkem
Sedačka a její vlastnosti jsou úplně stejné.
Nejdřív jsme si myslela, že si pořídím třeba úplně jiný, ale mě ten Revers prostě vyhovuje,takže změna bude jen v podvozku…Až tohle řeknu doma,bude mě mít muž za blázna
ale tak nějak už si zvykl…
Ještě jsem uvažovala o tomhle z loňské kolekce, ale ten nemá ty packy na nžičky…i když, to by asi zas tak nevadilo ![]()
Tak holky, co vy na to - který???? ![]()
Denny mně se líbí všechny barvičky, ale nejvíce ta červená a pro kluka by určitě taky šla. Jen se chci zeptat. Unlimit má taky nafukovací kola z těch obrázků si nejsem jistá ![]()
Denny ahááá, tak to potom jóóó
Já měla před Reversem taky kočárek s tímto podvozkem a jezdilo se parádně
U tý trojkolky mi docela vadí, že když jedu po nakloněné cestě, tak furt zatáčí a kolikrát je i dost nestabilní a mám co dělat, abych kočár udržela
ale jelikož je to jen zřídka, tak to přežiju ![]()
Jinak tyhle barvičky taky nejsou špatné. Ta žlutá bude ale v létě za trest. Budeš to mít samou mušku, to mi věř
Fialová je krásná, hlavně je to má oblíbená barvička, takže se mi kočárek líbí, no a jinak si myslím, že s tou neutrální nic nezkazíš. Je sice fakt, že kdybych měla klučinu, tak jdu taky do tý modrý, co máš teď, ta je totiž fakt asi nejhezčí, ale mám holčičku, tak jsem koupila green walley a moc se mi líbí, jak v něm malá v růžovým oblečení parádně vynikne, takže se neboj. Když malýho oblíkneš do krásných barviček, tak to ten kočárek úplně rozsvítí ![]()
Bianco děkuju za info, tak to jsem si oddechla
a o tom tahání z auta mi povídej, už mě to taky unavuje
ale co naděláme… ![]()
Jo a Denny nebude Ti chybět ruční brzdička???
Unlimit ji totiž nemá, co jsem tak vyčetla. Já jsem ji ze začátku nechtěla, ani se mi to moc na kočárku nelíbilo, ale teď bych ji nedala ![]()
Už jen kvůli tomu, že v létě jezdíme na in-linech, tak aspoň neohrožuju ostatní
![]()
aj unlimit 2010 ma opierku na nozicky, len nechapem preco nie je na fotkach ale urcite ju ma, videla som ho v obchode
a denny o kolko je sirsia sedacka v x-landery, lebo na obrazku sa nezda az taka siroka?
Denny, ten Garnet je spíš červený nebo vínový, jako mám já Molten Red? Na obrázku se mi líbí, na kluka bych si vybrala právě ten. A nebo ještě ten Moon, co máš vybraný ty. Ten žlutý se mi nelíbí, obecně nemám ráda světlé kočárky a on je i takový strakatý a holky mají recht, půjdou na to košovky.
Ze Slalomů se mi na kluka pořád nejvíc líbí vínovočerný, asi byl úspěšný, protože zůstal i u 2011. Na holku bych brala ten, co má Denny. Vídám ho u nás a je opravdu moc hezký.
Denny, ve vláknu Jané SLalom 2011 mají holky fotky toho žlutého. Za mě nee. (moc velké strakatisko)
Tak dámy,dneska jsem strávila s kamarádkou 3hodiny v Malvíkovi
Ta žlutá určitě NÉÉÉ! ( Bianco
)šílená ![]()
Asi půjdu do té šedo/fialové - nechám si ušít ještě zelenkavou vložku v barvě těch proužků, co je na kšiltu, aby to bylo víc klučičí. To mi připomíná - Tino díky za poznatek o těch packách
na videu na Youtube tam ty packy jsou taky, tak nevím,proč na fotkách ne.
Jinak Bianco - ta červená by měla být taková vínová jako máš ty, jenže problém je a co se mi nelíbí, že kočárek už je vyloženě s černou sedačkou, jen červená boudička + vložka a žádná ta šedá, která by to zesvětlila. Ikdyž, je to pořád kandidát v záloze. Jen mi prostě přijde už dost tmavý a nedokážu si v něm představit Ondru v létě ![]()
Sharis, ruční brzda mi nebude chybět určitě. Spíš mi překáží, když něco lovím v tašce, a pak mi taky vadí ten drát od brzdy přichycený z vnitřní strany a to když polohuju boudičku, dost se mi i to zasekává
Takže i proto bych chtěla ten Unlimit. Na bruslích nejezdím…to má Ondra štěstí
Jinak jak píšeš s tou stabilitou,někdy je to fakt posilovna pro ruce a kočárek si doslova dělá co chce. Ale je to tím, že malého vozíš proti sobě a celou tu váhu vozíš na předku a kočárek se tak na jednom kole hůř ovládá. Já teda balancuju při zvedání na obrubníkách. Malého ještě otáčet nechci, minimálně do jara
A k barvičce - ta šedo/fialová asi vede, myslím,že kluk v modrém tam vynikne.
Ali, Unlimit nemá nafukovací,ale teď už mi to tak nevadí ![]()
A na závěr dámy, aby jsem vás pobavila úplně…vymyslela jsem ještě variantu NEJ ![]()
Nechám si naší modrou sedačku ze Slalomu a maminka, která bude chtít Slalom ode mě koupit si vybere barvu Unlimitu a tu objednám.....
je to trochu šílené, ale asi jedině tak budu spokojená
![]()