Golfky Jané Nanuq

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
18.5.11 14:30

Dakujem pekne za rychlu odpoved! :-) Velmi si mi pomohla pri rozhodovani, takze uz som sa pre ten Nanuq definitivne rozhodla. Tiez mame teraz sportak Jane Slalom, tak zostanem verna znacke aj pri golfaci… Diki mockrat! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.5.11 14:31

Maclaran XT se mi taky moc líbí, ale ta cena … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.5.11 14:32

Gratuluji k rozhodnutí, určitě nebudeš litovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
20.5.11 21:29

Nevite prosim, jestli uz maji Nanuq vystaveny na prodejne v Handy Praha anebo i v nejake jine prodejne kocarku v Praze? Rada bych si ho osahala a hlavne zkusila, jestli se mi vejde do kufru auta.
Dik moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.5.11 12:44

My jsme si je z Handy dovezli, ale jestli je tam ještě mají, to nevím. Asi bude potřeba tam zavolat a zeptat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
23.5.11 14:40

Dik moc. O vikendu jsme se tam stavovali - momentalne zadne nemaji. Dostali jich pry 6 a vsechny uz jsou prodane. Dalsi by mely dorazit az na konci cervna.
Cekat se mi nechtelo, tak jsme nakonec objednali PP Pliko Mini, ktere maji slozene podobne rozmery a vejdou se mi do kufru auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lvice9
21.6.11 14:17

Já mám doma Jané Energy 2008 a bylo možno k nim dokoupit i madlo. Měřím 155 cm a nikdy jsem neměla problémy s výškou madel. Jsem s ním moc spokojená, s klidným svědomím doporučím i dalším malým mamkám :palec:

• Citovat
  • Upravit
953
30.7.11 13:37

nánožník

Ahoj,
taky teď koukám po golfkách, chci něco hlavně na cesty, abysme nemuseli pořád tahat velký kočár. A do nanuqu jsem se taky zamilovala :-D . Chtěla jsem se zeptat, jestli k nim pasuje nějaký nánožník Jané.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.8.11 12:59

Ahoj, chtěla bych se zeptat majitelek Jane Sonic Nanuq, zda jde polohovat jednou rukou, a jak moc jde přetáhnout stříška přes miminko? Nevíte, jestli je to více, než u Sonic Evo? Právě se rozhoduji mězi Cybex Topaz, u kterého jde stříška přetáhnut úplně dolů, a mezi Sonic Evo a Nanuq. Jsou mezi těmito Janéčkama ještě další rozdíly, kromě sklonu při lehu? (btw. podle handy Praha je u obou 150°, ale těžko říct, jestli nemají na stránkách chybu…). Díky moc, už mi z toho jde hlava kolem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.8.11 13:28

Nevím, co uvádí Handy na svých stránkách, ale u Jané Nanuq jdou záda víc do lehu než u Jané Sonic Evo - aspoň podle toho, co jsem měla možnost vidět a vyzkoušet na veletrhu Pro dítě v Brně. Dál je tam to madýlko a ruční brzda. My s Jané Nanuq jezdíme od května a zatím naprostá spokojenost. Samozřejmě jde o golfky, tak člověk nemůže čekat zázraky. Stříška přes dítě, resp. před dítě přetáhnout nejde. Některé golfáčky to umožňují, Jané ale ne. Nám to nevadí, našemu Vojtíkovi víc než sluníčko vadí to, že nic nevidí, takže nosíme kšiltovku. Je ale pravda, že jsme v kočárku ještě nespali, to bych pak asi přes boudičku něco přehodila. Polohovat jdou krásně snadno, to je velká přednost všech Janéček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.8.11 13:33

Ještě jsem zapomněla napsat, že Nanuq má nastvitelnou výšku rukojeti - jde jen o dvě polohy, ale manžel to velmi oceňuje, takže pro někoho vyššího je to oproti Sonic Evo určitě výhoda. Já mám 170cm a stačí mi ta základní výška. Jinak bych ještě chtěla říct, že se s nimi krásně jezdí, vůbec nezakopávám o kolečka, ani nemusím chodit předkloněná (jak jsem to viděla u některých maminek). Jané taky mají snímatelný potah, což je určitě další plus pro Jané. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.8.11 13:48

Diky moc za odpoved, jsem nahlodana :-) Vcera uz jsem objednavala Cybex, pak me navyklal pritel kvuli lepsi skladnosti a ted jsem zase spise na strane jane :-) Me jde prave u boudicky hlavne o to spani- u sportaku bych ji prakticky nepotrebovala, protoze musi byt furt stazena :-). Normalne v kocarku nespime uz dlouho, ale golfac ted chceme hlavne kvuli dovce u more, a tam nevim, jak to se spanim bude. Akorat mi u nanuqu pripadal na obrazku takovy vetsi previsly kus latky boudicky, tak jsem myslela, jestli to take nevylepsili… Dnes nebo zitra se chystam jit okouknout sonic evo, tak uvidime. Tam kam se chystam ale bohuzel nemaj nanuq skladem, tak je nebudu moct fyzicky porovnat :-( A jeste se zeptam, jak je to s vahou kocarku? Nekde uvadeji 6,3kg se vsim vsudy, jinde 8,5kg… Coz je docela rozdil, tech 8,5 mi na golfac prijde uz docela dost… A jak zvlada teren? Myslim jen treba kostky a prejezd pres travu… Do lesa se s golfkama nechystam :-) Deekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.8.11 14:27

Nanuq jsou krásně skladné golfky - při složení se kolečka ohnou pod kočárek (jsou na jakémsi kloubu, či co), takže ve složeném stavu co se týče rozměrů určitě konkurenta nemají. S váhou vám moc neporadím, my doma váhu nemáme, takže je nemůžu zvážit :nevim: Náš Vojtíšek váží cca 12kg, když je potřeba, (např. do autobusu), unesu ho i s kočárkem.
Terén zvládáme docela dobře, jezdíme opravdu denně, převážně tedy po chodníku, ale byli jsme i v lese :lol: a přežili to oba, kočárek i dítě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
2.8.11 14:46

A prosím co ten nánožník? Máte k němu nějaký?

Jsem už pro nanuqa asi rozhodnutá, ale potřebovala bych k němu nějaký nánožník.

Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.8.11 07:36

Originál nánožník Jané na golfky žádný není. :-( Sama jsem to nezkoušela, ale kamarádka má Jané Energy a zkoušela nánožník ze sporťáku Jané a říkala, že je moc velký. Někde na internetu jsem četla, že ke golfkám Jané pasují univerzální nánožníky. Já sama jsem to moc neřešila, Vojtíšek má už skoro dva roky, v kočárku už nespí, takže to v zimě asi budu řešit teplým oblečením a dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí