Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím o radu. Budu mít rozdíl mezi dětmi 1,5 roku, teď na zimu takže budu s kočárkem jezdit ve sněhu (pokud napadne ![]()
Našla jsem dva kočárky Jane Twin Two - sedí za sebou a nebo FIRSTWHEELS CITY TWIN - sezení vedle sebe - u něho se mi líbí že uvidím na starší dítě, je zvyklé že s ním komunikuji za jízdy.
Nemůžu rozhodnout
, děkuji za rady!
@Edit1 píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Budu mít rozdíl mezi dětmi 1,5 roku, teď na zimu takže budu s kočárkem jezdit ve sněhu (pokud napadne
Našla jsem dva kočárky Jane Twin Two - sedí za sebou a nebo FIRSTWHEELS CITY TWIN - sezení vedle sebe - u něho se mi líbí že uvidím na starší dítě, je zvyklé že s ním komunikuji za jízdy.
Nemůžu rozhodnout, děkuji za rady!
za me bych brala ten za sebou, mela jsem taky dvojkocar, jezdi se s nim podle me lip, ne vsechny dvere jsou pro dvojceci kocar…(vedle sebe)
@Edit1 Dvoukolečka jsou do sněhu jen pro vztek, takže z těch dvou FIRSTWHEELS CITY. Jukni i na Jané Power Twin. Má relativně velká nafukovací kola. A na Britax B-Dual. Na druhou stranu, se staršíma jsem měla jen monokočár. Mimčo bylo první měsíce v šátku a když se udělalo líp, už starší capkali a v případě nouze se vešli do sporťáku ve dvou ![]()