Jané, nebo Firstwheels City Twin

461
15.12.12 22:20

JANE nebo FIRSTWHEELS CITY TWIN

Ahoj holky, prosím o radu. Budu mít rozdíl mezi dětmi 1,5 roku, teď na zimu takže budu s kočárkem jezdit ve sněhu (pokud napadne :-))
Našla jsem dva kočárky Jane Twin Two - sedí za sebou a nebo FIRSTWHEELS CITY TWIN - sezení vedle sebe - u něho se mi líbí že uvidím na starší dítě, je zvyklé že s ním komunikuji za jízdy.
Nemůžu rozhodnout :nevim:, děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
15.12.12 22:58
@Edit1 píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Budu mít rozdíl mezi dětmi 1,5 roku, teď na zimu takže budu s kočárkem jezdit ve sněhu (pokud napadne :-))
Našla jsem dva kočárky Jane Twin Two - sedí za sebou a nebo FIRSTWHEELS CITY TWIN - sezení vedle sebe - u něho se mi líbí že uvidím na starší dítě, je zvyklé že s ním komunikuji za jízdy.
Nemůžu rozhodnout :nevim:, děkuji za rady!

za me bych brala ten za sebou, mela jsem taky dvojkocar, jezdi se s nim podle me lip, ne vsechny dvere jsou pro dvojceci kocar…(vedle sebe)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
15.12.12 23:21

@Edit1 Dvoukolečka jsou do sněhu jen pro vztek, takže z těch dvou FIRSTWHEELS CITY. Jukni i na Jané Power Twin. Má relativně velká nafukovací kola. A na Britax B-Dual. Na druhou stranu, se staršíma jsem měla jen monokočár. Mimčo bylo první měsíce v šátku a když se udělalo líp, už starší capkali a v případě nouze se vešli do sporťáku ve dvou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí