Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@lyrica píše:
@petrul proč vložnou tašku, teď asi nechápuA velkou netřeba, mimino bude duben, do zimy je v Nuně a v Lodgeru
jakože bys koupila jen tu vložnou tašku, nemusela bys kupovat spešl kočár s korbou ![]()
@petrul jo tááák, to mi nedošlo že to myslíš takhle. Nene, to se nedělá a ani bych to nechtěla
Ona je Nuna taková úzká, to by vypadalo šíleně ![]()
Ja bych urcite korbu novou nekupovala, vic jak 2000,– bych za ni nedala, dite je v tom pul roku, tak na co…to bych spis chtela peknej sportak. Ja jsem s Janeckem maximalne spokojena, ale stejne jsem neodolala a koupila jeste Speediho trojkombinaci, takze budu pak mit pekny srovnani…
@Katchi já sporťák nechci
Ale jasně, pokud bych našla tady v okolí nějakou pěknou korbičku za polovic, tak bych ji klidně vzala. To jsem spíš uvedla jako příklad, že se dá docela,,za levno,, složit super kočárek.
Tak me prave prijde lepsi mit poradnej kvalitni sportak, ta hluboka korba neni tak dulezita…my teda mame Janecko prave do terenu, to by Nuna nezvladla…
@Katchi já jezdím s Nunou už rok a půl, i v zimě, jsem z města a pohoda
Ale to je jedno, to je každýho věc že jo ![]()
Také máme jané, korbičku bych zvolila buď capazo, nebo od concord proton, jsou hodně velké, já mám obě, na první dítě jsem používala tu od jané capazo, tu máme teď u našich a jezdíme k nim jen s podvozkem, doma máme tu concord proton, ta je snad ještě sympatičtější než capazo, sehnala jsem bazarovou za 1700 a je jako nová. v černo béžové kombinaci
@Katchi ještě se jednou zeptám jako blbec
Takže třeba tuhle tam cvaknu v poho bez adaptérů?
http://www.malvik.cz/…-korbicka-09
@lyrica píše:
@Katchi ještě se jednou zeptám jako blbecTakže třeba tuhle tam cvaknu v poho bez adaptérů?
http://www.malvik.cz/…-korbicka-09
přesně tuhle máme, jen v béžovo černé kombinaci, nacvakává se bez adapterů
Novou korbu bych nekupovala, my měli jane model 2009 a malá v tom byla 4,5 měs. než jí byla malá, máme malinko dlouhánka
korby z bazaru jsou jak nové, to se nemá jak zničit, což podvozek nebo sporťák už jo, ty jsou víc používaný. na mmb je v nabídce dost korbiček jane za parádní cenu 1500,–, nevím kolik dáš z podvozek ale když si vezmu že dáš 5 tis. za novou korbu tak mrkni na ceny janeček celých setů, dá se sehnat komplet za 7-8 tis., to že malý ti nebude jezdit ve sporťáčku bych neřešila, já bych koupila a pak bych zase komplet prodala, pořád by to vyšlo výhodněji
@martulkasloník
Jj, já tu i psala, pokud bych sehnala pěknou korbičku (takovou jakou bych chtěla, nechci se limitovat ím, že budu mít na výběr červenou a černou například
), tak ji klidně vezmu i bazarovou ![]()
Což je právě problém těch kombinací, že většina se mi nelíbí a já bych si chtěla vybrat prostě podle sebe a ne podle nabídky na bazaru ![]()
U prvního jsem koupila Firkon a vím že nikdy více podobnou krabici nechci, lituju toho doteď ![]()
Takže v podstatě neřešim finance, i když to třeba vyjde o kousek ménně výhodněji, než koupit kombinaci. Ale asi chci mít kočárek, kterej si užiju
![]()
Aha to jsem nečetla, no já bych zkusila i jiné bazary, jane je oblíbená značka tak si myslím že výběr je celkem slušný a nemusí být jen červenočerný
máš pravdu užij si to, já na první dcerku měla jane novou trojkombinaci, sice 23 tis. tehdy ale nemohla jsem si ho vynachválit, teď čeká ve sklepě na druhé mimi, jiný bych nechtěla. nejen že se lidi za ním otáčeli ale byl fakt super. kamarádka měla taky firkon a nadávala na něho přesně jako ty ![]()
@martulkasloník poláka už nikdy víc
I kdybych nevim co
![]()
A co ten Transporter, ten by mi na to taky šel? (jen koumu možnosti, měli by k tomu dávat manuál tvl!
)