Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3Pěknej
, jen jsem zatížená, na hnědou, béžovou, oranžovou
a taky jsem teda našla, že už někdo prodává, ale cena kolem 10000 výše
![]()
Já zase hnědou fakt nemusím
mně se to za osm litrů bez sedačky zdá moc… Navíc šest let starý kočár! Nevím, jak se prodávají draho, ale za tu desítku tam bude i sedajda, ne? Záleží, zda ji potřebujete, pak by to znamenalo další nemalou investici…
To jo, to je jeden z mnoha co jsem našla, mám ještě pár dalších v té barvě, ale je fakt, že si to drží cenu kolem těch 7 tis…
už sonduju nějaké novější inzeráty, ale je to bída a nebo nad můj rozpočet :/
Jasně, není to jednoduché… Tak snad se zadaří nějaká bomba
pokud by to bylo sedm i se sedačkou, je to fajn cena…
Za me gt3, obě děti v tom byly v jiným ročním období, myslím korbu a bomba, ted se v tom bude vozit třetí
Sousedka ma jane slalom 2008 černo bezovy a se vším všudy ho přidává ted za 6000 Kč. Je v perfektním stavu, se vším všudy. Pokud chces, písni mi sz a myslím ze se domluvíte, chce ho prodat;) ale za me jedine PP;)
@babetka333 píše:
Sousedka ma jane slalom 2008 černo bezovy a se vším všudy ho přidává ted za 6000 Kč. Je v perfektním stavu, se vším všudy. Pokud chces, písni mi sz a myslím ze se domluvíte, chce ho prodat;) ale za me jedine PP;)
musím nejdřív prodat svůj starý-nový kočár… nu, byla by to krajní varianta, ale zatím, si druhý- souběžně pořídit nemůžu, jak z fin. důvodů, tak i skladovacích
, ale díky ![]()
@Ew64 ja bych se kolekce 2008 nebala, brzdy padaly u modelu 2004 az 2006, krome toho jsou tyto starsi kolekce brev stale k prodeji nove, pokud nma nekdo uctenku, tezko soudit, kdy by kocar skutecne koupen a uveden do provozu. Jinak ja mam ten na treti nachystany model nomad a protoze mame autosedacku maxi cosi cabrio, poridila jsem adaptery a bude pasovat i na podvozek jane:-)
Holky, tak mi příjde jané 2009, tak se moc těším, pak dám ještě vědět
![]()
@čarodějka1311 ahoj, nebudeš náhodou svůj kočárek prodávat? Sháním Jane Slalom v nějaké kombinaci c červenou. Potřebuji tedy už jen sporťák, malé je půl roku a tak hlubokou už dlouho potřebovat asi nebude, Za dobrou cenu bych ale brala vše ![]()
@Bramborka13 píše:
@čarodějka1311 ahoj, nebudeš náhodou svůj kočárek prodávat? Sháním Jane Slalom v nějaké kombinaci c červenou. Potřebuji tedy už jen sporťák, malé je půl roku a tak hlubokou už dlouho potřebovat asi nebude, Za dobrou cenu bych ale brala vše
ahoj, určo zatím ne ![]()