JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mae
1631
24.9.08 15:15

AHoj bříšátka :wink:
tak jsem tu na skok, dopoledne jsem jal aza kámoškou,nabarvila jí vlasy, pak mezitím zašla koupit mamce dárek k narozkám a pak mě vyzvedla a jeli sme se kuknout po obchodech,samozřejmě jsem neodolala a tak máme druhou věc růžovou pro naši princeznu(snad se sakra nesekli 8O ) no a pak rychle vařit oběd,dneska máme brambory s filém na másle a balila jsem dárečky a pekla ten medovník---teď se chladí v ledničce,prý je pak daleko vláčnější a chutný..ale kdo ví jaký bude,páč jsem udělala málo placek a tak je nízký,ale to nevadí,pro příště a teď se aspoň rychle zdlábne,u mamky budeme já s manžou a brácha s manželkou a třema dětma(4,3 a 10měs.) :lol:

MEDU:ahojky,zdravím tě,věřím, že se snažíš opatrovat a myslet pozitivně..a věcičky na mimuško jsou takový malý léček,já vždy taky na ně koukám a mám hned lepší náladu,když vím pro koho budou :wink:

KATY:utíká to aspoň v práci? Nebo už ti padla?!

JUKY:taky gratuluju k dobré kontrole,jen tak všechny dál,že?! :wink:

BEFI?si tam pak zkus zavolat,ale já tam např.byla 3.9. a pak nevolali(kdybyb něco,volají tě) a výseldky jsem se dozvěděla až teď na velkém utz…tedy po 19ti dnech…

SAMMY,KACUDKO,MISCHI: ahojky :-)

http://emimino.cz/…al_002~1.JPG

A TOHLE JSEM SI DNESKA DOVEZLA Z NÁKUPU…:) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
24.9.08 16:15

Mirko nadherne jeeee :potlesk: :srdce:
Jeste mi nepadla az za vic jak hodku ale jde to sef uz odjel tak v poho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
24.9.08 17:08

ahojk!
Juko:gratulace ke ko…
Medu:Nene teď jsme na baráku v sokolově.....Tak rekonstruujem, postupně.letos jsme udělali teplou vodu a teď se dodělává sprcháč, zatím je koupelna provizorní, rohová vana je na půdě.....Ta se do koupelny dá cca za 2 a více let…Je tu opravdu moc práce, když to stihnu tak to vyfotím a dám vám sem foto našeho provizória :lol: No hlavně že nemusíme příště už otravovat švagrovou s koupáním, mám radost…
Mirko:Moc hezký věcičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
24.9.08 17:24

Ahoj zdravím . Jen se hlásím do stavu živých. Ještě pořád mi třeští hlava ale snad už dobrý. A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
24.9.08 17:25

Miruš - mooooc pěkný obleček :potlesk:

Daisy - my bydlíme u rodičů a taky rekonstruujem barák,je to na palici.Doufám že se budeme do vánoc stěhovat a zbytek doděláme taky tak nějak provizorně za pochodu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
24.9.08 17:39

Ahoj kočenky :-)

včera jsem teda psala až večer-už tu nikdo nebyl.....a říkala jsem si, že dneska dopoledne mám na Vás čas, tak jsem pořád nakukovala a on tu zase skoro nikdo nebyl…chjo :cry: ........Bane-já chápu, že jste zaneprázdněné, ale je to prostě zákon schválnosti, že když nemám čas, tak se tu brebentí o sto šest 8) :lol: :lol: :lol:
měla jsem velkou radost ze Sammy......... :lol: :lol: :lol:

Miruš slaďounký obleček :potlesk:

Befi mě sestra taky říkala, že ty testy obvykle trvají nejmíň týden, ale já je tam měla už 4.den.....stejně by mě zajímalo, proč to tak dlouho zkoumají, když jiné hodnoty z krve jsou schopni zjistit do několika hodin :roll:

Mischni tak doufám, žes nikde dneska nezmokla 8) :wink: já jsem dneska taky chtěla obrazit úřady, ale po pohledu z okna jsem se rozhodla, že nevytáhnu paty :lol: :lol: :lol: ale naštěstí máš autíčko, tak to muselo dobře dopadnout…musíme být na sebe opatrné všechny-teď marodit by se nám zrovna nehodilo, že???

Holčinky a musím se Vám pochlubit s dnešním zážitkem…minulej měsíc u mě byla moje dobrá věrná kamarádka-a celou návštěvu jsme řešily ovulace, početí a tak podobně, pač už se víc jak rok pokouší s novým partnerem o miminko…má stejně starého klučinu-jako já Terku a ona říkala, že těmhle věcem hodně rozumim, tak jsem jí radila ohledně ovulace-před nedávnem mě totiž překvapila s tím, že mi říkala, že pořád trpí na záněty-že je prý má často-tak jsem se jí ptala-jak často? A ona mi říká-no snad každej měsíc, prý zrovna jsme byli na Aquadromu a asi jsem tam nastydla…takže ho mám zase ten zánět.....Tak jsem se jí ptala, kdy měla naposledy menses......A ona na to-prý, že je to 14 dní :lol: :lol: :lol: Tak jí říkám:„No to asi nebudou záněty, ale ovulace“…chechtaly jsme se tomu, jak trdla........
No takže jsem jí dala pár ovulačních testů, poradila ohledně polohy a prstíčkový metody a navíc jsem jí řekla, ať se přece jenom objedná-teda přítele na spermiogram, ať má jistotu, jak na tom on je-přeci jenom je to víc jak rok-tak jsem jí dala číslo na pana doktora, kterej dělá spermiogramy-na ten spermiogram už chtěla dřív, takže jsem jí nenutila, byl to její nápad................
A dneska ráno jsem na ní zrovna myslela, jak asi pokračujou, jestli aspoň byli už na tom spermiu......A nějak mě napadlo, že je divný, že by mi ani nepodala zprávy, tak jsem si říkala, že určitě mi rovnou řekne, že je těhotná......................No a asi v 11 hodin mi volala z práce, že si dělala test a že mi to musela zavolat........Má dvě // :potlesk: :potlesk: :potlesk: Že mám u ní nějakou obrovskou bonbošku, nebo něco, pač jsem jí pomohla já :oops: :oops: :oops: že sice sama neví, co tomu pomohlo, že prý díky těm ovulačním testům víc sledovala ovulaci a použila tu prstíčkovou metodu a taky prý na to moc nemyslela, pač se na ten spermiogram objednali a měli jít příští týden-takže prý měla v hlavě jenom ten spermiogram, tak prý neví, co tomu napomohlo, ale prý za to v každým případě můžu já :oops: :oops: :oops:
Tak jsem měla takovou radost :potlesk: A ptala se mě-jestli prý je to normální, že prý jí bolí děsně břicho a občas jí tam dost píchá…tak jsem jí uklidnila, že to se právě mimís zahnízďuje............

Medu s tím pohlavím, abych ti pravdu řekla, tak jsem vždycky upřednostňovala a měla radši holčičky, ale poslední rok se mi to nějak otočilo a klidně bych ráda toho chlapečka…fakt........Přistihla jsem se, že když myslím na to, že bych mohla mít v bříšku chlapečka, tak mě ta představa úplně rozněžňuje a dojímá-fakt :oops: takže já budu šťastná, ať to bude chlapeček, nebo holčička :srdce:
Ale je fakt, že až půjdu v úterý na ultrazvuk, tak hlavně nejdřív počkám, až vše změří a skoukne a pak se teprva zeptám, jestli to náhodou bylo, nebo je vidět.....Takže spíš počítám, že to ještě teď vědět nebudu…Při Terezce mi taky říkali, že v tom 5.měsíci je to málokdy vidět, spíš až v tom 32.tt, jak se chodí ještě jednou na velkej UTZ...............

jejda, to jsem se rozepsala :oops: :oops: :oops:

Ostatní zdravím-nebudu jmenovat, pač bych mohla na někoho zapomenout a to by mě mrzelo........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
24.9.08 17:45

No jo-teď už jsem si jistá-těhudemence-jak vyšitá :roll: :roll: :lol:

Juko velikááá gratulka ke kontrole :srdce: tak už si klidnější viď????

Jinač k těm vyšetřením-ještě nás čeká fetální kardiografie.......pak teprva budu „klidná“ :lol: :lol: :lol:

Jo holčinky a koukala jsem k Ledňátkům a Macík tam má fotky z 4D ultrazvuku..jsou úžasný, nádherný........koukala jsem, že hodně holek to nahlodalo, aby šly taky… a musim říct, že mě taky :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
24.9.08 18:31

ahojky holky tak jak se dneska mate? u nas je dost skarede takze nic moc. Mae moooc krasnej oblecek. No nejak po vcerejsku ani nevim proc zacinam vahat jestli to bude kluk nebo holka.
Jo a holky chtela bych se vas zeptat kdy ste zacaly citit pohyby a jaky to bylo? Ja mam totis pocit ze zatim nic necitim a sem z toho malinko nesva, ale jinak se citim dobre tak doufam ze je vse vporadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
24.9.08 18:39

Ahoj, jen hlásím, že dnešní kontrola dopadla dobře, sice to byla trochu bojovka, než se jim povedlo mrně odposlechnout (tedy jeho srdíčko), pořád se někam schovávalo, ale nakonec se to povedlo. Další kontrola 15.9. a pak někdy velký UTZ.

Doufám, že se máte dobře a jsou tu jen a jen dobré zprávy. Já přijela po týdnu domů, tak to tu musím pofackovat a využít volné dva dny, kdy je malá ještě u babičky.

Nechci nikoho zrazovat od UTZ, ale osobně si myslím, že se to mrňatům moc nelíbí, alespoň naše mrňata se vždy odvrací obličejem a natočí se zády, studie na možnost rizika UTZ se už dnes dají běžně najít na netu. UTZ je rozhodně dobrou metodou, jak ověřit, že je vše jak má, ale nepřeháněla bych to, myslím, že ty povinné plně postačují. Ale je to každého věc, každému vyhovuje něco jiného a tak je to správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
24.9.08 18:44
ilca píše:
Jo a holky chtela bych se vas zeptat kdy ste zacaly citit pohyby a jaky to bylo? Ja mam totis pocit ze zatim nic necitim a sem z toho malinko nesva, ale jinak se citim dobre tak doufam ze je vse vporadku.

U prvního mimča je to vždy později, v knížkách uvádějí mezi 18-20tt, myslím, že jsem u prvního cítila pohyby okolo toho 18/19tt. Teď už mám delší dobu pocit, že pohyby cítím už nějaký čas, asi od 12/13tt. Ale u každého je to individuální a ty máš určitě ještě čas :D .
Je to, jako když tě najednou někdo kopne v bříše, alespoň u mě :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
24.9.08 19:06

Ajule:Gratuluji ke ko..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
24.9.08 21:59

Mae - superobleček! :lol:

Ditto - no jo, kdo se pár měsíců(nebo let) pohybuje na emiminu, tak může jít dělat stestaci z gyndy… :lol: Kámošce gratuluju a tvůj prcek bude mít parťáka,ne?

Jinak jsem lehce zmokla, ale na nachlazení to nevidím, ale dnes bylo fakt extra hnusně. Zítra nevytáhnu paty z baráku.

Juko, Ajule, - gratuluju ke KO.

Ajule - moje gyndr. taky tvrdí, že miminům ten utz nedělá dobře, že před ním utíkají. Minule jsme se smály, že by každá mamina chtěla utz doma a furt se koukat…NO, chtěla, no, ale když se to prckům nelíbí, tak holt to kupovat nebudu… :lol: :lol: :lol:

ilčo - já mám na pohyby ještě čas, lae pamatuju si, že to byly takový bublinky v podbřišku. Taky se tomu říká „motýlí křídla“ - to se mi líbí-a už se těším.

Holky, cpo rekonstruujete za pochodu - máte můj obdiv. :roll: No jo, lae když to jinak nejde,co?..

ostatní zdravím a jdu chrnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.9.08 07:15

Dobré ráno,zase dneska první,jsem ranní ptáče :wink: ,
IlčO: já zatím párkrát cítila ty bublinky v břiše,jak píše Mischni.Je to takový bublání-lehtání,ale není to bublání ve střevech.. :lol:
Ale jinak žádnej kopanec taky nic.
Ditto: já taky když nakukuju,ta tu nikdo nepíše…taky mám pech 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
25.9.08 07:23

Dobré ráno.
Včera jsem se z práce vypařila a doma se mi nechtělo ani zapínat PC. To počasí je opravdu hnus. Tak akorát ležet a nic nedělat…

Miruš, obleček je krásný. Adélka v něm bude kočka :wink: . Taky si budu muset udělat radost a něco růžového si pořídit..

Dituš, tak to kamarádce moc gratuluju. Já osobně si myslím, že za to „může“ ta prstíčkova metoda. My se taky snažili rok, pak jsem 2 měsíce zkoušela prst. metodu a povedlo se. Někdo si může říct, že je to blbost, ale co tak čtu, tak to holkám opravdu pomohlo :wink: .

Ilčo, já první „motýlky“ cítila okolo 16 tt a prvním kopancem jsem si byla jistá v 17 tt. Teď už malá rejdí jako o život. Hlavně večer, když chci spát, tak se uvelebí u močového měcháře a pěkně do něj dloube :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Určitě se taky brzy dočkáš, neboj. Známá, která má 3 měcíčního chlapčka, tak cítěla pohyby až okolo 22 tt. Malý byl holt lenoch. Zato teď je to číslo :wink: .

Dnes utíkám z práce v 10:30. Musím na UTZ štítné žlázy :roll: . Obvoďák mě zbytečně honí po všech čertech, ale vysvětlit mu, že u mě je zvětšená št. žláza v normě si prostě nenechá :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
25.9.08 07:23

Dobré ráno Befi.
Jak je v práci? Je ti dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...