Poradna duly
Jana Čurdová
Koukám, že na každé tchýni se něco najde. Kdo jí má hodnou, tak až moc a kdo má semetriku, tak to také není žádný med. Tak si pak vyberte.
Tak já už dneska končím, když je ten pátek.
Mějte se krásně a v pondělí PAPA.
Ahoj maminky a bříšánka ![]()
já jen v rychlosti-chystáme se na barák, takže mám zase blázinec ![]()
Doufám, že už aspoň budou padat ořechy-mňam, mňam-ty čerstvý, ty můžu ![]()
Befi jejda-to je zas příhodička, to je fakt hodně nepříjemný…já mívám podobný stavy-chystám se to říct doktorce-občas se mi stává, že třeba stojím u nádobí a najednou mi jakoby začne bušit hodně srdce a jsem zadejchaná, jako kdybych běžela po schodech a taky si musím sednout, jináč bych sebou švihla…mám z toho docela strach
Ilco neboj brzy ty pohyby cítit budeš-je to tvoje první miminko-já je při Terezce začala cítit něco malinko po 18.tt.............
Holky chtěla jsem reagovat na víc věcí, ale drahoušek tady cmrchtá, že máme ject a já zase datluju do počítače-tak jsem z něho nervózní ![]()
Tak zatím páááááááááááá a opatrujte se všechny-jak jen to jde ![]()
Ja sem kdesi cetla ze ty pohyby sou zezacatku jako malinkaty simrani, no tak si rikam ze mozna uz jo ale nejhorsi je ze jak clovek nevi tak pak si mysli ze je to traba ono a ono to byt nemusi nebo naopak.
Ditty utikej at ti manza nenadava a uzij si cerstvyho vzduchu. U nas jeste dopoledne svitilo snunicko a ted nic. To je hruza ![]()
DITTY:jojo,mazej,ať manža nezuří
taky máme za barákem velikýýý ořech,tak se těším,protože mám ráda ořechy, a tyhle jsou ty větší,mám ráda, když jdou ještě loupat,hned jdu mrknout jestli se po zemi neválí a nadlábla bych se..už by mohly,je konec září… ![]()
ILCI:ano,na začátku je to jako by ti v břichu praskaly bublinky,šimrání,doktorka říkala motýlí dotek křídel
já to měla už tak od 17-18tt a teď někdy cítím už větší žduchaneček,že Aduš hned říkám,copak se ti líbí-nelíbí,já vím, že tě tam máme
![]()
Taky se dočkáš,počkej pár dnů.. ![]()
VLADI:papa a krásný víkendík ![]()
Já dopíkám sekanou ,udělám jen kaši a je to..neměli sme ji dlouho,tak doufám, že manžu potěším
![]()
Mae to bych si dala ale ja dneska delam rostenou s rejzou to mi s manzem muzem.
Jo ja sem desne nedockava, ani ne na to jaky to bude ale hlavne abych vedela ze pidalka se hybe. Proste mam o nej strach. je to hruza. Ale vim ze plno holek rikalo ze to citilo treba az kolem 20tt tak si musim jeste pockat. Me jen desi pri tech mych hospitalizacich aby bylo vsechno tak jak ma. jinak dneska sem blinkala par kroku pred obchodem tak si rikam kdyby to nebylo tak jak ma tak neblinkam ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 15.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 2.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO 30.9.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 7.10.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 1.10.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009---KO ???.---1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO 2.10.----0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 15.10.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 3.10.---1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---5 dětí mischni (38 )-----------------TP 30.3.2009---KO 13.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Hezké odpoledne ![]()
My dnes od rána jezdili po nákupech, vybírat obklady do koupelny a taky jsme byli u dr. pro potvrzení do práce na penízky, tak js tu až teď. Triply mi snad dopadly dobře, sestra teda výsledky neměla, ale prý by jí volali, kdyby to vyšlo pozitivně, tak se mi ulevilo.
Sammy , s tou štítnou žlázou mě to mrzí, snad se to ještě srovná, moc bych ti to přála! Ještě uvidíš, co ti řeknou v úterý, držím pěstičky!! ![]()
Katy , to ja zase nádhera, teda takhle nám dělat chutě ![]()
Miruš , gratulka k úspěšné kontrole, ..ten utz ti závidím
![]()
Mischni , hmm, půlka prasete je hora masa, to ti mohla dát vědět dopředu teda
v podstatě to myslí dobře, jen je potřeba určit nějaká pravidla, jak psaly holky. Já to tam taky udělala hned ze začátku a funguje nám to ![]()
Befi , já na břichu spím pořád, četla js, že to miminku nevadí a může se tak spát až do 7 měsíce nebo do té doby, dokud ti to není nepříjemný ![]()
Ahojky!
Holky tak dneska balím věci a jedeme k našim do Tábora…
V rychlosti jsem vás prolítla…
Mischni: teda ta tvoje tchýně je fakt dobrá, a co bude dělat s tou půlkou prasete?
Jinak jsem dnes jak přejetá parním válcem a bolí mě v krku, chjo.Rýma už ustoupila a teď toto, chjo…
MEDU:na KO jdu 15.10:)
Jinak jsem si dala pár ořechů co byly na zemi,ale ještě to jde blbě loupat a špiní to ruce,takže ještě tak týden s tím mlsáním musím počkat ![]()
Jinak jdu uklidit kuchyň po vaření(což znamená naházet nádobí do myčky) a číst si knížku…manža přesazovali stromy z tama,kde chceme stavět jinam,tak jsem ještě chvíli sama…přemýšlím večer o kinu..pořád jsem chtěla vidět český film Děti noci a od včera se hrjae v jabkovém
kině…tak třeba se tam dneska vydáme…
Ahojky,
teda tady je celé odpoledne i večer úplně mrtvo. ![]()
Udělala jsem žemlovku a když byla rozehřátá trouba tak jsem ještě upekla buchtu.Zítra mi přijede návštěva tak budu mít aspoň co nabídnout ke kafi. ![]()
Jo a normálně jsem si včera zapoměla zavolat na ty výsledky rozboru moči.Jsem fakt pako.Dnes za mnou přišla mamka a ptá se mě:Tak co jak ti dopadla ta moč?A já na to:Tý vole já nevím,jsem na to zapoměla ![]()
Přeju všem krásný víkend
Paaaaa
Ahojky holky
jojo vecer tu bylo mrtvo, ja sem se zaboha nemohla pripojit, vsechno slo otevrit, jakakoli jina stranka ale emimino ne.
Jinak ja du ted pict fotbalistum jablecny zaviny, nastesti z listovyho testa to mam hned, tak zatim, du loupat jabka ![]()
preju krasnej den u nas zatim sviti slunicko tak snad bude krasnej celej
Dobré dopoledne,
Ilčo - ať se ti záviny povedou,já jsem včera dělala buchtu z jablek.
Včera mi emimino fungovala,ale je fakt že sem tu byla až večer,tak nevím jak to bylo přes den.Ale předevčírem mi to nešlo.
Zatím…
ahojte těhulky
jsem dneska sama doma, tak se zrovna teď u PC láduju obědem, udělala jsem si zapečený brambory, měla jsem na ně děsnou chuť
Jinak od rána dodělávám malůvky v pokojíčku, snad to budu mít dneska hotový, docela to trvá, msuim to nechávat zasychat
Počasí je tu nádherné, na obloze ani mráček, takže odpolko půjdu s hafinou na výlet ![]()
Užívejte víkendu a papa
kacudko ja mela problem tak kolem 7 vecer se pripojit tak sem se pak na to vykaslala. Zavidim, ja chci taky hafana, ale manza mi ho nechce dovolit. Ja sem porad sama doma a samotny se mi prochazet nechce s pejskem by to bylo lepsi.
Nasi maji 2 vlcaky ale to sou takovy bejci ze bych se ani nenadala a byla bych na zemi kdyby se rozbehli, jinak kdyz sou kazdej zvlast tak sou to milacci.
Peto a co tam malujes? nejaky medvidky nebo tak neco? ja sem taky sama doma a ty brambory bych si dala hned ale ja tu mam rostenou tak du na ni.
Dobré poledne a dobrou chuť
.
Včera jsem v práci vůbec nestíhala, tak mi to sem nevyšlo. Ale jsem tu.
Befi, hlavně buď nasebe opatrná. Hlavně, že to omdlívíní už umíš pochytit.
Spaní na břichu? Já provozuju to co Péťa. Polo břicho, polobok. Jen na břiše mám taky strach, že malou tlačím a navíc už mi to bříško vadí…
Já jsem se před chvíli vyhrabala z postele. Petr ráno odjel na oslavy 60tin jeho mamky, tak jsem si pustila DVD a pěkně lenošila až doteď. Ale už jdu něco dělat.
No a objevil se u mě nový těhu příznak. Ráno se probudím s nějak mokrým trikem od pyžama, kouknu na prsa a tam obrovská mokrá kola na bradavkách
. To se to mlezivo tedy hlásí brzy
. Takže zítra hurá nakoupit vložky do podprsenky ať nevypadám mezi lidma jako blbec…