JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
25.9.08 07:39

ahoj Sammy,
je mi výborně.Jsem fakt ráda,že jsem se odhodlala a šla to ještě zkusit.
Dokonce včera na hodině angličtiny,jsem se celkem chytala.a to si ze mě přítel dělá srandu,že se mi těhotenstvím snižuje inteligence… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.9.08 07:52

Dobré ranko :)

gratuluju všem k úspěšným kontrolám :)

My měli včera náročný večer, byla u nás návštěva a zůstala skoro až do půlnoci, když jsem se konečně dostala do postele tak si Kuba usmyslel že začne procvičovat akrobacii, takže mi moc nešlo usnout. Pak ve 3 ráno zase křeče. takže jsem poskakovala po pokoji a v 6 už zvonil budík, takže bych dneska spala :roll:

Mirko moc pěknej obleček, taky budu muset prďolovi něco koupit :)

Včera jak u nás byla ta návštěva tak jedna měla sebou 2měsíční holčičku a manžel choval a moooc mu to slušelo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
25.9.08 08:17

Čauky,

Ilčo - já jsem první pohyby u Domči zaznamenala až někdy ve 24 tt :wink: ,nevím jestli se dřív nějak nehejbal nebo jsem to jen nebyla schopná poznat. :wink: Tak se vůbec nestresuj,ono to přijde.Hlavně že víš od dr že je prcek v pořádku ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
25.9.08 08:25

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 25.9.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 2.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO 30.9.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 7.10.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 1.10.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009---KO ???.---1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO 2.10.----0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 15.10.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 3.10.---1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---5 dětí mischni (38 )-----------------TP 30.3.2009---KO 13.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
25.9.08 08:29

Ahojka holčiny,

můžu se k vám ještě přidat? Čtu vás velmi pravidelně, ale jinak chodím do diskuze snažilky jaro 2008.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
25.9.08 08:42

Hezké ránko všem :wink:

Tak já mám dneska doma manžu, vypadá to, že má něco s dutinama, teď šel na RTG. Jinak mám na dnešek naplánováno udělat doma kupu věcí, tak js na sebe zvědavá 8)

Sammy , jj, už je mi líp, díky za optání! :wink: a copak máš se štítnou žlázou, že tě takhle honí po dr.?
Miruš , jé, hezký dupajdy!! Taky bych neodolala. Teda dokonce se přiznám, že už mám několik mordých věcicek, tak doufám, že je pak nebudu muset vyměňovat za růžové :oops: :lol: …a jsi šikula, že jsi zvládla medovník! To jsi ty placky pekla sama? Tchýně je kupuje hotové s Tescu a jen udělá krém ze salka a má ho teda výbornej a skoro bez práce, chci to taky někdy zkusit.
Daisy , aha, tak vy rekonstruujete v Sokolově. Vzpomněla js si, že jste sháněli nový podnájem tady u nás, to padá? …jinak přeju hodně trpělivosti, vím, o čem mluvíš, taky pořád něco doděláváme.
Malvi , pročpak tě tak bolí hlava, trpíš na to nebo jen teď v těhu? :?
Dittuš , vím, že jsi preferovala holčičky, ale je fajn mít páreček, vyzkoušet si obojí, ne? :) Jé, jsem na úterý zvědavá, možná už se to dozvíš!! :P a s tou kamarádkou to je fajn, i když ty její „záněty“ mě pobavily :lol: Moje kamarádka se taky snaží už rok, teď začala měřit teplotu + prstíkovou metodu, tak jí držím pěsti! …a ty fotky Gavotky jsou úžasný! Přiznám se, že už js se taky u nás informovala na 4D utz, ale ještě nevím, jestli do toho půjdu, uvidíme :)
Ajule , gratuluju k úspěšné kontrole!!
Mischni , tak doufám, že jsi včera nenastydla? :? počasí teda stálo za prd, já už taky dneska nevytáhnu paty z baráku 8)
Peti , ahojky! tak ty takhle ponocuješ, jo? :wink: A copak to máš za křeče pořád? jíš to magnézko?

Ostatní zdravím! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
25.9.08 08:43

Vladi , jasně, vítej u nás! :wink: pošli nějaké info o sobě a já tě rovnou přidám do seznámku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.9.08 08:52

ahojky,
tak já na 4D určitě pudu,se hrozně těším :wink: Fotky Macíka jsou super,a hlavně,jak popisuje ty zážitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
25.9.08 08:58

Ahoj holky
Jakpak se mate????
Tak vas ctu a teda nestvete me :lol: napiste ,mi jak se dela ta prstickova metoda :lol: to musim zkusit :lol: :lol: ale nevim jak to zvladnu, pac to ze me vzdycky tece :oops: :lol:
Tak to vypada ze dnes bude sviti slunicko :wink:
Vsechny moc zdravim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.9.08 08:59

Vlaďko vítej u nás a směle se přidej :)

Medu no už mě to chytá do obou noh, do lýtek, holení nebo zespodu ťapky, pomůže jen si na to stoupnout a trochu to protáhnout, což se mi v noci většinou moc nechce :roll: Magnezko jím dr řekla ať začnu na 2 denně a zvyšuju jak bude potřeba až k případným 6 denně.

3/4D asi se na něj vyprdnu, stejně to jak bude mimi vypadat nezjistim dřív než vyleze a nějak už mě teď ty ultrazvuky přestávaj tak brát, jsem ráda když dr koukne že je prcek v pořádku, ale já už ho až tak vidět nemusím - přeci jen jen to pořád takovej mimozemšťánek jak řekl můj chlap - prostě se těším až bude venku a pak si ho budu užívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
25.9.08 09:13

Meduňko, děkuju, že jsi mě přidala na seznámek, koukám, že tam mámš skoro vše vyplněno. Dítko to bude naše 1. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
25.9.08 09:21

Peti, díky za přivítání :wink: .

Koukám, že se řeší UTZ a pohlaví. Já jdu 1.10. na Ko, ale na UTZ asi nééé. Já mám ráda, když se můžu na prďolku podívat. Ale myslím si, že mě na UTZ objedná na další týden a snad už by nám tam mohl pan doktor říct už i pohlaví. Nemohla by jsem si to nenechat neříct. Na to jsem moc zvědavá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
25.9.08 09:30

Holky, tak já našla jen fotky Gavottky 8O :) ale je to nádhera, to vám řeknu!

Katy , ahojky! no prstíkovou metodou našťoucháš spermijky do děl. čípku, zkus si to najít ve vyhledávači :oops: :wink:
Peti , tak koukám pořád to samý, to ti nezávidím :? je divný, že to magnézko nepomáhá :(
Vladi , jj, všimla js si, že máš skoro všechno v podpisu :) …moje řeč, taky bych nevydržela nezeptat se na pohlaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.9.08 10:10

Nevíte holky,jak Ajik po IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
25.9.08 10:31

Ahoj holky naše zlatý :-)

no tak já teď jenom na skok-sakra a dneska to tu zrovinka žije, když zase musím vypadnout :roll:
Vzpomněla jsem si, že jsem ještě nezaplatila odvoz odadů, tak musím jít udělat „oslíčku otřes se“ nemám ráda u sebe peníze, které mi jakoby „nepatří“ :lol: :lol: :lol: Znáte to???Myslíte si, jak tenhle měsíc dobře vycházíte a pak si vzpomenete, že jste nezaplatily to-či ono??? :roll: To fakt nesnášim :-(

Včera mi Macík psala, že se pokusí tu svojí nahrávku vecpat na Youtube.com, takže snad to tam dá......A to mě napadlo, že tam budou vlastně i jiný nahrávky z ultrazvuků, tak jsem hned šla čenichat-našla jsem tam i ultrazvuky Voyageuse-kdo ji znáte z Nově se snažících :idea:
No a jak tam jsou ty odkazy vedle, tak jsem se nechtěně nějak omylem dostala na nahrávky rodičů, kteří tam dali videa na počest svých zemřelých dětí :cry: :cry: :cry: Otevřela jsem jedno video, až pak mi došlo, že je tam napsáno-„In Memoriam“ Bože-holky, koukala jsem na to pár vteřin a s hrůzou to zavřela-to byl zdrcující a otřesnej zážitek-Bože :cry: :cry: :cry: Bylo to předčasně narozený miminko ve 21.tt a normálně se tam s ním loučila celá rodina-líbali ho a pusinkovali-bylo samozřejmě už mrtvý......Pane Bože to bylo fakt krutý :cry: :cry: :cry:
Koukat na to dýl-zhroutila bych se-fakt.....................No nic-obraťme list-tečou mi slzy, jen o tom píšu...............Pak jsem si zpětně všimla, že je tam napsáno „Warning“(varování) chjo, že jsem si toho nevšimla dřív-viděla jsem v odkazu prostě miminko, tak jsem to otevřela :cry: :cry: :cry:

Vladi vítám tě tu-já Vás zasejc šmírovala na Jarních snažilkách, takže tě „znám“ :lol: :lol: :lol:
Ajule gratulka k úspěšné kontrole 8)

Katuš ty neznáš prstíčkovou metodu??? 8O Tak honem na to-přiznám se, že jsem jí používala též :oops: :lol:Něco si o tom přečti-uvidíš 8) .........
Ilčo když to bude tvoje první miminko, tak ty pohyby jsou cítit později-navíc záleží, kde máš placentu-některé holčiny jí mají na přední straně a to potom ty pohyby vnímají slaběji a o hodně pozdějc, ale každým dnem to bude lepší-uvidíš…

Mischni no přesně si to napsala :lol: :lol: :lol: 8) je fakt, že mě můj gynekolog říkal několikrát, jestli za něj nechci dělat záskok, když má dovču-samozřejmě v dobrém-smáli jsme se tomu :lol:
a když jsme byli s drahouškem na spermiogramu-tak pan doktor sexuolog mi po některých mých větách nabídl to samé, prý:" No teda vy jste zběhlá, nechcete mi dělat záskok, když budu mít dovolenou?" :lol: :lol: :lol: A smál se...................

Sammy tak říkáš UTZ štítné žlázy? 8O Máš ji zvětšenou???To je zajímavý, ale když říkáš, že je to normální, tak jo…A doktor je halt důslednej-nechce nic zanedbat 8)

Ppetí tééda to byla dlouhá návštěva......A ta dvouměsíční prďolka byla ještě vzhůru, ju???Jestli jo-tak má dobrou výdrž-a ty to dožeň odpolko-natáhni se-to bude paráda, taky to plánuju :wink: :lol:

Medu taky ještě nejseš rozhodnutá na ten 4D UTZ???Pro mě je to teda velký dilema, abych pravdu řekla :idea: A s tím párečkem je to fakt…já jsem prostě ty klučíky začala taky zbožňovat-asi díky těm všem kamarádkám a známým, nakouknu do kočárku a tam krásnej chlapeček a já jsem prostě v :-) :oops: :oops: A tuhle jsme koukali na takovej bláznivej film-jmenoval se „Parfém“ a tam je na začátku taky miminko-chlapeček-já jsem z něj byla úplně hotová :oops: no prostě, kvůli Terezce bych radši holčičku, pač ty ségry si líp rozumějí-vím to podle sebe, ale cítím, že bych ráda toho chlapečka-fakt…ale šťastná budu v obojím případě :srdce:
Befi ty už seš rozhodnutá na 4D UTZ???A kam půjdeš???Já jsem si řikala, že bych šla do Gennetu, byla jsem tam na NT…nebyla si tam náhodou též???Prý tam mají totiž dlouhý objednací lhůty :roll:

ostatní bříšánka zdravím, už nevím, co jsem komu chtěla :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital