Poradna duly
Jana Čurdová
Medu na bolest hlavy netrpím, buď mám zablokovanou krční páteř z toho polehávání nebo je to z toho nachlazení , kterého se nemůžu zbavit.
A jak se máte vy?
dituš kdepak, mamina s mimčem odešli dřív
A odpolko se asi nenatáhnu když dřepím v práci
A ty dávej probůh pozor na co koukáš ![]()
koukám holky-myslela jsem, že mě to tady blblo, ale asi ne jenom mě…pač nikde nejsou žádné příspěvky ![]()
Už včera večer mi to nějak blblo
![]()
Tak doufám, že už to bude fachčit ![]()
Ppetí já jsem právě myslela s tím odpočinkem-až přijdeš z práce.......já si půjdu též lehnout, dneska mě neskutečně bolej záda po dlouhý době, ale fakt hrozně ![]()
Dituš - jj mě to taky blblo.Jsem si říkala mám čas,malej spí,půjdu to tu zkouknout.A ono nic.A večer to samé. ![]()
Jinak všechny zdravím........
Jeee me to taky neslo teda
Tak my mame dneska 18 C. Tak jsem uklidila, zajela nakoupit, utratila zas majlant, uvarila dusenou mrkvicku mnamy a mam upecene platy na medovnik
to jsem sikulka co??
Delam ho poprve tak jsem zvedava jak to dopadne ![]()
Copak delate????
Ahojky
Vla´dko: vítám tě!
Jinak dnes jsem vařila koprovou omáčku a udělala jsem jí minimálně pro 15 lidí (měla být pro 5)
To jsem celá já, prostě neumím uvařit málo omáčky..... ![]()
pak jsem si dala čaj a myslela že usnu, tak jsem šla umýt nádobí no a kolem 3 jdu sem a nějak mi nefungovalo emimino…Tak jsem tu až teď.
Medu: No v Dobrušce a okolí stále něco sháníme, ale vidím to černě. kontaktovali jsme 10 realitek a nic. Tak uvidíme při nejhorším ze začátku budem s prckem v pidi bytečku se tísnit.....Snad se tam vejdem.....
zdravím..
jdu vás jen pozdravit!
byla jsem v Brně v prenatalu na 4D UTZ.. a bylo to boží!!!
podařilo se mi nacpat na net.. video co máme ten záznam.. tak jestli se chcete mrknout.. mám asi sedm foteček.. z toho jednu v podpisu!
je to fakt zážitek.. vřele doporučuju..
http://video.google.com/videoplay?…
Ahojte, tak už jsem doma ![]()
Dneska prcek šíleně vyváděl, jednou mě nakopl tak že jsem si málem cvrkla
A celkově to byly děsný bomby, uplně se mi vlnilo břicho ![]()
macík moc pěkný fotky, už jsem se na ně koukala dřív ![]()
dituš záda jsou na levačku co?
přeju ať tě to brzo přejde.
katy teda ty furt tak pečeš jo? víš co by mě zajímalo? koho tim pak krmíš, když jsi tak děsně výkonná, to musíš nakrmit půlku anglie ne? ![]()
Tak jsem to skoukla Macíku......je to Boží
nádherný, jak tam Vojtíšek zívá-fakt dojemný
![]()
Ppetí já jsem si taky od rána říkala, že tam prďolka vyvádí-jak tajfun v Tichomoří
když jsem šla z města, to už jsem šla poměrně rychle, pač se mi chtělo čůrat, tak kousek od našeho baráku najednou-neumím to popsat-jako kdyby mi někdo skřípnul močák, normálnějsem se bála jít, pač jsem byla připravená na to, že si taky cvrknu
To jsem ještě nezažila-normálně jako kdyby si tam prďolka stoupnul na vejšku a narovnal se, ale naštěstí to asi za dvacet vteřin přešlo.aA vůbec se mi tam celej den šponuje a dělá brajgl
![]()
Katuš ty cukrářko jedna
nezapomeň ten tvůj výtvor potom vyfotit, ať se nasytím aspoň pohledem…zjišťuju, že se mi začínají vracet chutě na sladký
no nazdar
dneska jsem měla hroznou chuť na dortík, ale nechtělo se mi nikde už lítat-tak si prosím alespoň foto ![]()
Daisy si mě normálně rozesmála s tou omáčkou
![]()
Já totiž zasejc neumím dělat velký množství omáčky-ať je to jakákoli.....kolikrát jsem chtěla udělat omajdu na dva dny a prostě to nejde
..mám vždycky hromadu masa a prostě chci, aby byl silnej a dobrej vývar z masa, takže se mi nějak ekluje to hodně podlívat........
Kačudko ahóój ![]()
Malvi , krční páteř, to znám, zrovna dneska mě bolí jako čert
tak ať tě ta bolest hlavy brzy přejde!!
Dittuš , tak tě dojímá i chlapeček, no bodejť, já když vidím něco bledě modrýho, tak se rozplývám
no uvidíme, jak v úterý!! Já to budu vědět až za 4 týdny, už aby to bylo ![]()
Daisy , no jo, je to potíž tady něco sehnat, no kdybych o něčem slušným věděla, dám ti vědět.
Maci , to je nádhera, je neuvěřitelný, jak je miminko krásně vidět! ![]()
Jinak my měli návštěvu, upekla js koláč, který dělali včera v Pod pokličkou a byl mňamky, i když js měla obavy, abych si neudělala ostudu dělat pokusy na návštěvě, to se mi už párkrát nevyplatilo ![]()
Dituš:No tuhle jsem dělala segedýn a s R. jsme ho jedli týden. A svíčkovou jsme ve 4 jedli asi 3 dny.
![]()
Medu: Děkuji, sháníme tak 3 plus 1.
No ale už jsem se smířila že asi to do porodu nestihnem, tak hned od pondělí budeme přeorganizovávat byteček a dáme dveře do pokoje (jsou tam ty šoupací, ale chci tam normální aby tam kočky nemohli a už aby si na to zvykly. Nerada bych aby mi pak v noci vyly až přijedu z porodnice.No a když se něco naskytne tim líp…ale vidím to černě.....
Ahojky. Vidím, že net nešel nikomu. A já se tu u toho vztekala
.
Má štítná žláza: UTZ dopadl výborně, zvětšenina žádná, zato krevní testy na hormony jsou na hovno (pardon). Žláza toho produkuje nějak hodně a protože hrozí předčasný porod nebo nízká porodní váha, tak v úterý mažu přímo na endokrinologii, kde se dozvím, jak mě budou léčit dál . Není to sice nijak extrémní, ale v těhu se to musí holt více hlídat, takže uvidíme…I když hej mi tedy z toho není
.
Vladi ahoooj
.
Maci, video je úžasné…
Všechny ostatní moc zdravím. Nějak už nevím, na co reagovat…