JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
29.9.08 18:14

pekny nositko, to ja ted sezrala coko puding co sem si uvarila s piskotkama a zavarenyma mandarinkama a hrmadou slehacky a ted sem to zavrsila hrsti svestek :roll: boze ja naberu to bude hruza. Jedna kamoska co je ve 30tt tak ma nahore 10kg a dalsi pribrala za cely tehu 8kg a uz je ma pryc a druha 20kg ta ma jeste na sobe 7kg a detem sou asi 4 mesice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.9.08 18:23

Tedy Ilčo, ty máš chutě 8O . Po zavináči pudink… :lol: :lol: . Já si dala na večeři špagety, po těch mě začala pálet žáha, takže cumlám Rennie a je mi hej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
29.9.08 18:34

Sammy , nosítko je fakt super, nějak mi uniklo :wink:
Já jsem zase vyhrála pro Božovo malého magnetickou stavebnici: http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

Ilco , já taky nezůstanu jenom na + 10 kilo, pak si sice budu nadávat, ale ta chuť

Peto , teda ty mi děláš chutě! Teda tláču nemusím, ale salám s cibulí a octem jo. Zítra musím koupit - to budou doma zase ksichty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.9.08 18:35

Teda holky já s váma nehraju… Jste o měsíc dýl těhotný, pěkně si papkáte a máte je 1 kilo nahoře? To není spravedlivý! Já už mám 3. :oops: :lol: Je fakt, že dietu teda nedržím…ale zas nemám pocit, že bych žrala nějak víc, než před těhu - tak nevím… :roll:

Sammy - moc pěkný úlovky - halenky, nosítko, podložky. Prostě úspěšný den.😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.9.08 18:40

Mishni, já taky nedržím žádnou dietu. Občas se taky nacpu jako neurvalá, ale ulítávám na rajčatěch, pomerančích..takže když mě honí mlsná, tak se cpu zeleninou, nebo ovocem. Jinak porce jím stejné jako v netěhu. Možná ještě menší, ale to proto, že zase baštím častěji…
A ani tohle nemusí nic znamenat. Známá nepřibrala do 7. měsíce nic a pak najednou 15 kg 8O . Takže uvidíme, co nás ještě potká…

Juko, stavebnice je super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.9.08 18:42

Mishi nic si z toho nedelej, ja sem sice do 4 mesice nemela ani kilo nahore, a to jen proto ze mi nebylo mc dobre, no a ted jim vsechno a behem mesice ma 4kg nahore a bojim se jestli to pude timto tempem tak se neunesu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.9.08 19:08

Já už ten počítač musím vypnout. Právě jsem na MMA ulovila fusak do kořárku, či do sedačky. Ale opravdu nádherný…¨
 http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

Plodný to večer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.9.08 19:17

moc peknej fusacek, ja se na tyhle veci moc nedivam, rikam si ze na brezen snad budou stacit deky a tak, no jeste nevim co bude potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.9.08 19:19

Já se z vás zblázním :lol: SAMMY ty jsi bojovnice:) jsem tě navnadila ptaním co všechno máš a nakonec to dopadlo takhle :D :lol: :wink:
Já spíš myslela,a´t mi to vyjmenuješ…že máš třeba už vaničku,kosmetiku,fusak,deku atd.jako co UŽ máš …tak jsem to myslela:)
Jinka já moc chutě nemám,teď jsem se naprala ořechů(máme za barákem ty veliké:) a chystám se udělat něco na véču…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.9.08 19:20

Vidíš to, nad tím jsem ani neuvažovala. Pokud bude zima taková, jako ty minulé, asi ho moc nevyužiju. Přinejhorším jej pošlu dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.9.08 19:23

Miruš, však až Petr uvidí výpis z účtu s dnešním datem, všechno svedu na tebe :lol: :lol: .
Jinak vaničku už mám, přebalovací tašku, monitor dechu, fusak jsem si právě koupila :D , o oblečení raději nemluvím.., nějaké hračky, hřebínek a pomůcky na koupání, nějaké šidítka, lahvičky…
Je toho dost. Teď se vrhneme na postýlku a kočárek. Těch malých věcí mi moc nechybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.9.08 20:15

teda holky mam co delat abych vas v nakupovani dohnala ale nebojte ja nabehnu do Olympie a nevylezu dokud manza bude zvladat drzet tasky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.9.08 21:45

SAMMY:a kolik prosím tě dělá ten účet?! :lol:
Tak to já ještě kromě oblečků(ty tak na 80%) a tří balení plínek nemám nic..právě si říkám, že už pomalu teda začnu postupně s těma malýma věcma(přebalovací podložku,dudlíky,látkové plíny,deku atd) a velké jako kočár apod.necháme až na listopad-prosinec…

ILČI:hold to už nutí,kór jak člověk ví, že je ze screeningů a utz vše v pohodě a ještě,když víme co to bude :wink: (snad se nespletli,však uvidíme,jistě to ještě utvrdí)ale když to řekl tak najisto-ano vím, co čekáte-děvčátko,tak si říkám, že snad není tak blbý 8O :lol: a snad vše bude pokračovat dobře,občas mám takové obavy… :roll: :(

No nic,jdu chrnět,tak všem přeju krásnou noc,paaáá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.9.08 23:35

Ahojky!
Sammy:Moc pěkné věcičky máš na sebe a pupík krásny… :)

Jinak cvíčo dobrý, takový protahování a posilovámí.Cvičili jsme svaly kůli nožní klenbě.Potom proti křečákům cviky a cviky pánevního dna :lol: tak příští týden půjdu zas.Tak se těším.
No a nemohla jsem cvičit vše, páč jak se lehlo na záda, tak mě chytla kyčel a nemohla jsem nic…takže trapas…Důchodce v akci :lol:

Medu už jsi byla v tom Bazénu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.9.08 06:44

Dobré ráno pupíci.

Já už jsem hodinu v práci 8O . Kde se to ve mě vzalo netuším :lol: .

Ilčo, až půjdeš na nákupy, tak to bude určitě veliké :lol: . Jen doporučuju nebrat manžu, pokud se v tom nevyžívá. Petr se mnou byl jednou, vybírala jsem věcičky asi hodinu a Drahý trpěl jako kůň :lol: .

Miri, se vším všudy jsem včera utratila cca 2 tis., což zase není taková hrůza. Jen už mě zase alespoň 14 dní nesmí chytnout „blbá“ :lol: .

A jak se máte všichni ostatní? Nic nezlobí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí