Poradna duly
Jana Čurdová
pekny nositko, to ja ted sezrala coko puding co sem si uvarila s piskotkama a zavarenyma mandarinkama a hrmadou slehacky a ted sem to zavrsila hrsti svestek
boze ja naberu to bude hruza. Jedna kamoska co je ve 30tt tak ma nahore 10kg a dalsi pribrala za cely tehu 8kg a uz je ma pryc a druha 20kg ta ma jeste na sobe 7kg a detem sou asi 4 mesice ![]()
Tedy Ilčo, ty máš chutě
. Po zavináči pudink…
. Já si dala na večeři špagety, po těch mě začala pálet žáha, takže cumlám Rennie a je mi hej ![]()
Sammy , nosítko je fakt super, nějak mi uniklo ![]()
Já jsem zase vyhrála pro Božovo malého magnetickou stavebnici: http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Ilco , já taky nezůstanu jenom na + 10 kilo, pak si sice budu nadávat, ale ta chuť
Peto , teda ty mi děláš chutě! Teda tláču nemusím, ale salám s cibulí a octem jo. Zítra musím koupit - to budou doma zase ksichty ![]()
Teda holky já s váma nehraju… Jste o měsíc dýl těhotný, pěkně si papkáte a máte je 1 kilo nahoře? To není spravedlivý! Já už mám 3.
Je fakt, že dietu teda nedržím…ale zas nemám pocit, že bych žrala nějak víc, než před těhu - tak nevím… ![]()
Sammy - moc pěkný úlovky - halenky, nosítko, podložky. Prostě úspěšný den.😉
Mishni, já taky nedržím žádnou dietu. Občas se taky nacpu jako neurvalá, ale ulítávám na rajčatěch, pomerančích..takže když mě honí mlsná, tak se cpu zeleninou, nebo ovocem. Jinak porce jím stejné jako v netěhu. Možná ještě menší, ale to proto, že zase baštím častěji…
A ani tohle nemusí nic znamenat. Známá nepřibrala do 7. měsíce nic a pak najednou 15 kg
. Takže uvidíme, co nás ještě potká…
Juko, stavebnice je super ![]()
Mishi nic si z toho nedelej, ja sem sice do 4 mesice nemela ani kilo nahore, a to jen proto ze mi nebylo mc dobre, no a ted jim vsechno a behem mesice ma 4kg nahore a bojim se jestli to pude timto tempem tak se neunesu
Já už ten počítač musím vypnout. Právě jsem na MMA ulovila fusak do kořárku, či do sedačky. Ale opravdu nádherný…¨
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Plodný to večer ![]()
moc peknej fusacek, ja se na tyhle veci moc nedivam, rikam si ze na brezen snad budou stacit deky a tak, no jeste nevim co bude potreba
Já se z vás zblázním
SAMMY ty jsi bojovnice:) jsem tě navnadila ptaním co všechno máš a nakonec to dopadlo takhle
![]()
Já spíš myslela,a´t mi to vyjmenuješ…že máš třeba už vaničku,kosmetiku,fusak,deku atd.jako co UŽ máš …tak jsem to myslela:)
Jinka já moc chutě nemám,teď jsem se naprala ořechů(máme za barákem ty veliké:) a chystám se udělat něco na véču…
Vidíš to, nad tím jsem ani neuvažovala. Pokud bude zima taková, jako ty minulé, asi ho moc nevyužiju. Přinejhorším jej pošlu dál…
Miruš, však až Petr uvidí výpis z účtu s dnešním datem, všechno svedu na tebe
.
Jinak vaničku už mám, přebalovací tašku, monitor dechu, fusak jsem si právě koupila
, o oblečení raději nemluvím.., nějaké hračky, hřebínek a pomůcky na koupání, nějaké šidítka, lahvičky…
Je toho dost. Teď se vrhneme na postýlku a kočárek. Těch malých věcí mi moc nechybí…
teda holky mam co delat abych vas v nakupovani dohnala ale nebojte ja nabehnu do Olympie a nevylezu dokud manza bude zvladat drzet tasky ![]()
SAMMY:a kolik prosím tě dělá ten účet?! ![]()
Tak to já ještě kromě oblečků(ty tak na 80%) a tří balení plínek nemám nic..právě si říkám, že už pomalu teda začnu postupně s těma malýma věcma(přebalovací podložku,dudlíky,látkové plíny,deku atd) a velké jako kočár apod.necháme až na listopad-prosinec…
ILČI:hold to už nutí,kór jak člověk ví, že je ze screeningů a utz vše v pohodě a ještě,když víme co to bude
(snad se nespletli,však uvidíme,jistě to ještě utvrdí)ale když to řekl tak najisto-ano vím, co čekáte-děvčátko,tak si říkám, že snad není tak blbý
a snad vše bude pokračovat dobře,občas mám takové obavy…
![]()
No nic,jdu chrnět,tak všem přeju krásnou noc,paaáá ![]()
Ahojky!
Sammy:Moc pěkné věcičky máš na sebe a pupík krásny… ![]()
Jinak cvíčo dobrý, takový protahování a posilovámí.Cvičili jsme svaly kůli nožní klenbě.Potom proti křečákům cviky a cviky pánevního dna
tak příští týden půjdu zas.Tak se těším.
No a nemohla jsem cvičit vše, páč jak se lehlo na záda, tak mě chytla kyčel a nemohla jsem nic…takže trapas…Důchodce v akci ![]()
Medu už jsi byla v tom Bazénu?
Dobré ráno pupíci.
Já už jsem hodinu v práci
. Kde se to ve mě vzalo netuším
.
Ilčo, až půjdeš na nákupy, tak to bude určitě veliké
. Jen doporučuju nebrat manžu, pokud se v tom nevyžívá. Petr se mnou byl jednou, vybírala jsem věcičky asi hodinu a Drahý trpěl jako kůň
.
Miri, se vším všudy jsem včera utratila cca 2 tis., což zase není taková hrůza. Jen už mě zase alespoň 14 dní nesmí chytnout „blbá“
.
A jak se máte všichni ostatní? Nic nezlobí?