Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ranko ![]()
sammmy ty teda jedeš s nákupama
Nakonec budu já ta, kdo toho má nejmíň ![]()
mischni z kil si nic nedělej, já teda taky nemám jen jedno, mám 3,5 nahoře ![]()
ještě vám musím napsat ( a pak už letím makat) - včera sem zas četla po netu co v tomto týdnu mimčo dělá a tak - a tam psali, že více než 85 procent dětí, který se narodí ve 23. týdnu tak s pomocí lékařu přežije - to mě fakt překvapilo ![]()
Já jsem to taky četla Peťul. Koukám se tady http://petravesela.blog.cz/…/tehotenstvi . Má to tam skvěle popsané.
Ale s předčasnými porody plašit nebudeme a všechny pěkně porodíme až ve 40 tt
.
sammmy neee, já chci už aspoň v 38 tt, víš jakej to bude na konci opruz?
![]()
DObré ranko dámy!
Sammy - teda ty jedeš na MMB! Ale ten fusak je super princeznovskej.
Já mám rodit až koncem března, tak asi fusak nebudu kupovat vůbec. Přemýšlím o letní zavinovačce do autošedačky od Emitexu a zadekovat. To by mělo stačit. A příští zimu se uvidí.
Oj, já bych si už zanakupovala, když to tady vidím, ale neee, musím vydržet po testech. ![]()
Ppetro - gratuluju k šestýmu okýnku - to je mazec.Jo, a žádný předčasný porody!
Daisy - chodíš na těhotenský cvičení? já jsem se včera lehce rozhlížela po netu, co tady v Brně je a je toho dost a vůbec nevím kam. Asi se poradím s brňačkama z emimina, jestli někam chodily.
Já mám dnes celkem klid, odp. trochu práce a předtím musím zajít na poštu zaplatit elektriku - je poslední den, nějak jsem na to zapomněla… Aspoň se projdu a hejbnu zadkem.
Všechny ostatní zdravím!
Tak jo Peti, máš pravdu, 38 tt se už dá
.
Mischni, já jsem kupovala už od samého začátku. Vždycky po KO u dr. jsem nám oběma udělala radost nějakou maličkostí
Doprcic, ja uz mela tak dlouhej prispevek a ono se mi to smazalo ja se picnu ![]()
Ahoj holky
No tak stim nakupovanim, mi asi nic jinyho nez sebou tahnout manze nebo mamku nesvedu, protoze se manza o me desne boji, ani za kamoskama do Brna me samotnou nechtel pustit, nakonec svolil ze me tam aspon odveze, strasne se o nas boji.
Sammy a ty jak si nakupovala po kontrole tak to ja mela celkem smulu, protoze muj dr je v bytovy zastavbe a do mesta daleko, a ani muj dravotni stav to nedovoloval, jinak kdybych nakupovala p kazdy kontrole tak uz toho mam asi hromadu, chodila sem kazdy tyden na kontroly.
Daisy ty si byla cvicit no zavidim, ja bych chtela taky ale kamoske co je na ryzikovym, sice u jinyho dr. tak ji t nedovolil. Tak uvidim ale chci se 100% zeptat jestli muzu
Ahoj kočky a mimísi,zdravím ![]()
Tak jsem se krásně vyhajala,spala jsm jak zabitá a jdu snídat…
DAISY:tak to je super,že se ti ve cvičení líbilo,jen tak dál,já už taky začnu chodit na ty balóny,jinak na nic asi dalšího zatím nee…
A že jsi něco nedělala, na to kašli,vždy´t každý podle svých možností,ne?!
![]()
SAMMY:JAKO!!! Tak brzo v práci?To se ti chtělo vstávat?
mě by nikdo nevytáhl ani párem volů…je pravda, že někdy vstávám v noci na wc víckrát,takže mě kojo asi vadit nebude,ale nemohla bych vstávat a fungovat někdy v 5h ráno-brrrr
![]()
A 2tis.nejsou zase tak moc,neboj,však taky brzo začneme šestý měsíc a nekupuješ blbosti,ale co je potřeba…
Třeba já se vydám ve čtvrtek ráno s kámoškou Mar´tou do Zlína a už něco málo pokoupím,budeme dvě,autem,tak co mi brání
a s manžou pak až na konci listopadu budu kupovat ty veliké věci postýlku,kočár apod.ale tohle jako deku,zavinovačku apod.s kámojdou,přece jen je to lepší,když nakupujou dvě ženské,no nee?! ![]()
PETI:neboj,taky zachvíli začneš řádit po obchodech,někdo chodíte ještě do práce,tak je míň času,ale to donutí…jak pak budeš mít pupek veliký,budeš víc unavená,před Vánocema mraky lidí a horko v obchodech…tak už jen proto začínám kupovat pomalu teď…
MISCHNI:tak ano,pokud se ti miminko má narodit „až“ ke konci března,tak asi zatím o fusaku nepřemýšlej,ale však uvidíš jak budou hlásit…někdy je teploučko už v březnu a někdy zase zima ještě v květnu
tak pak babo ra´d!!! Ale zase fusak bude potřeba na další zimu,tak když ho nevyužijeme pořádně teď,bude na rok,stejně tak fusak do autosedajdy…
No nic,jdu se umýt,posnídat,posbírat oříšky
a uklidit a něco uvařit…a taky až se vrátí manža,tak zajet něco nakoupit na zítra, to má dojet moje mamka a babi,takať je něco na stole ![]()
Dobre ranko
Jak se mate?? Ja mam rymu a chrchlu
no snad to prejde , nojo vcera jsem si zapomela dat merunkovicku
dneska musim prat a zajit na postu,
Copak delate vy?
Ahojky!
Samy:Ty si ale raní ptáče…já v stávala před chvílí ![]()
Mischni:jj na těhu cvíču jsem byla.
Te´d jdu do města koupit si olivový olej, včera ho měli stuhlí a omlouvali se mi, tak jsem jim řekla že to nevadí že si zajdu dnes.A nakoupit a udělat houbovou omáčku, páč včerejší žemlovku dnes zbaštím k obědu tak aby bylo něco pro R. až přijede. ![]()
Tak zatím pa
¨No tak to mame asi holky podobnou napln dne, ja chci dat vyprat, mam tu hromadu pradla, tak vyzehlit, uvarit a uklidit zitra mi dojde kamoska s mimiskem tak se tesim. ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 15.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 2.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO 30.9.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 7.10.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 1.10.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009---KO ???.---1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO 2.10.----0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 15.10.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 3.10.---1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 9.10.---5 dětí mischni (38 )-----------------TP 30.3.2009---KO 13.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Ahojky,
tak moč dopadla dobře,žádné mrchy bakterie už tam nejsou hip hip hurá
Holky co se zapojujete do aukcí na MMB jak se to prosím dělá?Už jsem to jednou zkoušela a nějak mi to nejde a přitom zaregistrovaná jsem ![]()