JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
30.9.08 13:42

tak já sem po obídku, byl výbornej, ale teď je mi nějak těžko. Holky nějak mám poslední dobou děsnej tlak na spodek až mě z toho bolí pipka :oops: nemáte to taky někdo?

mae tuhle postýlku jsem měla taky vyhlídlou, ale manželovi se naživo nelíbila, tak určitě doporučuju okouknout v reálu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.9.08 13:54

Ppeti:Tohle přeci asi před 14 dny sem psal macík, jestli někdo nemá něco podobného.
No já dneska k snídani a obědu měla žemlovku a teď jsem ukuchtila k večeři houbovku a teď si vařím těstovny :oops: Když já mám hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
30.9.08 14:05

PETI:já tu postýlku právě na živo viděla a moc se líbí mě i manžovi a bude nám i barevně ladit do ložnice-máme vše v takovém dřevě :lol:

MISCHNI:Jinak horizont nebudem kreslit,tohle je ukázka jak to mají udělané,ale já jsem objednala míň obrázků a tak nalepím jen u postýlky a přebalováku:) mají ještě rybky,a nějaké žirafky nebo tak…ale tohle se mi zase líbí já mám méďu Pú ráda:)

DAISY:taky tampony nepoužívám,dělají mě zle,takže sjem je použila v životě asi pětkrát,ale když nutně nemusím,nepoužívám! Proč taky ,že?! :wink:

MEDU:však uvidíš,jaké plíny ti padnou do oka a co bude kde za akce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.9.08 14:24

Tak jsem zpět z endokrinologie. Můj obvodní dr. misice udělal homonální profil, ale na jiné spektrum hormonů, než je v těhu nebezpečné. Ty co mi dělal se prý v těhu zvyšují automaticky. Takže mi znovu nabrali krev na ty správné hormony a výsledky budou v pondělí. Podle těch se pak dr. rozhodne, jestli na:,–(í nějaké prášky, nebo ne. Říkala, že mám na štítné žláze nějaké uzlíčky a je tuhší. Že se to prý stává, ale ještě žádný doktor nedokázal říct, proč je tomu tak. Jediné, co se ví, že bych neměla jód v jakékoliv formě. Jen teď v těhu a při kojení a pak nejlépe vůbec…
Tak, tolik doktor . Jo a má nakupovací mánie ze včerejška pokračuje . Malé jsem pořídila přebalovací podložku :oops: :lol: .

Dituš, tak jak na UTZ? Ty nás napínáš :wink:

Miruš, věcičky vypadají krásně :wink: .

Befi, to je fajn, když už si jsi kočárkem jistá, že? Tak gratuluju k výběru.

Obrázku, jsi statečná, že jsi se sem přišla podívat. Držím palečky, ať už se Ti nic takového nestane a mimi příjde v době, kdy na něj budeš připravena :wink:

Tak a než jsem se vymáčkla, tak jsem ostatní zapoměla :oops: . Tak alespoň zdravím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
30.9.08 14:29

SAMMY:vidíš, uvidíš, že to nakonec zmotali oni a vše bude ok a jsi v pořádku..oni se vždy (mi přijde) na něco zaměří a pak tě tahají po kontrolách… 8O :(
Přebalovací podložka je krááásná,fakt že jo,že už tam Sabinku vidíš?!
A pak, že jsem já blázen,když začínám pokukovat a nakupovat…nikdo nechápe, že kromě věciček(taky ne všech) a troj plínek nemám ještě nic:)
Vidím, že my dvě si aspoń notujem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.9.08 14:56

To jo Miruš, hormony se v obchodech s mimivěcma bouří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
30.9.08 15:06

SAMMY:to jo,ale nejsem taková maniačka, že bych ho vzala útokem a pokoupila vše naráz :lol: TY JO?! :lol: 8O
A kdy je brzo nebo pozdě? schválně jsem si to hledala na netu a je tam napsané, že výbavička se klidně může pomalu začít vybírat a nakupovat po třetím měsíci(ty jsou asi nejd§ležitější) a jelikož začneme za týden šestý,nevidím ty důvody proč pomalu nezačít…no ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.9.08 15:11

Určitě Miruš. Jednak i pro to, že nakupovat takhle po měsíci i méně finančně zatíží.. Nedokážu si představit, že bych někdy v lednu po Vánocích vyplázla cca 30 tisíc. Takhle je to pěkně rozvrženo a tolik to „nebolí“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
30.9.08 15:12

Tak jste mě tedy uklidnili, že nemusím ještě plašit, že skoro nic nemám :lol: . Ještě je čas..... i když ono to tak hrozně letí, aby jsem tohle ještě neříkala za 3 měsíce že? :lol: :wink:

Držte mi palečky na zítřejší KO, pak se ozvu PAPA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
30.9.08 15:24

Ahoj holčinky a bříšánka :-)

ještě jsem Vás nedočetla-přiznám se, ale hned jak dopíšu-jdu na to-jsem zvědavá na Sammy a všechny...................já neměla od rána čas vůbec napsat-trajdaly jsme se ségrou a mamčou a teď před chvílí mi přijel drahoušek po dvou dnech z práce, takže jsem musela nakrmit a napojit, ale hned jdu napsat, aby jste si nemyslely, že vás napínám schválně :oops:
Na ultrazvuku prďola řádil-jak tajfun v Tichomoří-až se doktorka smála, co prej tam vyvádí............vše v pořádku, ale nějak se nám nechtěl ukázat-spíš ho nebylo skoro možno zaměřit, ale říkala paní doktorka, že by se spíš přikláněla k variantě, že tam pindík nebude......................tak nevim, no.............Ale abych se tím vůbec prý neřídila................
Já jsem s tím počítala, že po tomhle ultrazvuku to vědět nebudu-oni říkaj, že to je málokdy vidět-že spíš až na tom druhém velkém ultrazvuku-to už je prďola hodně velkej a nemůže tam tak blbnout...........................
Ale podívaná to byla teda krásná :srdce:

Takže zas nevim, jaký věcičky nakupovat :roll: a to pořád lezu taky na MMB-a nemůžu nic kupovat-neutrální věci mě nebaví..............
Moje obvodní Gyndr. se mě minule ptala, jestli když mi dělá ultrazvuk, jestli se má koukat, co to bude-aby mi náhodou něco neřekla, aniž bych chtěla, tak říkala, že se na to zaměří, tak jedině ona je moje šance :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.9.08 16:02

Holky ja sem silene nenazrana, predchvilkou sem sezrala plnej talir polivky a ted likviduju jogurt a Daisy mi udelal chut na testoviny tak varim testoviny na salat. No a na ten se uz nemuzu dockat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.9.08 16:11

Ilčo, ty máš tedy choutky. Už 2. den nestíhám valit oči :lol: :lol: .

Dituš, tak to je pech, že se Prďole neukázalo. Ale hlavně, že je zdravé a spokojené, když Ti v bříšku tak řádí.
Já se až divila, jak byla Sabinka ukázková a vystrčila na pana doktora prdýlku :lol: .
Tvoje obvodní gyndr. to určitě brzy pozná :wink: . Čekat 10 týdnů do dalšího velkého UTZ by jsem asi taky nevydržela :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.9.08 16:25

Sammy taky sama ziram co doslova a do pismene sezeru. Ja sem se posledni dobou tak rozezrala, boze jak tohle dopadne 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
30.9.08 18:41

Ahojky. Přidám se se svojí troškou do mlýna. Mám první čepičku :lol: . Ale já vás doženu .Kočárek mám vybranej ABC desing 4-TEC černo zlatá kombinace. 9.10. jdu na krevní testy ,ale doktor říkal , že stejně vyjdou špatně -kvůli těm komplikacím. Doufám , že ho ukecám na pohlaví - i když jestli řekne , že to bude holčička budou mě omývat. Tak třeba bude lepší to vydržet do porodu. Koukám , že máte debaty o plenách - pampers nám nedělají dobře- hlavně ty s krémem Aničce i Sophince dělali krvavé puchýře. Měla jsem ráda helen harper červené ale už je asi nedělají .Teď beru hugis ,ale ne ty klasické ty se muchlají.Na velké množství pozor -mimča rychle rostou za měsíc dva budete potřebovat větší . Malé mimčo 2-5 kg , větší mimčo 3-6 ,ale i z toho rychle vyroste.
Jinak já kupuji jen líh ,hřebínek ,vatičky a bepanten (pokud se loupe kůžička tak olivový olej).Mýdlo ne ,šamponky až od 3,4 měsíců. Jéje já jsem baba radilka :lol: Promiňte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.9.08 19:18

Malvi a kdo jinej nez ty by mel mit zkusenosti a radi, ja sem za tyhle rady strasne rada. ja totis treba par veci vim ale pomale zjistuju ze vlastne plno veci ani nevim co mimco potrebuje.
Ja si budu muset udelat nejakej seznam co miminko aspon 1 mesic potrebuje a budu pomale nakupovat a odskrtavat, ja sem takovej seznamovej typ. Vzdycky kdyz nekam jedem nebo neco tak pisu seznamy a odskrtavam. Jinak sem vzdycky nesva ze sem na neco zapomela.
I nakupy delm se seznamem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital