JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
1.10.08 16:28

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 15.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 2.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ??.?.---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 7.10.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 14.10.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009---KO ???.---1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 14.10.–0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO 2.10.----0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 15.10.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 3.10.---1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 9.10.---5 dětí mischni (38 )-----------------TP 30.3.2009---KO 13.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
1.10.08 16:34

Medu: to víš,že budeš mít kluka,to je jasný :wink:
Už je tady nějak přeholčičkováno.ale myslím,že jen u nás,pořád všude převládaj kluci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
1.10.08 16:40

Holčinky dík za gratulace

Katuš no koukejte to ještě pojistit :lol: :lol: :lol: :lol: klidně u sestřenky 8) :lol: :lol: :lol:

Befi děkuju-tak u vás to bylo taky takhle, ju??? :lol: No zespoda je to vidět fakt pěkně…normálně tam vidím tu rozpůlenou švestičku :oops: :srdce: A je fakt, že jsem ještě před otěhotněním pořád tvrdila, že mám prostě radši holčičky a že jsou lepší, než kluci, ale pak jsem při pomyšlení na chlapečka úplně měkla…takže naštěstí jsem si říkala, že budu šťastná-ať to bude, co to bude :srdce:

Ale s tím jménem mi to ani nepřipomínej :roll: :roll: :roll: to bude u nás teda boj.....přítel ten chce něco echt českýho-prej Marušku nebo Aničku(podle babiček :roll: ), moje mamka chtěla vždycky Kristýnku, nebo Adélku-teď už chce jenom Kristýnku(a to se mi teda vůvec nelíbí) a já jsem chtěla vždycky Anetku, Elišku, nebo Jůlinku.......na Anetce se vzácně shodneme s tchýní i s Terezkou-Terezka by chtěla Anetku…no ale na to mi přítel říká-že je to hnusný německý jméno a navíc to mají příbuzní, ke kterým často jezdíme :roll: :roll: :roll: chjo-to teda bude něco :roll:

Malví no uvidíš-jsem na tebe zvědavá, ale je fakt, že ta krev vždycky hapruje při těhle problémech-většinou už při těch testech v tom 1.screeningu, jak tak čtu v těch internetovejch poradnách, tak vždycky, když se tam nějaká maminka ptala na nějaké nesrovnalosti při krevních testech-tak uváděla špinění, hematom, ale nikdy si to nedaly ty maminky dohromady............Já měla taky hematom, brala jsem dva měsíce Utrogestan a vyšlo mi snížené PAPP-říkala jsem si, že to má souvislost, ale triply už vyšly dobře…No to jsem na tebe zvědavá-držím palce…

Jo a lezu z MMB pryč, pač už mám krásnou mikinku Lonsdale-pro Terezku-vyhrála jsem jí na aukci a mám 3 slaďoučký bodýčka pro prďolku..............Začínám mít komplexy, že ještě nic moc nemám a vy toho máte :roll:

Holky mimochodem-na Emiminu se vyskytovalo pár odkazů, myslím seznam-co je třeba pro miminko včetně hadříků-přesně kolik čeho…já nevím, kde to bylo, nevíte některá????
A rozhodla jsem se, že všechny příbuzné zaúkoluju, že letos k Vánocům nechci nic pro sebe, ale vše pro miminko........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.10.08 17:25

Ahoj holky konecne sem vas docetla, uff daly ste mi dost zabrat.
Ja tu mela dneska kamosku s malou Nelinkou 4msice, n malou uz ma 7,5kg takze macek.
Jo holky jak rikyte o tom pichani dole tak me to taky picha a zrovna ted :roll:
Jinak mam jeste od vcerejska ze salatu (testoiny + kukurice+ paprika atd.) nafoukla a picha me to v boku, hruza, jeste ze uz sem sama doma, ale kdyby mi to slo si ulevyt, potvora ne a ne. Ale sand to do zitrka prejde. Du na ko a musim se dr zeptat jak se pozna ze tvrdne bricho a je mam dost casto tvrdy ale myslim si ze je to tim ze se nafukuju skoro ze vseho.
Budu muset taky zitra nabehnut do nejaky drogerky a aspon neco nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.10.08 17:27

Tu zavinovacku ma kamoska taky a ona ma dvojcatka tak je to srandovni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.10.08 17:47

tady se nekdo ptal na seznam co pro mimco ja sem nasla tenhle odkaz tak treba pomuze http://www.modrykonik.cz/forum/show.php?…
jo a co se tyce monitoru defu, tak 100% kdyz sou problemy jako drivejsi porod nebo neco takovyho a na 80% pro ze bude mamca klidnejsi ze muze vklidu usnout a odpocnot si, muj bratranec to maji, kamoska taky a moc si to chvali, sou takovy klidnejsi, a to jako ze nekdo ma argumenty tipu ze nojo dite zvednes a zapomenes ho vypnout a ono ti to zacne pipat a ty se videsis, no ze to nerve nijak na hlas a taky ze je ten stav podobnej jako kdyz nekdo zvoni nebo vola to se clovek taky trosku lekne, tak kvuli klidnejsimu a vydatnejsimu spanku sem pro monitor. A pokud by mel pritel nejaky pochbnosti, tak mu rekni pokud chce mit klidnou a vyspanou maminku tak at ho poridi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.10.08 18:24

Tak se hlásím až teď. Přes den opravdu nebyl čas a paní na zástup mi byla pořád za zadkem. A dojem? Vypadá snaživě, zajímala se, vyptávala, ale uvidíme zítra, co si z dneška zapamatovala.
Na pokec je fajn, o práci se ještě mluvit nedá. Ale určitě ji nezávidím. Naučit se maximum toho, co má znát za 3 měsíce je na mašli. Sama nevím, jestli bych to zvládla..

Jsem dneska nějak mrtvá. Sice jsem Vás dočetla, ale mám výpadek, takže všechny moc zdravím.

Befi, ať ti to s tím odběrem na št. žlázu dobře dopadne. Já se v dětství taky léčila, brala jsem Jodid a teď mi dr. řekla, že mi to tím spíš zhoršili :roll: .

Dituško, tak moc gratuluju k holčičce :D . Vím, že jsi chtěla spíš kloučka, ale i tak je veliká radost, ne?
A k tomu monitoru dechu. Já ho mám koupený a budu ho používat. Když v dnešní době ty vymoženosti jsou, proč jich nevyužít. A ještě k tomu budu mít klidnější spánek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
1.10.08 18:32

Zdravím zvečera!
Zblajzla jsem s mamkou velkýho ptáka španěláka na oběd, koupila si v CA obrovský růžový triko na pupek, nechala si zušlechtit hlavu a vůbec jsem nezmokla. Tomu říkám úspěšný den. :lol:

Ditto - gratuluju k holčičce!!! a jo, pás mám a díky němu můžu nosit skoro všechny svoje „civilní“ kalhoty. Pěkně zagumičkuju knoflík, přetáhnu pás a jdu. Vyhovuje mi, že nemusím (zatím) chodit jen v jedněch těhuriflích.

ad monitor dechu - je to celkem položka, takže jsem se dost rozmýšlela. Pak jsem zjistila, že v Brně je půjčovna a přijde to na 6OO,–( teď nevím , jestli na půl roku nebo na rok), tak to asi vyřeším takhle.

ilčo - přeju příjemné vyprdění - je to zdravý… :wink:

a že bych taky zajela do DM? Tatouch si bude myslet, že jsem zešílela…

:roll: :lol:

Jdu čučet nsa Ulici a Přátelé…zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.10.08 19:22

ahojte

dituš gratulace k holčičce :wink: Jo a monitor dechu asi kupovat nebudu, jedna holčina z původní diskuze teď je uplně na prášky, protože jí už aspoň 2× pípal, tak je z toho celá nervní a stejně neví jestli to byl falešnej poplach nebo jestli mimčo přestalo dýchat nebo co …

Jdu vám sem zas naládovat nějaký fotečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.10.08 19:28

Kubův pelíšek

něco pro frajera :)

ještě jeden (vlastně dva) dnešní úlovky

zděděná mikča s klokánkovou kapsičkou

ještě jedna ze spousty zděděných věciček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.10.08 19:29

Peto sem snima :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.10.08 19:35

Je ten pelisek je krasnej a je videt ze na nej mate misto mi moc ne.
Holky me honi mlsna a ja nevim na co.
Jo a taky jak se zmenilo pocasi tak me boli klouby :?
Taky sem se holky divala na kocarky a rekla ze pudu se stadem (tim myslim nasi dedinu) 5 holek tu ma Roan (cenove super) ale nemuzu si vybrat barvu aaach jo :roll:
Jo a holky ja uz sem asi ted predchvilkou asi toho naseho malyho broucka citila, takovy simrani kosek od pupiku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.10.08 19:46

ilco supeeer, to budou urcite pohyby, moc gratuluju :potlesk: jo a ukaz ten kocarek, at ho nemusim hledat ;)

jinak nákupní tip jestli se vam libej ty dve bodycka co jsem sem dala fotku, tak jsou z CA - dohromady za 98 Kč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.10.08 19:59

Tyjo to CaA to je dobry!!!!
tady je odkaz na ty kocarky http://www.detskyruzek.cz/…n-marita.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.10.08 20:02

ilco tak z tech barev kocarku se me osobne nejvic libej 502, 197b a 506 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí