JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
30.9.08 19:49

No já bych malejch plen nebrala víc jak jeden balík . Teda jeden malej do porodnice a jedem ten maxi domů.Co když se narodí 4kg macík? Pak už je lepší brát 4-9 kg.
Oblečky 56 minimum 3,4 kousky (dupačky,overálky) 2,3 body pak už větší 62. Zavinovačky tak dvě jestli budeš používat. Podložka na koupání je ze začátku zbytečná tu až tak za 3-4 měsíce. Já ji nepoužívám vůbec.Mimčo máš na ruce. A pak už sedí.
Pak třeba naušničky…ty je dobrý dát brzo -tak po šestinedělí a rozhodně nechat nastřelit .Je to rychlejší a dírka je rovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.9.08 20:14

No vidis to sou rady, to sem rada ja si rikala ze to nebudu nijak moc prehanet, nevim jakyho budu mit obrika, manza mel 3,30 a 48cm a ja mela 3,50 a 50cm a bracha byl jeste vetsi, a naposledy mi dr rikal ze mi mimco roste rychle a pupek mam velkej tak si rikam ze raci pockam a veci se dneska daji koupit lehce a rychle. Ale budu muset koupit ty olejicky a masticky.
Ja co sem byla v tom spitale tak sem 2dny byla s novorozencama, tak sem aji videla co vsechno potrebovyli do porodnice a vpodstate nic, aspon u nas ne, dostali baby balick kde meli masticky, sice mini baleni ale na porodnici to stacilo, oblecky to mely erar takze az na cestu dom. Jen plinky, a hygienicky potreby pro sebe, ale kosile taky holky dostavaly erar.
No ted zbyva zaridit se na doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.9.08 21:16

malvi:já někde četla že se dávaj naušničky po 3 měsíci…Že by se dřív dávat neměli?Tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.9.08 21:23

Holky dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
30.9.08 21:45

TAk brácha mají dvě holčičky a naušnice jim dávali hned v porodnici,takže naušničky jí brácha dovezl…asi je to jak kde…
Jinak si nemyslím, že je hloupost nakupovat plíny, taky jyem teda zatím koupila 2-5kg jedno balení a ty dvě co mám 3-6,takže i když se narodí 4kg macík,tak ty 3-6 jsou dobré…a plínek je veliká spotřeba ,myslím že to balení 70ks má tak na deset dnů, taže si nemyslím,že když se mi i narodí 4kg macík, tak za 14dnů přesáhne 6kg:) ale to je na každém jak co bude nakupovat,já chci mít trochu zásobu,protože plíny lezou do peněz asi nejvíce a je i největší spotřeba…
Ale to se uvidí až to přijde,člověk bude dokupovat pak průběžně…ale je dobré mít něco pro začátek do zásoby…
No nic,jdu taky chrnět,tak krásné sníčky všem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.10.08 06:14

Mae blbost to určitě není jen je lepší brát 4-9 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.10.08 07:02

Dobré ráno.

Včera jsme šli odpoledne k našim podpořit brášku. Řezali mu bradavici na noze, tak byl chuděra malej celý takový unavený, jak bolestí, tak dojmů. Musela jsem ho jít trošku pomuchlovat. Je to moje zlato :D .
Pak jsme s mamkou a Petrem hráli žolíky, domů dorazili v 8 a šla jsem rovnou do postele.

Jak se dnes máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.10.08 07:43

Dobré ranko :) Dneska jsem byla v práci první, dokonce sem odemykala kancl, to se mi už dloooouho nestalo :)

Včera sem byla uplně hotová, málem sem nedojela domů a ve finále jsem doma zjistila že jsem celá brutálně napuchlá a oteklá :roll: To sem měla fakt radost. A dneska ráno sem zas vlezla na váhu a nějak se začíná šplhat nahoru skutečně tempem půl kila týdně, což se mi vůbec nelíbí, takže si musím začít dávat pozor na jídlo :(

Jo a dneska vyrazím do obchodu s mimi vecičkama a když budou mít něco pěkného tak bych ráda koupila soupravu do porodnice, čímž asi skončím s velikostí 56 (musím doma prohrabat kolik toho mám, ale podle mě dost v tom zděděným) - pak koupím tak dva kousky 62 a konec s hadýrkama :)

Dituš super že na kontrole vše ok, škoda toho pohlaví, ale aspoň budete napnutější - ale jestli to bude taky holčička, tak teda se tu s Kubou ztratíme :lol: Koukejte si taky někdo pořídit pindíka jo? :lol:

sammmy uvidíš že tyhle nový testy ti vyjdou líp ;)

ostatní zdravím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
1.10.08 07:49

Dobré ráno,
Sammy : jsme na tom podobně,my přijeli včera v 18h z Prahy,jen jsem se najedla a v půl osmé už byla v posteli…Byla jsem včera hrozně unavená a taky mě docela bolelo břicho.
Peti: mě ti včera tam dole úplně píchlo,až jsem vyjekla.Někdy jsou ty bolesti fakt divný,vůbec nedokážu identifikovat,co je gynekologický,a co střeva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.10.08 07:56

Peti, je načase už začít trošku přibírat. Až se malý narodí, tak to shodíš, neboj. Hlavně, že jste oba v pořádku.

Befi, mě občas taky píchne, nebo vezme křeč. Není to nic příjemného, ale snad se nic vážného neděje…

Mě za chvíli příjde můj zástup a nevím, jak mi bude koukat do PC, tak se když tak ukážu až doma. Mějte pěkný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.10.08 08:05

bef mě poslední cca týden strašně bolí pipka, není to ani tak píchání, spíš tlak a pocit že když si sundám kalhotky tak že mi upadne a někam se odkutálí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
1.10.08 08:29

Sammy: mě přijde nová nástupkyně v pondělí. Zatím mi nikdo neřekl,co s ní mám dělat,tak se na to vůbec netěším…nechce se mi to už předávat.a taky mě asi čeká omezení s netem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
1.10.08 08:29

Dobré ráno kočky,

tak jsem tady zpět z KO a popíjím kávičku (bez kofeinu). Váha, no podle mě děs běs, už mám 80kg, což znamená, že za těhu už mám nahoře 6kg. Ale dle dr. je to v normě… Tlak dle mě děs běs, z minulých 110/70 mám najednou 130/80. Vždycky jsem měla tlak nízkej a najednou hup. No kvůli tomu talku jdu na kontrolu už za 14 dní, aby si mě pohlídal. Jinak vše ok, srdíčko jsem slyšela. Dole taky vše drží tak jak má. :lol: Jo a hlásila jsem, že mě prcek začíná jemně oťukávat, tak mám druhý TP a vychází na 12.02.2009. Ale já se budu spíš řídit tím podle poslední menstruace. Přeci jen každá cítíme ty pohyby jinak…

Takže další KO + UTZ je 14.10.2008. Tak huráááá dočkám se UTZ, i když až táááák zadlouho.

tak a jdu dočítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
1.10.08 08:33

Dobré ranko pupíci :lol: ..a přeji fajn den …
a gratuluji k dalším úspěšným kontrolám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
1.10.08 08:35

Vladko: on ten tlak strašně kolísá,když tam pudeš příště,zas budeš mít určitě jinej,neboj.
Jinak máme úplně stejně příště kontrolu,taky jdu i na velký UZ ve 20.týdnu.To už ti určitě řeknou pohlaví.Já mám TP podle velikosti plodu 27.2,ale Dr.mi ho zatím oficiálně nepřepsal,takže u něj jsem furt 4.3..Ale je to jen pár dní,to je nuance :wink:

Jo,a včera už jsem v tramvaji 2× ucítila lehké kopanečky,spíš takový cuknutí v břiše,ale asi to bylo ono :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí