Poradna duly
Jana Čurdová
tak 197b ma bratranec
506 je peknej ale jen v pripade ze budeme mit istotu ze budemem mit holcicku ale zatim sme presvedceni ze se nechame prekvapit a asi ta 502 nevypada spatne, kamoska ma novou kolekci, kterou sem jeste tady nevidela a je skoro stejnej jen ta tmava je takova kaky zelena ale asi by sel nejvic jeste me se asi trochu libi ten 110 a nebo 954.955 ale manzovy se zatim asi skoro ejvic libil 502 no uvidime jaky budou v realu
Tak zatim holky du sledovat nova , ja tyhle pribehy mam moc rada, a tesim se na zitra ze pokecame
a beru dalsi napady a rady nabarvy
Ahojky!
tak dnes jsme se byly podívat na byt větší 2+1.Zítra máme zavolat jestli jo či ne.Po pravdě řečeno nejsem z něj nadšená.Sice je o dost větší ale je zařízenej starejma věcma až moc, takže v podstatě by jsme v něm byly taky namačkaný takže vyjde lépe když zůstaneme tady v 1+1.Chjo.
Teda on to je 3+1 ale v jedné místnosti mají věci…Takže by jsme byly v bytě 2+1.A chtějí za to 7000/měsíc).A nejsou ochotný dát ty věci pryč.V kuchyni je stul, postel, sporák, lednička, mikrovlnka a peřiňák. A v obejváku stůl a stoleček sedačka a skříně a křesla.V pokoji postel, stůl a skříň.No jsem zklamaná.myslela jsem že se už začnem stěhovat, no nic o víkendu R. přesune nábytek a dáme dveře aby kočky nemohli do ložnice. A v týdnu začnu s mytím oken a s velkým úklidem.A smiřuji se stím že se budem stěhovat až po porodu…
No a potom jsme se stavili u kamaráda a vrátili se až teď.
tak zítra papa
Dobré ráno,
Peti: tak zrovna tyhle bodýčka už jsem měla převčírem v CA v ruce,že je beru-byly v takovým ohromným koši v akci.ale pak jsem vyměkla,páč neměly to zapínání na cvočky nahoře,a jsem se bála,že to budu špatně dávat přes hlavu.ale myslím,že jsem měla vybraný,nemlich stejný barvy ![]()
Celkově se mi ale v CA líbilo dost věcí,řekla bych,že je tam i levnějc než v HM.Já ještě čekám na další UZ a znovupotvrzení holčičky a pak se rozjedu-nechce se mi kupovat pořád béžovou,bílou,žlutou…
Ditto: neměla si vybraný kočárek Patron? Já od téhle firmy budu brát asi autosedačku,páč Jané dělá hodně malý.
Ilčo: mě se líbí taky 502 a 943a, na pohlaví moc nezáleží,si myslím,že barvy už jsou takové obojetné(teda krom toho růžovýho kočárku
). Mě říkala jedna prodavačka,že ve střídmějších barvách kořárku pak krásne vynikne mimískovo oblečení
Dobré ranko
Tak dneska už jsem vstávala do uplně černočerný tmy, to je ale hnus
Navíc na mě něco leze, cejtim se jak zmlácená palicí, doufám že to o víkendu nějak zaženu, marodit by se mi fakt nechtělo …
Jo,zapomněla jsem napsat,že jsem se včera večer opět báječně vyblila z podoby…,ale snad to bylo jen po nákým jídlu.Ted už v práci zase vesele snídám ![]()
Poradíte mi taky barvu kočárku? mě se líbí H62, doma všem H61(černo-světle růžovo-béžový, mě teda přijde vyblitej..)
http://www.kocarky.cz/…lom-pro.html
Dobré ráno,
jéééé Peti, to je krásný povlečení na postýlku. Zelenkavou já můžu, také jsem uvažovala o takovém povlečení.
A krásné frajerské věcičky máš. ![]()
Befi, doufám, že se tě zase nechytí nevolnosti a tohle bylo jen projednou. ![]()
Daisy, tak to je blbý, že si tam v tom bytě chtěli nechat věci, přeci jen, když chceš byt, tak si ho chceš také sama zařídit podle svého. A né, aby tam oni měli nějaké staré harampádí.
Určitě najdete nějaký byt, který vám bude vyhovovat, nemá smysl brát první, který se namane.
Holky, já jsem se včera dozvěděla věc, která mě docela rozčílila.
Doslechla jsem se, že jedna známá, která je teď v 6. měsíci těhotenství, byla před 1,5 rokem na potratu. To by mi tak nevadilo, ale ten důůůůvod k tomu potratu.
Ta dotyčná miminko jakoby chtěla, ale když se dozvěděla, že čeká dvě místo jednoho, tak šla na potrat..... ![]()
Tohle nikdy nepochopím, jak to může někdo udělat?!
bef H62 je rozhodne lepsi nez H61
osobne bych vybrala prave tu zelenou, pro holcicku bych mozna jeste vahala nad tou cervenou - H59. A to tvoje bliticko je silenost, me taky obcas jeste trochu natahuje, ale uz neblinkam, jen ten pocit ![]()
vladi
díky za pochvalu. K tomu potratu se radši ani nevyjadřuju, jako důvod mít jen to že jsou to dvojčátka mi přijde ujetý - kor když neměla ještě doma smečku dětí …
Ahoj holky
Jak se mate???Ja jsem v praci ale sef tu neni tak super ![]()
Copak delate??
Ahojky ,já se zrovna objednala na 3D do Heliosu na 13.listopadu , už se nemůžu dočkat. Potkala jsem kamarádku s 3měsíční Malvínkou tak jsem si pochovala miminko a byli jsme na preventivní kontrole s 13ti letým synem. Už měří 160 cm. Brzo už ho nebudu moct fackovat
( to je vtip)
Ahoj pupíci,
Befi - bodýčka z C&A múžu jen doporučit,já mám všechny od tamtud(před prvním těhu jsem tam pracovala
) a bez toho zapínání jsou lepší,má to šup šup oblečené,cvoky tě zdržujou.Jo a v C&A jsou všechny bodýčka bez zapínání.A potvrzuju že dětské je tam levnější než v H&M. ![]()
Ty zase bliješ?To je pech. ![]()
Ilčo - gratulace k prvním pohybům ![]()
Peti - pěkné úlovky
,nejvíc se mi líbí ten první kompletek,je super
Daisy - to je smůla s bytem,budu držet palce ať vám něco vyjde a nemusíte se mačkat v malém bytečku ![]()
Vladi - i když jsem se modlila abych neměla dvojčata,tak bych na potrat nikdy nešla.Ale nikoho neodsuzuju,je to každého věc.Jen he smutné že tolik ženských nemůže mít děti a někdo si je nechá dobrovolně vzít jen kvůli tomu že jsou dvě. ![]()
Víc nevím,doufám že jsem na někoho nezapoměla.Jinak všechny zdravím ![]()
Bef tak me se taky asi nejvic libi ten H62 je takovej aji neutralni, ten stou ruzovou se mi taky moc nelibi, ale vis co fotka a nastaveni barev na pocitaci muzou hodne zkreslit, na 100% bych se rozhodla az bych je videla na zivo.
Ten tvuj kocarek je peknej ale pro nas moc drahej
Jinak ten dalsi typ u me je taky dobrej, ale asi by manza nesouhlasil kdyby to byl kluk, tak jeste uvidime, kamoska mi rikala ze v brne na stefanikove maji celej vzornik latek a ze maji i novy barvy tak uvidime. ![]()