JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
1.10.08 20:11

tak 197b ma bratranec :-) 506 je peknej ale jen v pripade ze budeme mit istotu ze budemem mit holcicku ale zatim sme presvedceni ze se nechame prekvapit a asi ta 502 nevypada spatne, kamoska ma novou kolekci, kterou sem jeste tady nevidela a je skoro stejnej jen ta tmava je takova kaky zelena ale asi by sel nejvic jeste me se asi trochu libi ten 110 a nebo 954.955 ale manzovy se zatim asi skoro ejvic libil 502 no uvidime jaky budou v realu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.10.08 20:14

Tak zatim holky du sledovat nova , ja tyhle pribehy mam moc rada, a tesim se na zitra ze pokecame :-) a beru dalsi napady a rady nabarvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
1.10.08 23:27

Ahojky!
tak dnes jsme se byly podívat na byt větší 2+1.Zítra máme zavolat jestli jo či ne.Po pravdě řečeno nejsem z něj nadšená.Sice je o dost větší ale je zařízenej starejma věcma až moc, takže v podstatě by jsme v něm byly taky namačkaný takže vyjde lépe když zůstaneme tady v 1+1.Chjo.
Teda on to je 3+1 ale v jedné místnosti mají věci…Takže by jsme byly v bytě 2+1.A chtějí za to 7000/měsíc).A nejsou ochotný dát ty věci pryč.V kuchyni je stul, postel, sporák, lednička, mikrovlnka a peřiňák. A v obejváku stůl a stoleček sedačka a skříně a křesla.V pokoji postel, stůl a skříň.No jsem zklamaná.myslela jsem že se už začnem stěhovat, no nic o víkendu R. přesune nábytek a dáme dveře aby kočky nemohli do ložnice. A v týdnu začnu s mytím oken a s velkým úklidem.A smiřuji se stím že se budem stěhovat až po porodu…
No a potom jsme se stavili u kamaráda a vrátili se až teď.
tak zítra papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.10.08 07:24

Dobré ráno,
Peti: tak zrovna tyhle bodýčka už jsem měla převčírem v CA v ruce,že je beru-byly v takovým ohromným koši v akci.ale pak jsem vyměkla,páč neměly to zapínání na cvočky nahoře,a jsem se bála,že to budu špatně dávat přes hlavu.ale myslím,že jsem měla vybraný,nemlich stejný barvy :lol:
Celkově se mi ale v CA líbilo dost věcí,řekla bych,že je tam i levnějc než v HM.Já ještě čekám na další UZ a znovupotvrzení holčičky a pak se rozjedu-nechce se mi kupovat pořád béžovou,bílou,žlutou…
Ditto: neměla si vybraný kočárek Patron? Já od téhle firmy budu brát asi autosedačku,páč Jané dělá hodně malý.
Ilčo: mě se líbí taky 502 a 943a, na pohlaví moc nezáleží,si myslím,že barvy už jsou takové obojetné(teda krom toho růžovýho kočárku :lol: ). Mě říkala jedna prodavačka,že ve střídmějších barvách kořárku pak krásne vynikne mimískovo oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.10.08 07:42

Dobré ranko :) Tak dneska už jsem vstávala do uplně černočerný tmy, to je ale hnus :( Navíc na mě něco leze, cejtim se jak zmlácená palicí, doufám že to o víkendu nějak zaženu, marodit by se mi fakt nechtělo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.10.08 07:47

Jo,zapomněla jsem napsat,že jsem se včera večer opět báječně vyblila z podoby…,ale snad to bylo jen po nákým jídlu.Ted už v práci zase vesele snídám :wink:
Poradíte mi taky barvu kočárku? mě se líbí H62, doma všem H61(černo-světle růžovo-béžový, mě teda přijde vyblitej..)
 http://www.kocarky.cz/…lom-pro.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
2.10.08 07:58

Dobré ráno,

jéééé Peti, to je krásný povlečení na postýlku. Zelenkavou já můžu, také jsem uvažovala o takovém povlečení.
A krásné frajerské věcičky máš. :wink:

Befi, doufám, že se tě zase nechytí nevolnosti a tohle bylo jen projednou. :wink:

Daisy, tak to je blbý, že si tam v tom bytě chtěli nechat věci, přeci jen, když chceš byt, tak si ho chceš také sama zařídit podle svého. A né, aby tam oni měli nějaké staré harampádí. :roll: Určitě najdete nějaký byt, který vám bude vyhovovat, nemá smysl brát první, který se namane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
2.10.08 08:01

Holky, já jsem se včera dozvěděla věc, která mě docela rozčílila.

Doslechla jsem se, že jedna známá, která je teď v 6. měsíci těhotenství, byla před 1,5 rokem na potratu. To by mi tak nevadilo, ale ten důůůůvod k tomu potratu. :roll: Ta dotyčná miminko jakoby chtěla, ale když se dozvěděla, že čeká dvě místo jednoho, tak šla na potrat..... :?

Tohle nikdy nepochopím, jak to může někdo udělat?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.10.08 09:21

bef H62 je rozhodne lepsi nez H61 ;) osobne bych vybrala prave tu zelenou, pro holcicku bych mozna jeste vahala nad tou cervenou - H59. A to tvoje bliticko je silenost, me taky obcas jeste trochu natahuje, ale uz neblinkam, jen ten pocit :roll:

vladi :oops: díky za pochvalu. K tomu potratu se radši ani nevyjadřuju, jako důvod mít jen to že jsou to dvojčátka mi přijde ujetý - kor když neměla ještě doma smečku dětí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
2.10.08 10:26

Ahoj holky
Jak se mate???Ja jsem v praci ale sef tu neni tak super :wink:
Copak delate??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
2.10.08 10:37

Ahojky ,já se zrovna objednala na 3D do Heliosu na 13.listopadu , už se nemůžu dočkat. Potkala jsem kamarádku s 3měsíční Malvínkou tak jsem si pochovala miminko a byli jsme na preventivní kontrole s 13ti letým synem. Už měří 160 cm. Brzo už ho nebudu moct fackovat :lol: ( to je vtip)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
2.10.08 10:39

Ahoj pupíci,

Befi - bodýčka z C&A múžu jen doporučit,já mám všechny od tamtud(před prvním těhu jsem tam pracovala :wink: ) a bez toho zapínání jsou lepší,má to šup šup oblečené,cvoky tě zdržujou.Jo a v C&A jsou všechny bodýčka bez zapínání.A potvrzuju že dětské je tam levnější než v H&M. :wink:
Ty zase bliješ?To je pech. :cry:

Ilčo - gratulace k prvním pohybům :-)

Peti - pěkné úlovky :potlesk: ,nejvíc se mi líbí ten první kompletek,je super

Daisy - to je smůla s bytem,budu držet palce ať vám něco vyjde a nemusíte se mačkat v malém bytečku :D

Vladi - i když jsem se modlila abych neměla dvojčata,tak bych na potrat nikdy nešla.Ale nikoho neodsuzuju,je to každého věc.Jen he smutné že tolik ženských nemůže mít děti a někdo si je nechá dobrovolně vzít jen kvůli tomu že jsou dvě. :roll:

Víc nevím,doufám že jsem na někoho nezapoměla.Jinak všechny zdravím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
2.10.08 10:40

Katy - ahoooj,já mám zrovna veget,malej spí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.10.08 10:40

Bef tak me se taky asi nejvic libi ten H62 je takovej aji neutralni, ten stou ruzovou se mi taky moc nelibi, ale vis co fotka a nastaveni barev na pocitaci muzou hodne zkreslit, na 100% bych se rozhodla az bych je videla na zivo.
Ten tvuj kocarek je peknej ale pro nas moc drahej
Jinak ten dalsi typ u me je taky dobrej, ale asi by manza nesouhlasil kdyby to byl kluk, tak jeste uvidime, kamoska mi rikala ze v brne na stefanikove maji celej vzornik latek a ze maji i novy barvy tak uvidime. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.10.08 10:42

Malvi ty si z brna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie