JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mae
1631
12.11.08 10:19

Ahojky holky, zdravím skoro v poledne.

Já se vzbudila s bolestí hlavy,fuj,ale jak jsem se nasnídala, tak mi to povovlilo,ale stejně jsem jak přejetá parním válcem :roll: taky se mi zdály blbosti,byla jsem v lese a tam běhali nějací slono-mamuti a já se jim schovávala a oni mě pořád naháněli,no hnus :? :( :roll:
Ohraná otázka-copak dneska vaříte,neporadíte nějakou rychlovku? :wink:

MEDUŠKO:krááásná tabulka,opravdu sis pohrála,jsi šikulka šikovná!!! :potlesk:

BEFI:jééé,vstávat v pět :roll: manža vstává o půl šesté,tím mě budí a já jdu pak vždy poslepu na wc a pak sebou buchnu zpět do postele,nedovedu si to už představit a to jsem tak před těhu taky vstávavala,asi je to na zvyku :roll:
A co na autě máte,že tě nechtěl pustit samotnou,asi má o tebe strach :wink:

Jééé,4miminka,ale to se rodí nějak brzo,ne?Ale vlastně-pokud mají termín třeba na začátku prosince,tak je to jakoby jen o 14dnů dřív a to není zase tak brzo,no ne?! A váhy a míry jsou v poho,nebo se rodí fakt o dost brzo?!
No jo,za chvíli ledňátka a pak my,to je děs,bojíte se holky?! :? 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.11.08 10:36

mae no některý se tam roděj fakt o hodně dřív, i 34. tt, ale co jsem četla tak jsou snad všichni v pořádku, jen se některý trošku dopejkaj v inkubátorech. Rychlovku k obědu - co hrášek na kyselo? to miluje můj chlap a je to otázka tak 10 minut i s přípravou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
12.11.08 10:38

PETI:máš čásek mi šupnout jak se to dělá?já to nedělávám,tak nevím :oops:
Jo a co budeš kupovat za kosmetiku pro mimčo-myslím od vatových tyčinek po mast…atd. :? :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.11.08 10:42

mae osmahnu na tuku cibulku, kydnu tam konzervu hrášku i s nálevem, šoupnu tam bobkovej list, nový koření, celej pepř, povařím, zahustím, osolím ocukruju ooctuju podle chuti a sním :lol: Nevím jestli jíte takovýhle blafy, u nás jsou hodně v oblibě :)

S kosmetikou nevím. Koupím asi jen líh na pupík, nějakej bepanthen nebo takovou nějakou mastičku, nějakou srágoru olejovatou do koupele a tím asi končím. No a asi vatový tyčinky a nějaký vlhčený ubrousky. Stejně je podle mě na mimčo nejlepší zezačátku jen čistá voda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
12.11.08 10:44

Čauky,

mrně spí,tak jsem umyla aspoň 1 okno.

Medu - seznámek se ti fakt moc povedl :potlesk:

Mae - já tu mám špagety ze včerejška,takže neporadím.Taky nikdy nevím co mám vařit.

Zítra jdeme s Domčou k holiči, v neděli má oslavu tak ať je fešák.

Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.11.08 10:44

jo ještě možná koupím nějakej krémík proti mrazu na obličej, když budem ty zimňátka :) ať se můžem chodit venčit mráz nemráz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
12.11.08 10:49

Ahojenky maminka a bříšánka :-)

zdravím, dočetla jsem, ale omlouvám se, taky jsem dneska jak přejetá parním válcem................ani nemám náladu
Včera byly asi nějaké tlaky, nebo erupce na slunci, pač ty 4 miminka v prosinci-no to je šok 8O 8O 8O
My jsme se včera večer s drahým pohádali, ale festově-po hodně dlouhý době............ani jsem se o to nezapříčinila-řek mi fakt něco hodně hnusnýho, takže jsem celej večer brečela, pač se to nedalo zastavit-úplně se mi žalem svíral hrudník…chudák malá :cry: :cry: :cry:
A dneska -místo, aby se omluvil, tak je on uraženej, ráno se ani nenasnídal a někam vypadnul.............u nás je všechno pořád krásný a hezký, ale pak jednou za hodně dlouho stačí hovadina a můj drahý dokáže bejt neuvěřitelně zlej.....fakt ten včerejšek byla nějakej divnej.Navíc malá včera v břiše od rána vyváděla-neskutečně, mám pocit, že vždycky usnula tak na půl hodinku a pak dvě, nebo tři hodiny to bylo fakt rodeo-celej den se to takhle opakovalo…jsem fakt až měla strach-jestli je všechno v pořádku-už jsem se modlila, aby se zklidnila, protože takový rány a jak mi lítalo břicho-jsem fakt ještě nezažila a přitom předevčírem, když jsem byla u mamči a chtěla jsem mamče ukázat, jak se hýbe, tak jsem celej den cítila vždycky takový pošolichání, občas ťuknutí..............je zvláštní, že ty prďolinky jsou jednou aktivní, tak, že by to bříško zbourali a jindy o nich člověk ví, tak akorát, aby se neřeklo......
No a volala jsem kvůli tý moči a je to tam furt-ty breberky................takže se odpoledne s doktorkou domluvíme :cry: co s tím

Takže fakt moc nemám náladu-omlouvám se, že nereaguju............akorát chválím Medulince tabulku a myslím dneska na Misch............věřím, že večer si přečtu její zážitky a věřím, že budou krásný a optimistický a že se dozvíme, co to bude-i když jí moc přeju holčinku, tak tipuju chlapečka..................

Tak holčinky pááááááááá-já se jdu zkrášlit a hladit bříško, aby malá věděla, že ta ošklivá nálada nepatří jí :srdce:

Jo a blíží se úplněk, tak proto možná všechny ty porody a tak 8)
 http://www.oranzovestranky.cz/view.php?…

Jo a čtu zrovna svůj horoskop a mám tam -nedorozumění s partnerem 8O 8O 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
12.11.08 10:49

PETI:no jo,udělala bych to,manža sní všechno,horší je,že nemám konzervu a do obchodu se dostanu až poobědě,chjo :( sakra sakra.
Já právě taky nechci nic moc kupovat,mám vatové tyčinky pro miminka,vlhčené ubrousky a jinak nic..Myslela jsem nějakou mastičku na zadeček a něco jak je z vody vysušené tak na namazání(nebo přímo do vody)a líh na pupík to se kupuje nebo to předepíšou v porodnici,ne?! 8O
Nezdá se to,každý říká,že je čas,ale je půl listopadu a člověk pak bude myslet na Vánoce a kolem toho a uteče to jako voda 8O :roll: :wink:

KACUDKO:tak a´t je fešák,nějak mu nechej udělat šik střih 8) :wink:
S oknem jsi šikuka,já to naštěstí stihla už před měsícem,už na to kašlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
12.11.08 10:57

DITTY:jsou to chlapi,my s kámoškou sme říkali,že jsou všichni naklonovaní,jen mají jiné ksichty :evil: :?
A my ,když se s manželem pohádáme,a mlže za to on,taky dělá někdy ještě uraženého a neomluví se..a nesnáším,když já to mám v sobě ještě jak dlouho a on za 10minut přijde a dělá že nic,jakoby se nic nestalo…prostě CHLAPI!!!! :roll: :roll:
A už je to v poho,snad ti neřekl nic moc zlého :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.11.08 10:57

Ditto: nic si z toho nedělej,u nás bylo taky dusno,a to jen z přílišné starostlivosti,a břicho mi pak lítalo jak blázen :roll:
Mirko: máme něco povoleného u kola,najeli jsme do díry a od tý doby tam něco kloktá.. :cry:
Ty 4miminka,nějak to na mě dolehlo,že to máme taky za chvíli,abych už od ledna měla preventivně sbalenou tašku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.11.08 11:06

Asi jsou fakt nějaký erupce,ted mi volal přítel,že švagrová dneska ráno potratila (v 10tt). ach jo,brečím tady jak želva :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
12.11.08 11:18

Ahoj holky
Jak se mate??
Befi to me moc mrzi :( a vcera fakt byl nejaky divny den, byla jsem protivna jak noc :evil:
Vsechny moc pozdravuji a opatrujte se a pohladte briska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
12.11.08 11:18

BEFI:to je mi moc líto :( je úplněk,že by to bylo tím,jinak si to nedovedu představit-tohle,pak hádky,porody… 8O :(
Bu´d v klidu,neplač,radši se vypiš,protože to nestojí za to ublížit miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
12.11.08 11:24

Holky prosím prosím poraďte mi jak mám udělat metřík.Dělala jsem novej Domčovi,ten teda mám,ale už nevím jak jsem dělala ten těhu metřík.Vím jen že jsem ho dělala na www.lilypie.com a ještě jsem měla pře Domčovým metříkem fotku a taky jsem ji nějak omylem smazala :cry: ach jo.
Teď musím jít malýmu udělat něco na oběd a valíme ven,kuknu večer.
Díky předem za rady na metříky.

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
12.11.08 11:24

Ahoj holky,
tak sem zpět od zubáka, celkem to nebolelo, vrtal mi 2 zuby a říkal že tam byli kazi jak blázen ale že se to vůbec nezdálo, takže ještě hoďku musím vydržet nekousat. Jo jinak sem obědnaná na 2.2. no doufám že toho zubařa stihnu :roll: sem si totiš zapoměla necht napsat do průkajdy kontrolu, už ji máte holky nebo vás to teporve čeká?
Medu moc krásná tabulka, tak nějak už malinko vánoční, se na vánoce těším.
Jo sice sem chtěla tajit co budeme mít, ale říkám si že holky od nás co sem jen zvědavě nakukovali už mají jiný starosti a na net nemají čas tak ho tam klidně připiš :wink:
Jo a stou kosmetikou pro mimi, tak já mám vlhčený zbrousky, vatičky anatomický do oušek, borovou vodu, olejíček a bepanthen. Líh doufám že dostanem v porodce, dyštak manža koupí a zbytekl až podle potřeby po porodu.
Holky já tak málo cítím kopance až se bojím o prcka, ale včera sem říkala mažovi u telky, malej je dneska nějakej klidnej, jen co sem to dořekla tak to byl kpanec jako že nekecej jo :wink:
Dity kašli na chlapy je to přejde a pak budou jak miliusi, manža je teď taky celkem vpohodě, ale někdy bych ho taky kopla. Kór když se mi toulá a já trčím sama doma.
Holky fakt 4 miminka??? 8O 8O to abych se začala bát, no tak na žačátku ledna i když nechi asi si balím kabelu do porodky. :roll: pane bože
jo a holky já teď si ani nepřídu jak těhotná, nechci to zakřiknout ale sem fakt pohyblivá a je mi dobře :wink:
Jo a Mae tak uvař rychlovku, dej na pekáč nakrájený na kjolečka brambory osol a koření podle chuti na to naplátky osolený a okořeněný kuřecí maso a zalij to smetanou(můžeš zředit mlíkem nebo mlíko+jogurt) a strč do trouby a nech to upíct, no a hotovka máš oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí