Poradna duly
Jana Čurdová
Befy toje milíto, ale fakt neplač to miminka cítí, i když mě je to taky líto a teď šťouchám do pupíku aby se malej vzbudil a dal mi najevo že je vpořádku.
To je ale blbý, sakryš blbej měsíc ![]()
Ahojky!
Holky tak já dnes se probrala v 5 a neusla jsem dokud R. neodešel do práce to je do 7.No samozřejmě jsem pak lenošila až do půl 11. A te´d mě sere s prominutím pc, pořád padá net, takže vás čtu na 3, jsem zvědavá jestli to odešlu
. Pak se dám do úklidu a pak až zase nahlídnu na ledňátka , prosinčátka a tak.....
Teda 4 mimi v prosinci, včera tam byly ještě 3. To je fakt mazec.
Medu:Nádherná tabulka!!!!
Befi:No co nato říct, je to těžký, ale prostě se to občas stane. Švagrová se začne snažit zbova a pak už to bude ok…Pořád lepší v 10tt než třeba ve 20tt.Moje švagrivá přišla o mimi v 8 měsíci a to myslým že je horší.Vím je to pro ní těžký, zcela jí chápu, já o mimi přišla v 9tt.Takže vím jak se te´d cítí. je to strašnej pocit.Befi a ty se netrap.
Omlouvám se za překlepy, jsem si toho nevšimla, ale poslat vám to sem vyšlo až na potřetí..
Jdu něco dělat nebo ten pc vyhodím z okna ![]()
tak sem se holky naobědvala a nejhorší bylo že mám vyvrtanej jeden zub v levo a druhej v pravo takže takový to jako že když je jen na jedný straně tak se kouše na druhý bylo pasé, takže sem si moc nepochutnala, ale teď mám voňavej čajíčk winter time a du lebedit k telce, když je tak hnusně.
Peťo ten recept zní dobře jenže můj manža tohle nejí, ach jo ale já to miluju a co ktomu děláš brambory?
bef to me mrzi, ale ty kvuli tomu se snaz nesmutnit ![]()
ilco jime to s pecivem, manzovi obcas opecu k tomu klobasu. s bramborama by se to taky dalo.
jinak ty erupce na slunci fakt asi naky budou, dneska sem se po icq pohadala s manzelem a pak sem dopoledne v praci bulela jak krava, no uzasny stav kdyz jste v kanclu s dalsima 20 lidma. ale uz jsme udobreny nastesti ![]()
ja uz jsem po obede, mela sem cockovou polivku, kotletku s omackou a bramborama
a jsem jak zok a koupila sem si na piti novej Nestea - nejakej s aloe vera, tak ho tu mlsam ![]()
Peti: my už se taky udobřili - přes icq ![]()
A už nejsem ani tolik smutná,je to prostě život. Je to drsný,ale aspon od nich dostanu víc věciček,po malým,který mi ted nemohli dát,když čekali to druhé ![]()
Já mám dnes k obědu chlebíčky a další laskominy,kolega slaví narozky,takže od 13h je párty - tak se nadlábnu ![]()
Teda holky to abych se bála co příde až příde manža dom
ale doufám že u nás žádný erupce nebudou.
Peti já mám taky chuť na nestea, teda ty mi děláš chuťe, jo a byla sem ráda že sem se oblíkla jak sem psala bylo mi tak akorát.
Befi já chci taky chlebíčky a laskominy, teda závidím.
Du navštívit mamku třebu bude mít nějakou dobrotu
Tak pro dnešek ahojky
Ahoj holky!
JE TO ZDRAVÁ HOLKA!!!
http://www.sirmi.ic.cz/dino/7.gif
Dr. kontroloval co se dalo, takže jsme měli dost podrobný průřez naším dítětem, takže amnio se nekoná, i když druhá dr. na genetice mi ho opět nabízela, ale nijek vehementně. Prostě je to ok a opět we ukázalo, že triply jsou akorát na strašení lidí.
Jediný mínus byla jakási asisestra, zmalovaná pětačtyřicítka, co smrděla jak kurvin kufr, která mě na chodbě, když po mě chtěla průkazku říká: Vy jste ročník 70? A to si troufáte být těhotná? No to snad ne…" a pak ještě ppokračovala stylem:…a co jste si jako myslela, že vám na těch testech vyjde?…" No čuměli jsme na ni jak joja, co si to dovoluje a zmohla jsem se akorát na : „A proč ne?“ Pak zalezla a mě přešel veškerý strach a byla jsem tak nasraná, co si to dovoluje a ještě na chodbě, že měla štěstí, že potom při utz držela hubu, protože bych jí asi poslala do…přímo a rovně. No síla… Dr. Vlašín byl naopak standardně milý a když jsem se nakonec rozbrečela( i tatouch měl nějak zvlhlé oči), tak se smál.
Dočítat budu zítra, doufám, že jste všechny ok a díky za držení palců.
Teď začne boj o jméno…
Jé, Mischni , moc moc gratuluju ke zdravé holčičce
, To je skvělá zpráva
.
No a divím se Ti, že jsi tu sestru opravdu neposlala přímo…Co si to Kráča dovoluje? I kdyby jsi byla ročník 50 (s nadsázkou), tak jí je po tom velké hovno. Asi to byla nějaká stará zapšklá panna
.
Ještěže ty výborné zprávy pak takové chmury zaženou, viď?
.
Befi , té známé je mi líto. Život je opravdu někdy nespravedlivý…
Dituško , tak co doma? Je to lepší? Jak už psala Miruš, někdy jsou Ti chlapi na odstřel. Bude brzy líp, zlatko, uvidíš
. A posílám fůru dobré nálady..
No a já jsem z práce vystřelila ve tři, vyzvedla Petra a vyrazili jsme na pochůzky. Vyřídili jsme na matrice to přiznání otcovství, takže s příjmením malé už nebude žádný problém. Pak jsem vykoupila v lékárně Rennie, protože mě už pár dní tak nechutně pálí žáha, že nemůžu pořádně spát a je mi kolikrát v noci na zvracení. Peti , máš asi pravdu, že prcci začínají pěkně tlačit na žaludek. Včera jsem si dala na večeři jen krajíček chleba a myslela jsem, že mi to ten žaludek utlačí… No a koupila jsem si i Vincentku. Začínám trochu kašlat a i když je to pěkný hnus, tak to zkusím přeléčit v začátku, než semi rozjede moje slavná bronchitida… ![]()
Teď peču vepřové, k tomu udělám br. kaši a udělala jsem po 2 dnech pořádek v kuchyni. Čuník nejsem
, jen když jsem dělala papíry i u Petra v práci, tak jsem toho měla opravdu dost a doma už neměla na nic sílu…
Ještě čtvrtek-pátek přežít ten audit a snad už bude do toho 12. prosince klid. To budu mít poslední, huráááá
.
Mischni: moc gratuluju k holčičce,a k tomu,že je vše v pořádku!!!
Jinak ta sestra, ta byla teda hodně sprostá,asi bych na ni taky čuměla jak jojo…
Na druhou stranu,já nepatřím k zastáncům těch,kteří hlásaj,že dítě si může každý dělat kdy chce. Myslím si,že 40tka je hraniční věk (do tohoto věku myslím proplácejí i IVF) a že je to dost o soudnosti člověka. Jsem alergická na Veroniku Žilkovou,která by si byla schopná dělat děti i do 60ti,i s rizikem co všechno jí i miminku v jejím věku hrozí.
Každopádně to není,Mischni, tvůj případ,ty jsi ještě standardní těhotná mamina
,takže se na nějakou krávu vyprdni,at si štěká co chce!
Mischni:Gratuliji!Ke zdravé holčičce!!!!!
A na tu sestru se vyprdni, nestojí ti za rozčilování!!!! ![]()
Příští týden v Tchibu:
http://images.tchibo.de/…4_detail.jpg /> http://images.tchibo.de/…8_detail.jpg /> http://images.tchibo.de/…3_detail.jpg
Tak jsem dnes absolvovala první aukci,abych si trochu zpříjemnila ten dnešní blbý den. Mám to za 65,– + 40,– poštovné.Když to bude děs,tak jsem v nejhorším vyhodila 100vku ![]()
http://88.86.105.149/…b2241786.jpg
Ahojky holky ![]()
tak jsem dneska opět vyrazila..původně jen na nákup,ale stavila jsem se u mamky a zrovna dojel brácha.Mamka už ale měla domluvené s kamarádkou,že pojedou do Makra a brácha,že jde za kolegou z práce(dělají oba stejnou výčku 4tým rokem)se domluvit na nějaké seminárce a tak jsem jim nakonec já hlídala holky(5,3 let)Švagrová byla doma(bydlí 15km od nás) s Tomem,že má rýmečku,a brácha jel od babičky,tak se stavil a myslel,že mamka bude doma..Nabídla jsem se.
No,hráli sme si na obchod,poznávali zvířátka,tak ty dvě hoďky uběhly a brácha mě pak zavezl domů a ještě u nás kecal s manžou(kamarádi největší,stejní povahově,fakt)
![]()
Takže jsem zase vlastně byla do večera pryč…
![]()
MISCHNI:moc a moc veliká gratulka ke KO a tomu,že je to holčička(nějak převažujou,co?Zachvíli bude na světě přeženskováno
)a na sestru se vyprdni.Měla jsi jí říct,že snad to není její starost a na její názor opravdu nejsi zvědavá.
Souhlasím ale s BEFI,že do 40tky a KONEC,taky nesnáším Žilkovou-přesně jak to befi řekla…
![]()
SAMMY:mě normálně taky poslední tři dny pálí žáha,hlavně večer,čím to je?!Začalo mi to opravdu dělat až teď,vždy jsem jen četla,jak vás to trápí a šup-abych nebyla pozadu
![]()
Co se to dělo?Samé negativní věci-hádky,předčasné porody,asi to ale opravdu bylo,že je úplněk…chjo…
snad už je vše ok a manžílci sekají dobroty a jsou hodní,hm?!
Jdu chrupat,tak krááásné sníčky a hezkou noc
http://emimino.cz/…08%20008.JPG
NETEŘINKY: Anetka (3), Klárka (5) ![]()