JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
13.11.08 12:12

Ilčo - to je faaaakt dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
13.11.08 12:14

Jo a ještě jedna věc, včera konečně i manža cítil jak malej kope, říkal že to je jak když bubeník mlátí do toho velkýho bubnu, takový dutý. No holt asi mám vepředu placentu. Ale bylo to super já měla radost že ho konečně taky cítil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.11.08 12:19

Jé, Kačudko, až teď jsem si všimla té fotečky u metříku, ta je skvělá :lol: :lol: .

Ilčo, tak to gratuluj, že manža už malého cítil :wink: .
A samozřejmě také ke zdárnému zvládnutí toho sladkého blivajzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
13.11.08 12:23

Tak mám po návštěvě,musela za slabou třičtvrtěhodinku pro sestru do práce,ale v 13h.dojedou obě dvě :P a tohle mi bylo dovezeno,takže fakt mám komplet asi vše…
 http://emimino.cz/…al_002~7.JPG

ILČI:jj,každý říká,že sme s bráchou na sebe podobní,mě teda nepřijde a jemu taky ne :D ,ale asi je to tak.Ano,ta starší je na bráchu,hnědé oči,prostě celá do naší rodiny a ta mladší a ještě jejich roční tom zase spíš na švagrovou :wink:
Tady posuď,zda je na mě podobný,hihi
http://emimino.cz/…DSC_0098.JPG /> Super,že jsi zvládla test,ani mě to nepřišlo tak hnusné,no i když bych toho měla pít litr,tak asi :-( a dresík super,co ti chlapi nevymyslí,co? :lol: :potlesk:

BEFI:tobě taky gratulka,taky kukám,že jsi měla povoleno si tam dát jen tolik málo deci a ještě čaje a citron,to já měla už nachystané…ale super,že sme to zvládli…každá to zvládneme.

KACUDKO:tak to ano,Vánoce budou tady broz,tak budete sami,tak to má být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
13.11.08 12:27

Tak sousedka se docela zdržela, takže jsem si rovnou šla dělat oběd, teď js nadbládnutá a spokojená :)
To 4D js tedy zrušila a za 2 týdny půjdu místo toho na potvrzení pohlaví s videozáznamem, tak js zvědavá, jestli se holčička i po měsíci potvrdí 8) Na cukr test jsem se objednala až na 4. prosince, na 6:45 a žádný čajík ani citrónek se konat nebude :roll:

Peti , hmm, to potěší, že? :evil: S těma fotkama je to dobrý nápad :wink:
Miruš , 10 min. dvd a fotka, to je paráda, tohle bylo vyloženě jen 6 kratičkých záběrů na obličejík a konec, to nemělo ani půl minuty …tak na to dlabu. A to měly mimčo pěkne natočené .. tak pak písni, jakou kosmetiku ti kamarádka doporučila :wink:
Samy , tak audit máš úspěšně za sebou a už se ti stýská po dalším? :lol: :wink: je fajn, že ti vincentka pomohla!!
Befi , tak to byla pohodička, fajn, že to máš za sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
13.11.08 12:27

Sammy kačudko díky.
Jo fotečky sem si všimla, no je moc správně bláznivá.
Jo a Mischi se mnou na cviko chodí paní co je ročník 69 a té bych to zdaleka netipla, vypdá z nás těhulek asi nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
13.11.08 12:37

Sammy se ti nedivím že už se ti stýská po práci, ale ty se tam třeba vrátíš , ale nám firma krachuje takže je 100% že já si budu muset hledat jinou práci, no hrůza ale snažím si to nepřipouštět.
Jo holky kamoška mi našla celkem zajímavý stránky koukejte :-)
 http://pampers.cz/…covering.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
13.11.08 12:46

MEDUŠKO:tak to ano,to bylo fakt krátké a o ničem,to už je fakt lepší to potvrzení plus videozáznam…aspoň nějaká památka.
Chtěla jsem tě poprosit-pokud si dobře pamatuju,byla jsi to ty,kdo psalže budeš dělat venkvní výzdobu(květináče)?!Mohla bys mi to blejsknout?Já taky chci něco udělat a nevím jak a z čeho… :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
13.11.08 12:53

No Medu taky bych to chtěla vidět a inspirovat se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
13.11.08 13:05

Miruško , on mi to manžel přehraje na dvd a do pc, tak je to taky fajn, video už holt nemáme :) ..hmm, tak koukám, že jsi dostala taky tu weledu, o které přemýšlím …

Holky, já vám pak truhlíky ráda blejsknu, ale zatím je ještě nemám hotové :oops: napíchala js do nich smrkové větvičky, jeřabiny a to je vše. Ještě chci přidat mochyni a šišky, nastříkané na zlato (koupila js spray), ale kdy se k tomu dokopu nevím 8)
Tady jsou ale hezký stránky pro inspiraci, kdyžtak mrkněte :wink:
 http://forum.living.cz/viewtopic.php?…

..jo a taky js koupila spray, co vypadá jako sníh, tak js na to zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.11.08 13:15

Meduli, to tě obdivuju, já mám na takovou výzdobu levé všechny 4 končetiny :lol: .
Co jsi vařila dobrého?

Miri, jste si s brácho podobní…
Ty brďo, ty už máš i kosmetiku? Tu já se chystám kupovat až někdy v lednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
13.11.08 13:19

Sammy , no já tak trochu taky, podle toho to potom taky vypadá :lol: :lol: …já dnes měla vinnou klobásu s bram. kaší …copak jsi měla ty? Mě už na zítřejší oběd dochází fantazie …
a chtěla js se zeptat, nevíš náhodou, co bude mít Juka, jestli klučíka nebo holčičku? Myslím, že se vídáte v únorňátkách :wink:

jj, Miruš, to js ti zapomněla napsat, s bráchou se jako sourozenci nezapřete! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.11.08 13:35

Meduli, Juka nám hlásila holčičku…
Dneska jsem na obědě ještě nebyla, měla jsem akorát svačinu. Večer si udělám asi bramboračku, mám na ni chuť. Avčera jsem dělala pečené s br. kaší, takže Petr na večeři taky ještě má…
Udělej si třeba špagety. To máš rychlovku. Nebo něco zapečeného. U toho se taky moc nenadřeš :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
13.11.08 13:38

Jo a co to byli ty 2 bílí věci? (mě to přišlo jak toaleťák, se omlouvám ale asi blbě vidím :roll:
Jo holky já už taky kromě těch velkejch věcí jako je přebalovák a vše kolem něj, vanička, přebalovací podloška a nějakej košík na serepetičky, kočárek a sedajdu a chůvičku tak už mám taky snad všechno. Na koupání sem nic nekoupila, jen žíňky a olejíček po koupání ale jinak nic.
Jo a holky kupujou se teď ještě zásipy??? já fakt nevím
Jo a ještě musím nakoupit v lékárně věci pro mě do porodky a snad už to je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
13.11.08 13:52

Mae, bydlíme pouze v jednom pokojíku. A tam s námi musí být i prcek. Bohužel bydlení nelze nějak vyřešit. Baráček rodiče přepsali na Pavlika, ale odstěhují se k babičce, až bude nemohoucí… a to může být třeba za 10 let. Mě právě děsí ta představa toho, že třeba za 10 let budeme pořád bydlet s jeho rodiči a k tomu v jednom pokojíčku třeba se 2 dětma. Toho se úplně děsím. Kdyby jsem alespoň věděla, v jakém čsovém rozmezí se odstěhují… No budu doufát, že se to vyřeší. :wink:

Medu, tak jsi to nakonec zrušila? Ale jak píšeš, že toho moc za ty peníze neměli, tak se ti ani nedivím. A uvidíš, že i na tom potvrzení pohlaví to bude hezký zážitek. Já mám z toho 4D UTZ asi 6 fotek a 30minut záznamu na DVD. :wink:

Holčiny, gratuluju, že jste zvládly test na cukrovku. :wink: Mě ještě ani dr. neříkal, že by jsem na to měla jít, tak mě to třeba mine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí