JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
14.11.08 15:45

Ilči:děkuji ale ani tu buchtu pro diabetiky nemůžu…Nesmím sladidlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
14.11.08 16:26

HOLKY:tak zase vy mě budete lákat s večeří?! :lol: taky mě to napadlo,ale máme auto v servisu,tak nemáme jak..sice bysme si mohli půjčit auto od tchánů(mají dvě),ale udělám mňamku sama a vyjedeme až v týdnu,kdy auto bude doma… :P

VLADI:tak a´t si skvěle pokecáš,hm?A dobrou chuť k těstovinkám :wink:
A na KO držím v úterý palečky!

MEDU,ILČI:tak určo překecejte manžílky a vyražte,pak už to půjde stěží a teď můžme mlsat a být rozežrané :wink: :lol:

Jo a posílám vám vyfocené břicho dnes,přesně 28tt… :oops: :wink:
http://emimino.cz/…tt%20007.JPG /> http://emimino.cz/…tt%20006.JPG

JEŠTĚ POŘÁD MÁTE POCIT,ŽE HO MÁM MALÉ???!!! :roll: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.11.08 17:13

Ahoj matk!

Hlásím, že kO ok. Byla to rychlovka a koneckonců co mi mohla po středě říct, že?
Pak jsem udělala obrnákup v Globusu a byla to sebevražda. Lidi nakupovali jak před válkou a hlavně měli zlevněný mouky, tak to byla bitva. No, taky jsem něco ukořistila…

ad žáha - kupila jsem ten Gaviscon - no, je ocela hnusnej, jako když pijete sádru, ale zabral hned. To asi jak ti Bílí hasiči z té reklamy makali jak barevní… :lol: A pak mi ještě doporučili minerálku Rudolfův prsmen, že obsahuje vápník a ten neutralizuje ty nešťastný kyseliny. to jsem ještě nezkoušela. A prý to nemám přehánět… No jo, to ale budu mít teda brzo vyleptaný jícnový vředy - je to běs…

ad železo - taky beru ráno před snídaní a má se to zapít džusem (kyselým, což je na tu žáhu super,že? A v lékárně říkala, že to působí na střeva jak u koho. Zácpa nebo průjem. Mě se teda stilička srovnala, takže už chodím zase skoro pravidelně, tak si nestěžuju.

Včera u mě byla kámoška, bude tak do týdne rodit, tak potřebovala zkulturnit nohy. TAk jsem zvědavá, kdy to bude a hned se pomažu podívat na prcka ( a na porodnici…)Čeká druhýho kluka.

Mae - bříško pěkný! :lol:

Ilčo - ta buchta vypadá dobře, akorát nemám všechny suroviny… tak asi udělám makovec.

Všechny zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.11.08 17:34

Holky!tak už jsem přišla na to jak zahnat mlsnou!dala jsem si do bílého jogurtu skořici(trochu) a přikusovala jablíčko.....No večer si to dám ještě jednou!Bylo to docela dobrý. Až mě to překvapilo. :oops: :lol: A teď mě žádný dort nerozhodí, mám náhradbí řešení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.11.08 18:13

Ahoj všechny maminky a miminka v bříškách :-)

to jsem si zasejc vybrala dobu......na psaní :roll: :lol:
dočítala jsem a nakukovala jsem už předevčírem, když měla Mischni ten ultrazvuk..........tak v první řadě:
Mischni obrovítánská gratulace k úspěšnému UTZ a k holčičce :-) :-) :srdce: mám za tebe obrovskou radost-nedivím se, že jste měli s tatouchem vlhký oči............ten poslední rok byl psychicky náročnej, ale odměna je sladká a to doslova :wink:
Miruš bříško máš úplně ukázkový-ani malý ani velký..takový hlaďounký, ani jedna strijka-nic-závidím :oops: a s tím dortem, jak jsem to četla-se mi taky dělaly v puse úplně sliny......dala si mi dobrou inspiraci-dělávám ho z jahodové dřeně-mám jí v mrazáku hodně, takže dortík taky bude-ale nevím kdy :oops: :lol: Jo a krásná fotka byla ta s neteřinkama-moc Vám to tam sluší-všem 8)
Daisy přebalovák krásnej, ráno už jsem koukala a říkala jsem si, že se musím zeptat na cenu, ale mezitím už si to napsala...........i když já stejně vlastně o přebalováku neuvažuju-nikam by se nám nevešel :roll:
Medulinko tak sis ten 4D rozmyslela-no popravdě-dle Tvého popisu se ani nedivím............já tohle dilema řeším už tolik týdnů.....chvilku si říkám-ne, je to zbytečný a risk, že budu zklamaná, chvilku zase mám nutkání se objednat-jenže teď už by bylo stejně pozdě.Jediný, čeho se bojím, že toho budu litovat............Ale shodly jsme se s kamarádkou, která je teď ve 12.týdnu-ona mi tvrdila, že taky přemýšlí, ale že to, jak bude miminko vypadat-že právě je to krásný překvapení k porodu…Že by třeba nevydržela-nenechat si říct, co to bude, ale že prostě to, jak bude miminko vypadat, že to je to nejkrásnější překvapení…Tak jsem si uvědomila-že přesně takhle to cítím taky 8)
Sammy to je nádhernej popis toho-jak ta Tvá prďolinka vítala taťku.....úplně jsem se přistihla, jak se culím jak pako, když jsem to četla-já se taky dojímám i s jinými.Jsou to naše pokládečky, co máme v bříškách :srdce: :srdce: :srdce: A hormony-ty teda pracujou-máš reht…já jsem dneska málem brečela, když jsem ráno slupla tabletku ATB a malá se mi tam protahovala a já jsem jí říkala-že mě mrzí, že jí tam posílám takovej driják :cry: :cry: :cry: No píšu to a zase mi slzí oči :cry:
Vladí dej si mňamku v pizzerce.......a chtěla jsem ti smeknout poklonu-to jsem nevěděla, že to máte takhle s bydlením-to si fakt třída, že máš takovou trpělivost......já jsem typ člověka, že taky nejsem náročná a chápu, že všechno nemůže mít člověk hned a že všechno prostě nemůže být ideální, ale tohle je dost na psychiku-prostě taková nejistota-že nevíš, kdy co a jak bude :?: :roll: I když mi to máme podobně.....bydlíme v pronájmu u kamarádky-barák máme velkej jako krávu, ale v rekonstrukci-hypotéku na krku(kdo jí nemá, že?) nedávno jsme vyplatili přítelovo bývalou manželku-a taky nevím, kdy to uděláme ten barák, abysme tam mohli bydlet-bejt se tam dá, ale bydlet ještě né.....No a dneska je všechno jak se říká „o penězích“…takže to jde docela pomalu.pač můj názor je ten-že horší je rekonstruovat starej barák, než stavět novej..............no jo, ale dost nářků, hlavně ať jsme všichni zdraví a ono půjde všechno 8)
Befi se máš s tím blivajzem-ti dovolili citron ju??? 8O 8O 8O Týý brďo-to by mě taky zachránilo…no ale nehrozí…jinač mě to mrzí s tou švagrovkou-pokaždý je to hrozně smutný, když to nějaká mamka přijde o mimi :cry:
Ilco tak taky máš cukr za sebou-závidím :oops: …jinač, krásnej odkaz minule-na to pampers-jsem se u toho úplně dojímala, i když je to kreslený…A ty hodnoty z toho krevního obrazu-taky nevím, ale nebude to nic vážnýho-je to asi všechno stav spojenej s těhu............a s dortem jsem si taky pěkně zaslintala.....kdyby nebylo tak pozdě, tak ještě běžím do cukrárny-fakt................. Ppetí tak říkáš-kopanec do ucha taťkovi :lol: :srdce: to je krásný…přítel mi taky tuhle dával na břicho hlavu, tak jsem si tak moc přála, aby dostal kopanec-ale prďolka si řekla-a zrovna nééééé :lol: :wink: Jinač s tou pipkou, jak říkáš-no to bude všechno, jak se překrvuje pánev a povoluje…stejně si člověk uvědomí, jak je to těhu pro tělo náročný.................

Jinač-já jsem před chvílí začala ťukat do klávesnice úplně potichu-teda snažím se-normálně se to tý mojí prďolince nelíbí-už se mi to zdálo kolikrát…kope vždycky-ale tak, jako vztekle…tak jsem se odtáhla se židlí od PC a začala hladit bříško a říkám jí:Tobě se to kočičko nelíbí?Nelžu-fakt hned přestala a jak ťukám teď potichu-tak je pořád klid.............a stalo se mi to samé, když jsem před těmi třemi týdny udili to maso-my jsme s kamarádkou louskaly ořechy na baráku a louskaly jsme je způsobem-kladívkem na stole a to byly rány-malá, co dělala :roll: to bylo něco teda-tak jsme vymyslely jinej způsob-na zemi-to už nebyly skoro žádný rány a malá se fakt zklidnila.............

Jo a doktorka mi předepsala ATB :roll: :roll: :roll: Nitrofurantoin, tak jsem se jí do telefonu ptala, jeslti je těhule můžou???No ona mi říká-no to bych vám je přece nepředepisovala…a včera dopoledne jsem si je šla k sestřičce vyzvednout a sestra mi říká-že horší jsou ty bakterie, než ty ATB.....A že tyhle doktorka těhulím předepisuje...........no samozřejmě žádná těhule z toho není odvázaná, když to do sebe musí ládovat…No a víte, co jsem si přečetla doma na příbalovým letáku???Že tyhle ATB se nesmějí užívat poslední tři měsíce těhotenství 8O 8O 8O to je co?????
Jako-většina léků se nesmí první trimestr, ale poslední trimestr-to jsem ještě neslyšela :nevim:
Tak jsem dneska sestře volala-doktorka tam v pátek není-je tam doktor, tak se mě sestra ptala, kolik že jsem přesně týdnů, že se zeptá doktora…no samozřejmě mi doktor vzkázal, že mi třetí trimestr začíná od 28.týdne, tak že je ještě můžu užívat :roll: :roll: :roll:
jak jsem už dneska psala, tak jsem skoro dneska brečela, normálně je mi líto, že tam Emičce posílám takovej hnus :cry: :cry:
Ještě pořád bachuju tu poradnu doktora Kouckého-ten skvěle radí-je to takovej normální doktor se smyslem pro svojí práci-jenže je ta poradna plná, tak až se něco uvolní-že bych mu napsala-pořád tam píšu dotazy, když mě něco trápí :oops: :oops: :oops:

Jo a včera večer-u televize prďolka předváděla vrcholnou exhibici :srdce: tak Terezka fakt se zájmem koukala, protože to byly boule a to břicho, jak skákalo-no fakt podívaná-a Terezka mi říká:„Já se na ní tak těším“ :srdce: A ptala se mě, jaký to je -cítit miminko v bříšku, když se hýbe :lol: je krásný, když to s vámi prožívá i starší dítko......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.11.08 18:16

Jééééééééžííííííííš to je zase román :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

No a zapomněla jsem na Kacudku :roll:

Kacudko dodatečně gratulace k jednomu roku Tvému malému.....ale myslela jsem na Vástoho 11.fakt, pač si pamatuju, že má malej narozky na tenhle krásnej datum.............A fotka u metříku-nemá chybu :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.11.08 18:17

A mám nutkání jít zase na MIMIBAZAR :-) ale asi bych si měla dát přes prsty :oops: :lol: …radši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.11.08 18:56

Miruš:mě ten pupík pořád přijde malinký :) Ale už ti povyrost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.11.08 19:17

Holky!Tek teď mě Rá´da pěkně nasral!Bulím tu jak střevo a nějak to nejde zastavit!!!!Takže když přišel z práce, bylo vše ok. Chtěla jsem na víkend 300, dal mi 400. Jenže jsme šly v 18h nakoupit a nákup stál asi 398. No a než to namarkoval, tak jsem řekla že to zaplatím já. No takže mi zbyly na 3 dny 2 kč. R. drobný neměl aby mi dal 200.tak sme se dohodly že mi dá 2010 a já si to rozměním. Minulý týden jsem mu půjčila 1800(co máme peníze na malou)No jenže jsme se jaksi pohádali. Nejdřív řek že se musíme mírnit s nákupama. Ale jak to řek ten způsob.Tak jsem mu řekla, jako promiň jíst musíme…(navíc já nemůžu jíst to co může on, třeba žemlovku, že a musím si udělat něco jiného)Když jsme přijeli domu. Tak zase odložil věci na tu komodu místo toho aby si to uklidil do skříně. No a válí se tam tričko asi 7 dní, nejdřív na sedačce a teď se přemístilo na komodu.tak jsem na něj spustila že by si to moh uklízet ty věci.On že jede pryč a já říkám, a co včera. On že nechce mě po ránu budit. Tak říkám že mě budí stejně. takže to je jedno. A to triko! A říkám že mi tady dělá bordel. On mi odpověděl že až nebudu mít pod polštářem kapesníky sto let tak si z toho veme příklad!Tak jsem začala vřískat, že jako asi v noci smrkám a že se mi občas spustí z nosu krev.tak je tam musím mít! Aon zas že až tam nebudou ty kapesníky tak si bude uklízet tryčkoa tak! tak mě chyt rapl a zařvala jsem že on midoma s ničím nepomůže a dělá akorát bordel.Víte co mi odpověděl?Že nevydělávám(holky tak to byla podpásovka!!!!!!!)Tak jsem ho poslala do prdele!On pak za mnou šel a začal že dávám podpásovky já a tak.A že jede…A říkám, necháš mi tu ty peníze? On že ne…Tak říkám ať si vaří sám a košile ať si taky vyžehlí sám.No on tam ještě něco řek a že jede.Tak jak se zabouchly dveře, tak jsem šla vybalit nákup(který mi na 3 dny nevydrží, páč jsem nakoupila věci co mi chybí, jako vody, mléko, tatarku, čokoládu na buchtu, kterou mu opravdu dělat nebudu!)No a zjistila jsem že mi tu ty peníze opravdu nenechal!!!!To mě teda fakt dostal!!!!!!!Takže hold budu muset nějak vydržet až do pondělí, co do úterý.On přijede až v pondělí v noci.Fakt super!!!!

Omlouvám se ale musela jsem se nějak vypsat! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.11.08 19:38

Daisy jejda, jejda :roll: :roll: :roll: ......Dai chápu to jako tak, že jste koupili potraviny, které chybějí, ale ještě potřebuješ peníze na vaření, že nevíš, z čeho budeš vařit a jíst???No koukám, že tenhle týden je nějakej divokej na ty hádky…člověka to zabolí-ale tvoje situace je horší-bez peněz.....ty chlapi jsou fakt někdy jak sloni v porcelánu-dneska jsme je s kámoškou asi dvě hodiny drbaly-to jsme si smlsly 8) :lol: :lol: :lol: Ale pokud je Ráďa aspoň trochu rozumnej, tak se vrátí-uvidíš…takovýhle scény jsou čas od času všude..............ale i tak bych ti ráda nějak pomohla, ale nevím jak :cry: :cry: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.11.08 19:57

Dituš děkuji, já se nějak uskromním a snad to nejak přežiju.Mám tu ještě nadvakrát guláž.Pak budu asi o těstovinách a zbytku kečupu.A samotnejch bramborech.něco vymyslím. Udělám si třeba česnečku. česnek tu mám vodu z kohoutku taky a kmín taky. tak to tu nějak překlepu a v úterý nakoupí R. když ne tak bude taky hlady, no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.11.08 19:58

Jo a mám tu kilo jablek, jenže můžu jen dvě jablka denně a to ještě né dohromady.Fakt vtipný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
14.11.08 21:49

Ahojky,

Daisy - to je v prdeli,taky bych ti nějak pomohla…Neboj se to bude v pohodě,on vychladne a přijde.My se taky pořád hádáme kvůli blbinám.No jo no chlapi.

Mae - pěkný pupíček :potlesk:

Dnes jsem byla na kontrole,všechno je v pořádku.Malej váží 0,5 kg a pořád šermoval ručičkama a měl pootevřenou pusinku.Ani jsem se nezeptala jestli je to fakt kluk,myslím si že minule mi to řekl dost důrazně.A dostala jsem žádanku na test na cukrovku.Tak jsem si dělala ještě srandu že na mě asi zapoměl a on:ne ne ne nezapoměl,teď už tam chodí všichni :roll: ,ha ha vtipálek.
Jo a ještě jsem dostala žádanku na kotrolu srdíčka miminka.Máte to taky některá????U Domči jsem na tom totiž nebyla.

Dituš - díky za přání a za pochvalu fotky.,

Medu - já jsem chtěla jen fotku z 4D ultrazvuku a bylo mi řečeno že to nepůjde že mám silnou vrstvu podkoží :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
14.11.08 21:50

Jooo Medu a kontrolu mám 18.12 08.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
14.11.08 21:52

Tak sme so dneska s manžou udělali večer pro sebe,odpoledne sme spolu leželi a pořád mi hladil bříško a měl ucho na něm a malá kopala jako o život a on se ptal-spí,že?! Asi se chtěl ujistit,že opravdu kope,ale nechtěl to přiznat :roll: :lol: no a pak sme koukali na dvd film Bobule…a :srdce: :huban: :wink:

DAISY:ajajaj :( prostě CHLAP!!! :evil: oni si prostě neuvědomí co kecají a jak nás to pak trápí a bolí a myslíme na to celý den..oni na to za deset minut zapomenou,nebo ještě dělají uražené…jsou všichni stejní,jak už jsem tady psala-naklonovaní jen s jiným ksichtem :( :wink:
A jak to máte s penězma?! Máte si domluvit taxu kterou ti každý měsíc dá,prostě na jídlo apod.pro tebe něco a s tím vyjít…když sama nevyděláváš(nedostáváš vůbec nic?!)
My se dohodli tak,že jak jsem nebyla těhu,nechala jsem si svou výplatu,on vybral třičtvrtě svojí(vydělával podstatně víc)a dali sme to dohromady a prostě jak sme šli nakoupit,nebo tak,vzala jsem peníze a šli sme,no a když on chtěl(sice si mohl vzít)tak mi řekl.te´d je to jiné,mám o něco míň,než když jsem dělala,ale principně je to to samé,i když teď hodně sme utratili z jeho výplat za mimi,ale i tak…
Dva se musí domluvit,ne že tě pak sakra nechá bez peněz 8O :x Tohle bych mu dala vyžrat!!!

DITTY:děkuju za pochvalu :oops: mě někdy přijde břicho malé a někdy zase už pravé těhu,nevím čím to je..každopádně na 7měsíc moc nevypadám,přibrala jsem +5kilo,ale říkám si,že ještě naberu něco a zase je dobře,že to není třeba 25 ,že!!! :roll:
Dortík jsem udělala/s jahodama a broskvema)a dala na noc do ledničky,tak si pochutnáme až zítra,dneska jsem se přecpala obědem,večeří,jsem nějaká plná :roll: ,tak ani na něj nemám chuť,ale pro návštěvu se bude hodit.Tak doje´dte,která máte chu´t :P :wink:
To s těma práškama je mi líto :( ,ale zase přeléčíš ty bacily a ty jsou opravdu horší a doktoři ví,co dělají,neboj!
Bude to brzo ok!Jo a jak jsi psala,že na letácích je ,že v prvním trimestru se nemůžou,tak já na plno prášků zase četla,že se nemůžou v prvním a třetím…
V 28tt začíná třetí trimestr?jejda,já dneska tedy do něj vplula :potlesk:

No nic,jdu chrupat,tak vám přeju krásné snění a hezkou páteční noc!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí