JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
16.11.08 21:21

Že, jsem Bambula neví, ale máme moc pěknej vztah hlavně zásluhou fér jednání z obou stran. Vím, jak se na zveřejňování osobních fotek dívá a nechci dělat něco za jeho zády, když vím, že by se mu to nelíbilo. Nemám ráda takový ty ženský finty. Císaře mě nabídl kamarád, když bych měla zájem si ulevit, nedělá se to, ale jsou různé cestičky, znám holky, který si doporučení vyjednaly, aby dole zůstaly tak, jak jsou a aby nemusely při porodu prožívat bolesti, což mě příjde ujetý, když k tomu není zdravotní důvod. Fotky opravdu nebudu dávat, manžel mě nešmíruje, ani nic nepřikazuje, ale já nechci dělat něco o čem vím, že on nechce, prostě vím že to funguje i opačně, on by mě taky nic neudělal za zády. Je to vlastně prkotina, ale když člověk na toho druhýho kašle v malých věcech, může pak kašlat ve věcech zá:,–(ních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.11.08 21:41

Kačudko:To jsem ráda že se odślava povedla a dortíky taky…na fotky se už těším! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.11.08 09:34

ahoj holky, zdravím při pondělku.
Peti moc pěknej pupík takle podle fotky mě přide že ho máš omalinko větší než já, no si napřed tak aspoň vím co mě čeká.
Co se jedná císaře tak se ho budu bránit jak to pude, šla bych do něj jen ze zdravotních důvodů kvůli mimču nebo sobě. jinak ty bambulo rodíš po skoro 20letech no to je prej jako kdyby si nikdy nerodila. Říká se že už po 3 letech je to jak poprvé.
Kačudko teda to je bezva že to klaplo, nám to taky klaplo ale děsně mi natíkaly nohy no hrůza. No a dneska mám v plánu se nudit a válet. Teď u nás svítí sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.11.08 13:58

teda holky kdepak ste? si užíváte s manžílkama co?? no nic tak já umyju nádobí a půjdu se projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.11.08 14:35

Ahojky!
Ilčo, já tady jsem, ale jě tu dnes opravdu mrtvo.
tak já udělala R. puding a te´d si mu peče v troubě buchta…Ale nepovedlo se mi těsto :( Mám tam spoustu hrudek, tak jsem je apoň minimalizovala na co nejmenší.No jsem zvědavá jak dopadne a co na ní bude říkat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.11.08 15:20

Hezké sváteční odpoledne :wink: ,
tak já si dneska užívám pohody,koukám na jednu pohádku za druhou :)
Je mi ale docela ouvej,asi se mění tlak,protože jsem se dneska v kuchyni při přípravě oběda málem skácela.a poměrně často mi dnes tvrdne břicho,myslím,že už se blížím k 10ce epizod:roll:

Daisy : ty si teda toho tvýha partnera předcházíš,na to jak se k tobě občas chová…To já bych byla větší tvrdák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.11.08 16:13

Bef tak podobnej pocit sem měla včera taky, když sem vařila tak mi najednou bylo tak divně že sem si taky myslela že sebou seknu.
Daisy teda a zaslouží si to :wink: to já znám taky se zlobím a pak mám pocit že udělám první poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.11.08 16:30

holky tady sem našla zajímavou stránku, kór pro nás co mají TP spíš na konci února ale budu hledat dál i pro vás holky co ste dál
 http://images.google.cz/imgres?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
17.11.08 16:35

Ahojky holky,zdravím při pondělním svátečním podvečeru :wink:
Já jela ráno s manžou na nákup,teda mě tam vyhodil a jel do práce na dvě hodinky,tak jsem pocourala po Tescu,koupila i nějaké ten dárek(synovečkovi k narozkám a neteři k Vánocům) a mega nákup a stavovali sme se k mé mamce a už sme doma…lenošíme u tv s dobrotama,tak vás jen zdravím…

DAISY:jj,taky bych ho oprdla po tom,jak se k tobě zachoval,už dojel nebo ještě na něj čekáš?Už ste si to vyřešili,vyjasnili?! Já bych mu nic nepekla,bych se mohla :-) na něj…

ILČI,BEFI:i mě bylo včera divně,pobolívalo břicho a měla jsem vyšší tlak(což je u mě nevídané,protože mívám tak 120/60 apod.a včerajak jsem si měřila,tak jsem měla 143/95,ale už zase dneka je to ok..jen mi přijde,že mi povyrostlo bříško či co 8O :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.11.08 16:44

Hoolky!jsme magor!Tak už vím proč tam mám ty hrudky!Spletla jsem si pytlík a dala jsem tam místo polohrubí hladkou mouku! :twisted: :lol: A je i vysypaná ve sklenici pro polohrubou mouku!Jsem to ale pako!No snad se to bude dát jíst.Mě odvezou!Teď jsem to zjistila. :lol:
No R. přijede až kolem 23.večer.No trochu jsme si to vyjasnily, nebo spíš ne?Včera jsme se zas po skype pohádali :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.11.08 16:47

Teda Daisy ty si šiška, no možná to bude vpohodě, ale pokud ste se chytli tak bych asi dělala uraženou.
holky našla sem to i dál http://images.google.cz/imgres?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.11.08 16:57

Ilčí:myslýš že to bude k jídlu?No jen jsem omylem šáhla po jiným pytlíčku, no… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.11.08 17:05

Asi bude tvrdší a asi nebude nadýchaná ale víš co aspoň můžeš tomu svýmu říct že jinou si nezaslouží, a pak jít s pravdou ven třeba se tomu i zasmějete a udobříte se.Miminko potřebuje veselou maminku.
No já budud asi dneska taky dělat doma dusno, manža mi odešel na fotbal a že nachvilku do hospody, no už je tam 2 hoďky a to sem mu i volala ale sněkým mluvil, by mě zajímalo jestli si všiml že sem mu volala. No tak mu dám čas do 6 a pak budu dělat uraženou že nás nechal samotný doma a ani se nezajímal co dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.11.08 17:46

Dočetla jsem se náký moudro ohledně těch našich bříšek:
Největší váhový přírůstek je mezi 27 - 32tt (kolem 500g týdně) :lol:
Takže se fakt některý naše bříška nedaj porovnávat,když třeba Peťa je od nás o měsíc :wink:

Já jdu dodělat buchtu,chladí se mi na balkoně a ještě ji musím zalít kysanou smetanou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.11.08 18:01

Teda Befy kysanou smetanou no mňam, ji strašně miluju i klidně samotnou nebo se zeleninou nebo sčímkoli, vždycky to tak krásně zjemní jídlo. Já teď láduju tyramisu, Daisy až budeš mít kačky tak kup tu nejlevnější šlehajdu a pomazánkvý máslo a moc to nepřežeň s kafem a určo si taky pošmákneš, já to tentokrát přehnala a mám to dost hořký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí