JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
15.11.08 19:02

Bambulo: jen se klidně rozepisuj,od toho tahle diskuse je,abysme jsme se občas vykecaly,a je v podstatě jedno na jaké téma :)
Ty máš výhodu,že už máš větší nadhled,než my některý prvorodičky,tak prostě řešíme asi ptákoviny :lol:
Ilčo: dík za info ohledně toho těsta.tak já se teda do toho letos nějak dám,stejně chci být od prosince asi doma,takže bude čas :)
Hele,a špek je ted schovanej za miminkem,ten není vidět :wink:
Mirko: já si taky vždycky říkám,jakej už mám pupík,a vždycky když pak vidím ty vaše,tak si připadám jak nedochůdče :roll: Ale Eliška je určo super óbr,jen je tam zkroucená,a tak se tolik nevystrukuje ven :lol:
Ale stejně jde o prd,ne? Hlavně že jsme všechny zdravé. :) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
15.11.08 19:39

BEFI:jasně,mimča jsou v pořádku a to je to nejdůležitější ..nejde tady o závod,kdo ho bude mít větší.já jsem spokojená,že ho mám takové a netahám na předku skákací balon co mám doma :lol: :lol:
te´d jsem si ale prohlížela fotky,i některé jak jsem si fotila břicho a musím se smát,jak jsem v 12tt ho vystrkovala a telila se,přitom jsem žádné neměla,jsem to pako :lol: :wink: ale jak to srovnávám,roste docela rychle..takže počkejme si za pár týdnů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.11.08 21:03

Krásný večer dámy!

Tak jsem splnila denní plán, hodila voňavou koupel a jdu si poplakat k Titaniku. :oops: :wink: To já ráda…
a taky vám sem nahodím svýho vorvaně: 

bef - já teda dělám taky těsta domácí. Jednou jsem nestíhala a koupila linecký jenom na podložky pod úly a nedá se to s domácím srovnat. :? Tak ať se zadaří. Já jsem si dnes udělala linecký do mrazáku, zítra se chystám na další dvě těsta a příští týden se do toho už asi pustím. takový zázvorky potřebují řádně uležet. :lol:

Mae - užij si vanu, já to miluju a doufám, že Bára bude taky vodní živel.

Daisy - prosím můžeš mi přeposlat ten mail s receptama: Mrkla bych na to, vypadá to zajímavě. mischni@seznam.cz Díky.

Bambulo - booože, jsme tady od toho, abysme to četly, ne? :lol: Na vykecání to tady je - a ještě občas dostaneš inspiraci nebo radu. Není to úžasný? :wink: 8)

Kacudko - jsem taky zvědavá na foto dortu. A hezky si to oslavte!!!

Peti - nedivoč, ať nejsi v porodce s prosincovkama. Pěkně pomaloučku, polehoučku…

Ilca - tak to věřím, že ti šla z holek hlava kolem. Kolik je jim let?

Mae - taky dortíkujete? Já snad budu muset zítra něco upíct. Dnes jsem dělala jenom jabkopudink - jakože je to zdravý… :lol:

Sammy - to je super, jak prcek nakopl tátu do ucha. Ta naše prďolka tu moji „izolaci“ ještě pořád neprokopne…Akorát občas pata u pupku, jinak tatouch číhá marně…

Ditto - tak taky nejdeš na 3D utz? My jsme se objednali. říkáme si, že je to naposled, co čekáme dítě( teda aspoň já… :lol: ), tak se vším všudy… U nás to teda stojí 1200,–. Dobrej byznys, co?
A jak vy to máte s tím barákem? Kdy vlastně počítáte, že se budete stěhovat? Nebo je to v nedohlednu?

Ostatní zdrasvím, Titanic už vyplul…akorát mě se.ou ty reklamy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.11.08 21:09

JO a strašně se mi líbí ty skákací zvířátka…teda na to máme času ještě dost, ale určitě do toho půjdeme. Už vidím prckovou, jak na tom řádí…:lol: :lol:

http://img.mimishop.cz/…0/a72402.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
15.11.08 21:30

Holky,tak pro dnešek mám hotovo.Dort vypadá dobře,můj chlap si vyhrál s vláčkem :lol: .Jen ten nepečenej dort nemám,protože když jsem našlehala šlehačku,tak jsem zjistila že je hořká. :roll: Tak ráno koupím novou a bude druhý pokus.

Bambulo - já taky poctivě čtu tvoje příspěvky

Befi - já bych taky těsto nekupovala.Domácí je domácí,navíc ty kupované jsou drahé.
Jo a pěknej pupík,taky mi připadá do špičky.

Mischni - taky pěknej pupík
V týdnu sem taky hodím pupík,teď na to nemám čas.Jo a fotku dortíku vám sem dám taky.Už ho máme vyfocenej asi 20 krát - ze všech stran.

Valím chrnět…paaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.11.08 21:33

Tak jsem se konečně rozšoupla a nakoupila na Brumlovi hadříky skoro za 600,– . Ale je to 9 kousků, takže cena myslím super! :oops: :lol:

kacudko - už se těším na dort. Aspoň fotku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.11.08 21:56

Mischni: Mail odeslán.Pupík pěkný, žádný vorvaň.A ty skákací zvířátka jsou super…tak to taky něco takového Jindřišse pak pořídím :)

Kačudko: pak dej fotečku dortíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.11.08 21:57

Holky dobrou noc a zítra papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.11.08 22:35

Daisy - dík, už slintám.A dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.11.08 09:32

dobré ranko holčičky,
já se dneska probudila s bolestmi břicha,jak když to mám dostat…,tak asi vítám do klubu Vás,který se s tím už občas potýkaj… doufám,že je to poho,a je to jen nějaký klasický těhu bolení :roll:
Mischni: skákací zvířátka super. ted jsem to ukazovala přítelovi,že bysme to mohli koupit k vánocům 2-letýmu synovcovi…no a on mi řekl,že takovou krávovinu nikdy! se z těch chlapů fakt poseru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.11.08 09:48

Jaká se vám líbí barva kojícího polštáře?
http://www.rajmaminek.cz/…andard-quot/

Mě se líběj ty barevný - dezen 39 nebo 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.11.08 09:49

Přeji hezkou neděli…
Befi:A teď to bříško je dobrý?No snad to nic nebylo, ale až půjdeš kdr tak mu to raději řekni.
Já už jsem vzhůru od 8. Včera jsem nemohla vůbec usnout a když jsem konešně usla, tak se tam asi malá pohla a mě se navíc chtělo na wc, no a pak jsem zas nemohla usnout, a pak jsem musela na wc v 8, no a to už jsem pak neusla vůbec.Tak jsem ležela v posteli a pustila do pokoje kočky, tak jsme vegetily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.11.08 09:52

Befi:33 a 41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.11.08 10:19

Holky:Zapoměla jsem vám sem hodit foto buchty jak jsem dělala minulý týden, tak to napravuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
16.11.08 10:20

Ahoj holky,
tak sme včery byli na rý večeři, no prvně sme jeli do řecký ale díky tomu že byla sobota tak sme měli smůlu, bylo plno :? no tak sme jeli jinam a tam sme se přežrali já měla vepřovej plátek s nivovou omajdou a karotku s brokolicí no bezva mňam a k tomu okurku s kysanou smetanou. No ale nebylo tam moc ůtulno a taky vedle nás kouřili tak sme se přesunuli dom, ale mezitím sme se stavili v penny pro šlehačku a víno, já pak usla u telky a manža čučel na titanic (no já to moc nemusím, nesnáším DIcapria, pro mě je takovej slizkej)
No a štvalo mě že mě v noci budilo wc a taky sem vstávala v 8. Teď du vařit mám v plánu řízky s bramborama a pak budu píct slaný tyčinky k vínu (deme ke kamarádům vinařům, tak aby sme nešli s prázdnou) a ještě to tiramisu, sem dostala na to chuť.
Tak zatím du vařit.
Jo a ty dezény, mě se líbí 32,22, 6 jinak u nás mají v obchodě jak sem včera říkala o tom kompletu povlečení tak ty kojící polštáře za 475,– ale přišlo mě že je to málo naplněný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí