Poradna duly
Jana Čurdová
Bambulo: jen se klidně rozepisuj,od toho tahle diskuse je,abysme jsme se občas vykecaly,a je v podstatě jedno na jaké téma ![]()
Ty máš výhodu,že už máš větší nadhled,než my některý prvorodičky,tak prostě řešíme asi ptákoviny ![]()
Ilčo: dík za info ohledně toho těsta.tak já se teda do toho letos nějak dám,stejně chci být od prosince asi doma,takže bude čas ![]()
Hele,a špek je ted schovanej za miminkem,ten není vidět ![]()
Mirko: já si taky vždycky říkám,jakej už mám pupík,a vždycky když pak vidím ty vaše,tak si připadám jak nedochůdče
Ale Eliška je určo super óbr,jen je tam zkroucená,a tak se tolik nevystrukuje ven ![]()
Ale stejně jde o prd,ne? Hlavně že jsme všechny zdravé.
!
BEFI:jasně,mimča jsou v pořádku a to je to nejdůležitější ..nejde tady o závod,kdo ho bude mít větší.já jsem spokojená,že ho mám takové a netahám na předku skákací balon co mám doma
![]()
te´d jsem si ale prohlížela fotky,i některé jak jsem si fotila břicho a musím se smát,jak jsem v 12tt ho vystrkovala a telila se,přitom jsem žádné neměla,jsem to pako
ale jak to srovnávám,roste docela rychle..takže počkejme si za pár týdnů ![]()
Krásný večer dámy!
Tak jsem splnila denní plán, hodila voňavou koupel a jdu si poplakat k Titaniku.
To já ráda…
a taky vám sem nahodím svýho vorvaně: 
bef - já teda dělám taky těsta domácí. Jednou jsem nestíhala a koupila linecký jenom na podložky pod úly a nedá se to s domácím srovnat.
Tak ať se zadaří. Já jsem si dnes udělala linecký do mrazáku, zítra se chystám na další dvě těsta a příští týden se do toho už asi pustím. takový zázvorky potřebují řádně uležet. ![]()
Mae - užij si vanu, já to miluju a doufám, že Bára bude taky vodní živel.
Daisy - prosím můžeš mi přeposlat ten mail s receptama: Mrkla bych na to, vypadá to zajímavě. mischni@seznam.cz Díky.
Bambulo - booože, jsme tady od toho, abysme to četly, ne?
Na vykecání to tady je - a ještě občas dostaneš inspiraci nebo radu. Není to úžasný?
![]()
Kacudko - jsem taky zvědavá na foto dortu. A hezky si to oslavte!!!
Peti - nedivoč, ať nejsi v porodce s prosincovkama. Pěkně pomaloučku, polehoučku…
Ilca - tak to věřím, že ti šla z holek hlava kolem. Kolik je jim let?
Mae - taky dortíkujete? Já snad budu muset zítra něco upíct. Dnes jsem dělala jenom jabkopudink - jakože je to zdravý… ![]()
Sammy - to je super, jak prcek nakopl tátu do ucha. Ta naše prďolka tu moji „izolaci“ ještě pořád neprokopne…Akorát občas pata u pupku, jinak tatouch číhá marně…
Ditto - tak taky nejdeš na 3D utz? My jsme se objednali. říkáme si, že je to naposled, co čekáme dítě( teda aspoň já…
), tak se vším všudy… U nás to teda stojí 1200,–. Dobrej byznys, co?
A jak vy to máte s tím barákem? Kdy vlastně počítáte, že se budete stěhovat? Nebo je to v nedohlednu?
Ostatní zdrasvím, Titanic už vyplul…akorát mě se.ou ty reklamy… ![]()
JO a strašně se mi líbí ty skákací zvířátka…teda na to máme času ještě dost, ale určitě do toho půjdeme. Už vidím prckovou, jak na tom řádí…:lol: ![]()
Holky,tak pro dnešek mám hotovo.Dort vypadá dobře,můj chlap si vyhrál s vláčkem
.Jen ten nepečenej dort nemám,protože když jsem našlehala šlehačku,tak jsem zjistila že je hořká.
Tak ráno koupím novou a bude druhý pokus.
Bambulo - já taky poctivě čtu tvoje příspěvky
Befi - já bych taky těsto nekupovala.Domácí je domácí,navíc ty kupované jsou drahé.
Jo a pěknej pupík,taky mi připadá do špičky.
Mischni - taky pěknej pupík
V týdnu sem taky hodím pupík,teď na to nemám čas.Jo a fotku dortíku vám sem dám taky.Už ho máme vyfocenej asi 20 krát - ze všech stran.
Valím chrnět…paaaaa
Tak jsem se konečně rozšoupla a nakoupila na Brumlovi hadříky skoro za 600,– . Ale je to 9 kousků, takže cena myslím super!
![]()
kacudko - už se těším na dort. Aspoň fotku… ![]()
Mischni: Mail odeslán.Pupík pěkný, žádný vorvaň.A ty skákací zvířátka jsou super…tak to taky něco takového Jindřišse pak pořídím ![]()
Kačudko: pak dej fotečku dortíku ![]()
dobré ranko holčičky,
já se dneska probudila s bolestmi břicha,jak když to mám dostat…,tak asi vítám do klubu Vás,který se s tím už občas potýkaj… doufám,že je to poho,a je to jen nějaký klasický těhu bolení ![]()
Mischni: skákací zvířátka super. ted jsem to ukazovala přítelovi,že bysme to mohli koupit k vánocům 2-letýmu synovcovi…no a on mi řekl,že takovou krávovinu nikdy! se z těch chlapů fakt poseru..
Jaká se vám líbí barva kojícího polštáře?
http://www.rajmaminek.cz/…andard-quot/
Mě se líběj ty barevný - dezen 39 nebo 6
Přeji hezkou neděli…
Befi:A teď to bříško je dobrý?No snad to nic nebylo, ale až půjdeš kdr tak mu to raději řekni.
Já už jsem vzhůru od 8. Včera jsem nemohla vůbec usnout a když jsem konešně usla, tak se tam asi malá pohla a mě se navíc chtělo na wc, no a pak jsem zas nemohla usnout, a pak jsem musela na wc v 8, no a to už jsem pak neusla vůbec.Tak jsem ležela v posteli a pustila do pokoje kočky, tak jsme vegetily.
Holky:Zapoměla jsem vám sem hodit foto buchty jak jsem dělala minulý týden, tak to napravuji ![]()
Ahoj holky,
tak sme včery byli na rý večeři, no prvně sme jeli do řecký ale díky tomu že byla sobota tak sme měli smůlu, bylo plno
no tak sme jeli jinam a tam sme se přežrali já měla vepřovej plátek s nivovou omajdou a karotku s brokolicí no bezva mňam a k tomu okurku s kysanou smetanou. No ale nebylo tam moc ůtulno a taky vedle nás kouřili tak sme se přesunuli dom, ale mezitím sme se stavili v penny pro šlehačku a víno, já pak usla u telky a manža čučel na titanic (no já to moc nemusím, nesnáším DIcapria, pro mě je takovej slizkej)
No a štvalo mě že mě v noci budilo wc a taky sem vstávala v 8. Teď du vařit mám v plánu řízky s bramborama a pak budu píct slaný tyčinky k vínu (deme ke kamarádům vinařům, tak aby sme nešli s prázdnou) a ještě to tiramisu, sem dostala na to chuť.
Tak zatím du vařit.
Jo a ty dezény, mě se líbí 32,22, 6 jinak u nás mají v obchodě jak sem včera říkala o tom kompletu povlečení tak ty kojící polštáře za 475,– ale přišlo mě že je to málo naplněný