Poradna duly
Jana Čurdová
http://emimino.cz/…rmal_016.JPG
29+5 tt.
http://emimino.cz/…al_006~2.JPG /> http://emimino.cz/…al_008~1.JPG
A SLIBOVANÉ FOTA ZE VČEREJŠÍ OSLAVKY.TOMULA S MAMČOU(švagrovka) a pak ještě SE SÉGRAMA ![]()
SAMMY:tak to máme podobné,takže mě to taky bude dělat i ní a to budu 31+4tt
BEFI:nene,to se dělá ještě u doktora na gyndě,ale právě jsem nevěděla od kolikátého týdne..ale jak jsem psala,tak jedna mamina tam včera právě na nich ležela,ale měla bříško jakoby už měla rodit,tak nevím…
myslím ale,že si to pohlídají.
No nic,jdu do obchodu,co naplat ![]()
mae já krom jednou po tom padu jsem na ozvech taky nebyla, myslim se fakt delaj az nekdy 8-9 mesic, takze jsem zatim v klidu. jo a u nas se na ozvech sedi
normalne sedis na zidli omotana pasama a poslouchas zvuky jak z nejakyho sci fi
a velkej UZ (nevim co na nem bylo velkyho) mi asi delala moje dr ted pri posledni kontrole, resp koukla se na prcka ultrazvukem tak jak dycky, jen navic ho asi merila protoze mi rekla ze je teda vetsi. jinak predtim jsem taky byla jinde na tech UZ.
Holky ptala sme se na ty ozvy holek co už u nás děti mají a říkali že se to dělá až od toho 34 nebo tak nějak.
jinak já se taky loučím valím s tou neteří do hraní, nějak mi to uteklo ten čas
Meduňko ..velká gratulace k 100% holčičče
jasně čekám ..jako každý měsíc ve druhé půli
…ale mam nepravidelný cylus …tak ani nevím kdy mrška dorazí
všechny zdravím …
Sammmy, jj o odběru pupečníkový krve jsem přemýšlela. A vím, že u nás to i dělají. Chtěla by jsem si o tom promluvit s dr.. A také se ho příští úterý už chci zeptat na mateřskou, aby věděl, že chci jít od ledna. ![]()
Mae, tobě to hrozně moc sluší. ![]()
Meduňko, gratuluji k potvrzené holčičce. ![]()
Tak jsem zpátky z obchodu,jen jsem myslela,že psa přerazím,mrchu malou ![]()
Manža mi dneska už dvakrát volal a když jsem se ho ptala co chce,tak vlastně nic nepotřeboval..asi mě hlídá jestli jsem ok…miláček ![]()
VLADI:ale prosímtě..tak hrozně mi to nesluší,přijde mi že jsem jak sloník,už dýchám jak něco a vše začíná být nějak pomalejší,složitější! ![]()
MEDUŠKO:tak taky opožděná gratulenka k holčičce,tak šup do pár kousků růžových ![]()
SAMMY:já nad tím nepřemýšlela,ale nebyla bych proti,když to pomůže,proč nee!!!
Jdu papkat a pustit si tv.Dneska jsem vařila pečené kuřecí špalíčky k tomu smetanovou omáčku a opákané brambory.Tak se těším,jdu to tahat z trouby
![]()
Já nad tím odběrem krve taky přemýšlím, tak se taky poptám a uvidím…
Tak já se s Vámi pro dnešek loučím. Přijedu domů, zobnu paralen a lezu do postele. Není mi vůbec dobře, tak to snad nějak vyležím…
Mějte se krásně ![]()
Ahojky!
tak dnes v rychlosti, jen se hlásím že vše vpořádku.Po včerejším maratonu dnes odpočívám. Jen přechod od babči k našim mě trochu táhlo břicho.
Ale jinak vše ok…
Medu gratuluji k potvrzení holčičky ![]()
ad pupečníková krev…Tu řešili včera na ledňátkách..... ![]()
A už nevím na co jsem chtěla reágovat. Jdu s mamkou papkat.Koupila mi mozarelu..Mňáááááááááááááááám…
Mae, to není pravda, jsi krásně hubeňoučká a je vidět krásný bříško. ![]()
tak já už pomalu frčím domů. Ještě se musím zastavit na nákupu v Bille, včera to nějak nešlo, nebylo ani jedno místečko k zaparkován, tak snad to bude dneska lepší.
Mějte se krásně. PAPA
Jo Mae:Jsi opravdu hubeňoučká a bříško malý…
Jinak jsem četla tvůj příspěvek na ledňátkách. Co se týče toho H, tak si myslím že je to čípek…Mě totiž ten doktor taky dělal vaginál když se mu to pohmatem nelíbilo.A měřil právě ten čípek.
Jinak mě občas břicho jako na MS bolí a i občas píchne v pochvě.Dneska se mi to zase stalo po ránu, když jsem se pro něco ohla tak mě píchlo v pochvě.
DAISY:a nevíš jak dlouhý ten čípek má být normálně? Já nevím,měřila rozměr od hlavičky k nějakému otvoru(bylo to na utz vidět) a vyšlo jí ta míra 33,1 mm. A píchne tě bolestivě?Já se fakt už od včera děsím ![]()
Mae:já ho před 2 měsíci měla asi 4,5cm a při zatlačení se mi zmenčil o 2mm
Ale holky na ledňátkách tam jednou taky řešili čípek, hlavně ty co čekaj dvojčata, myslím že do 2,5 je to ok…Ale nejsem si jistá(možná do 2 cm je to ok…)Tak se neboj dr ti řekla vše v pořádku, tak je vše v pořádku......Co CS jaké ti napsala?