Poradna duly
Jana Čurdová
Befi - gratulace ke kontrole.To je super že ti v těhu dovolí pít co?
To by se mi totiž taky líbilo,vždycky se těším na vánoce,protože chodíme s kámoškou do města na punč. ![]()
Bef taky se připojuji ke gratulaci k ůspěšné kontrole, mě dneska teprve čeká a asi taky budu baštit železo ![]()
Holky prosimvás nevíte kdy začínají vánoční trhy v Praze, jako takový to kde všechno svítí a je nazdobený atd. manža se zbláznil a má chuť si udělat výlet do Prahy, teda já taky. mi tím udělal radost. Jen se rači ptám aby sme nejeli jen tak a pak zse po 5minutách zpět. Jinak mi rádi cestujem takže by to taky nebyla škoda. Ale rači se ptám ![]()
befi taky gratuluju
mě teď naposled moje dr doporučila koupit si nějaký přípravek když mi zjistí málo železa - že není potřeba užívat přímo železo, ale že ten přípravek způsobí, že tělo líp přijímá železo z normální stravy, počkej kouknu do kabelky jestli to tu nemám sebou …
jo tak se to jmenuje Captafen. Je to bez předpisu.
a jinak tady něco pro zasmání, takovéhle situace nás za chvilku taky čekaj ![]()
Mladá matka kojí ve vlaku dítě, to nechce pít.
Matka ho nabádá :
"Když nebudeš pít, nabídnu prso tady tomu pánovi!”
Scéna se několikrát opakuje až pán nakonec vypění :
"Ať se ten mrňous konečně rozhodne, přejel jsem už pět stanic!”
Ahoj holky,
tak vám jdu nahlásit…máme 3 srdíčka…takže nás příští týden čeká těžké rozhodování
![]()
Peti -
![]()
Ajiku - to je smůla
,ale vydrž,třeba se to do příštího týdne nějak vyvrbí
Ahoj spolumatky!
Mám poslední dobou nějaký absence, ale já fakt nestíhám. Predevčírem jsem to s magistrátním štrůdlem nějak přehnala, takže včera ve městě mi celou dobu tvrdlo břicho. Měla jsem pocit, že jsem spokla dost přefouknutej kopačák - no nif mof. Tak dnes si dávám klídek( až na ten koš žehlení, ale to dělám v sedě, tak to půjde.)
Kámošce se včera narodil Vašek, tak se na něho asi půjdu zítra podívat - se těším.A prošmíruju trochu poměry v porodnici, ať vím, do čeho jdu.
Sammy - vítej doma! ![]()
Bef - gratuluju k úspěšné ko. A po železe já má trochu sračku, takže ti to možná uleví od zácpy. Jo a čůrám jakobych měla totálně zkorodovaný trubky…
![]()
kacudko - tak cukrovka? ALe nějaká slabší, ne, když se nemusíš tak úplně zříct všecho dobrýho.
ilčo - já myslím, že trhy budou začínat jako advent, ne? My jezdíme s tatouchem každý rok 26.12., ale nevím, jak letos. Pochodíme vždycky starou Prahu, ale letos asi moc nevydržím…Ale bývá to krásný, hlavně pak po setmění.
ppetro - no to víš, někdo to tu oddřít musí…
Ty pojedeš z kanclu rovnou rosit,ne?
ad monitor - kupovat nechci, ale přemýšlím o půjčení. Uvidím, jak bude Bára velká a tak…
Ostatní zdravím a jdu po angličtině a před žehlením hodit poledního šlofíka. ![]()
Ajiku - ajajaj…tak to rozhodování nezávidím. Držte se. To je jak naschvál, co? NApřed nic a pak nadúroda…
![]()
Ale na tom UTZ to vypadalo moooc krásně ![]()
Vůbec nevím jak to vyřešíme…každý den jsem rozhodnutá jinak..
Ilčo, rozsvícení vánočního stromu na Staromáku je naplánovaný na sobotu 29.11. , takže potom už určitě trhy budou. ![]()
Ajiku, páni 3 srdíčka. Vůbec vám to rozhodování nezávidím, musí to být pro vás hrozně těžké.
Ale já by jsem si nechala dvojčátka, když už si muset vybrat. Nedokázala by jsem asi dát pryč 2.
Aji ach jo a nemůžete počkat ještě ochvilku dýl, třeba se ukáže se třeba jedno míň vyvíje a tak, no prostě nevím co na to říct, ale abych pravdu řekla tak bych asi nechala to jedno a ty co se rozdvojili tak asi rači ne, zní to ale hrozně fakt nezávidím. No snad doktoři poradí,držím pěsti
No stou Prahou ještě uvidíme,protže manža má zrovna tenhle víkend volno. No třeba budem jen lenošit doma ![]()
Ajiku: nezoufej,ono to nák dopadne.ale musí to být nádhera,3 srdíčka najednou ![]()
Jinak bych se asi taky rozhodla pro 2,nechat si jen jedno,bych se bála. ale nezávidím rozhodování ![]()
Peti: ty budeš mít fakt dvojí primariát
.Jako první rodička a jako poslední pracující.Já končím příští týden ve středu.
Ilčo: vánoční trhy opravdu začínají v sobotu a večer se slavostně rozsvěcí strom.ale moc nedoporučuju-bude tam strašných lidí. Nejlepší je tam chodit ve všední dny,ale to zas pro nepražáky je těžký. Já už se moc těším,miluju tu atmosféru tam,a svařák a kaštany ![]()
Kacudko: kolik ti naměřily toho cukru? mě při prvním odběru na lačno 4,4 a pak to vylezlo po 2h na 7,7.ale jsem naštěstí v normě. V mým případě si to nedovedu představit,páč já jsem závislák na čokoládě.
aji jejda jejda, tak na jednu stranu gratulace že se vyvíjí miminka v pořádku, na druhou stranu věřím že to rozhodování musí být strašné
vůbec nevím co bych ti poradila nebo čím tě povzbudila, protože kdyby se to stalo mě tak si asi nechám všechny i přes zákaz doktorů a i za cenu že bych celý těhu proležela na přístrojích
já jsem takovej prdloš občas.
bef no já ofiko končím k poslednímu prosinci, ale mám ještě nějakou dovču, uplně naposled jdu do práce 19.12. (ale už předtím nebudu chodit každej den, sem tam budu mít dovču)
mischni s tím rozením přímo z práce bych nebyla v rodině první - takto moje mamka jela rodit ségru - mamka je učitelka, učila v tý době zrovna na střední průmyslovce, třída plná kluků puberťáků a ona u tabule cosi vysvětlovala a začala cítit kontrakce, tak si je na hodinkách nenápadně stopovala a když zjistila že jsou už dost častý, tak se otočila k těm pubošům a říká jim: Pánové loučím se, odcházím rodit a vykráčela ze třídy. Kluci se prej nezmohli ještě dlouho na žádný slovo
![]()
No Peti…kdyby tobylo jen o ležení v nemocnici a o přístrojích..tak bych do toho šla…a Dr. říkají, že bych je dýl jak do 24 týdne nedonosila…a to ještě kdoví jestli…a bůhví co by to udělalo i se mnou. Musím myslet i na to, že mám doma Lucinku..a ta mě taky potřebuje
![]()