JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
27.11.08 10:23

Befi - gratulace ke kontrole.To je super že ti v těhu dovolí pít co? :lol: To by se mi totiž taky líbilo,vždycky se těším na vánoce,protože chodíme s kámoškou do města na punč. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.11.08 10:36

Bef taky se připojuji ke gratulaci k ůspěšné kontrole, mě dneska teprve čeká a asi taky budu baštit železo :-)

Holky prosimvás nevíte kdy začínají vánoční trhy v Praze, jako takový to kde všechno svítí a je nazdobený atd. manža se zbláznil a má chuť si udělat výlet do Prahy, teda já taky. mi tím udělal radost. Jen se rači ptám aby sme nejeli jen tak a pak zse po 5minutách zpět. Jinak mi rádi cestujem takže by to taky nebyla škoda. Ale rači se ptám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.11.08 10:49

befi taky gratuluju :) mě teď naposled moje dr doporučila koupit si nějaký přípravek když mi zjistí málo železa - že není potřeba užívat přímo železo, ale že ten přípravek způsobí, že tělo líp přijímá železo z normální stravy, počkej kouknu do kabelky jestli to tu nemám sebou …
jo tak se to jmenuje Captafen. Je to bez předpisu.

a jinak tady něco pro zasmání, takovéhle situace nás za chvilku taky čekaj :lol:

Mladá matka kojí ve vlaku dítě, to nechce pít.
Matka ho nabádá :
"Když nebudeš pít, nabídnu prso tady tomu pánovi!”
Scéna se několikrát opakuje až pán nakonec vypění :
"Ať se ten mrňous konečně rozhodne, přejel jsem už pět stanic!”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.11.08 11:17

Peťo tak to je pěknej vtip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
27.11.08 11:19

Ahoj holky,
tak vám jdu nahlásit…máme 3 srdíčka…takže nás příští týden čeká těžké rozhodování :lol: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
27.11.08 11:23

Peti - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ajiku - to je smůla :cry: ,ale vydrž,třeba se to do příštího týdne nějak vyvrbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.11.08 11:24

Ahoj spolumatky!

Mám poslední dobou nějaký absence, ale já fakt nestíhám. Predevčírem jsem to s magistrátním štrůdlem nějak přehnala, takže včera ve městě mi celou dobu tvrdlo břicho. Měla jsem pocit, že jsem spokla dost přefouknutej kopačák - no nif mof. Tak dnes si dávám klídek( až na ten koš žehlení, ale to dělám v sedě, tak to půjde.)
Kámošce se včera narodil Vašek, tak se na něho asi půjdu zítra podívat - se těším.A prošmíruju trochu poměry v porodnici, ať vím, do čeho jdu.

Sammy - vítej doma! :lol:

Bef - gratuluju k úspěšné ko. A po železe já má trochu sračku, takže ti to možná uleví od zácpy. Jo a čůrám jakobych měla totálně zkorodovaný trubky… :lol: :lol:

kacudko - tak cukrovka? ALe nějaká slabší, ne, když se nemusíš tak úplně zříct všecho dobrýho.

ilčo - já myslím, že trhy budou začínat jako advent, ne? My jezdíme s tatouchem každý rok 26.12., ale nevím, jak letos. Pochodíme vždycky starou Prahu, ale letos asi moc nevydržím…Ale bývá to krásný, hlavně pak po setmění.

ppetro - no to víš, někdo to tu oddřít musí… :lol: Ty pojedeš z kanclu rovnou rosit,ne?

ad monitor - kupovat nechci, ale přemýšlím o půjčení. Uvidím, jak bude Bára velká a tak…

Ostatní zdravím a jdu po angličtině a před žehlením hodit poledního šlofíka. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.11.08 11:25

Ajiku - ajajaj…tak to rozhodování nezávidím. Držte se. To je jak naschvál, co? NApřed nic a pak nadúroda… :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
27.11.08 11:32

Ale na tom UTZ to vypadalo moooc krásně :lol:
Vůbec nevím jak to vyřešíme…každý den jsem rozhodnutá jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
27.11.08 11:35

Ilčo, rozsvícení vánočního stromu na Staromáku je naplánovaný na sobotu 29.11. , takže potom už určitě trhy budou. :wink:

Ajiku, páni 3 srdíčka. Vůbec vám to rozhodování nezávidím, musí to být pro vás hrozně těžké. :cry: Ale já by jsem si nechala dvojčátka, když už si muset vybrat. Nedokázala by jsem asi dát pryč 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.11.08 11:49

Aji ach jo a nemůžete počkat ještě ochvilku dýl, třeba se ukáže se třeba jedno míň vyvíje a tak, no prostě nevím co na to říct, ale abych pravdu řekla tak bych asi nechala to jedno a ty co se rozdvojili tak asi rači ne, zní to ale hrozně fakt nezávidím. No snad doktoři poradí,držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.11.08 11:52

No stou Prahou ještě uvidíme,protže manža má zrovna tenhle víkend volno. No třeba budem jen lenošit doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.11.08 12:17

Ajiku: nezoufej,ono to nák dopadne.ale musí to být nádhera,3 srdíčka najednou :wink:
Jinak bych se asi taky rozhodla pro 2,nechat si jen jedno,bych se bála. ale nezávidím rozhodování :roll:

Peti: ty budeš mít fakt dvojí primariát :lol: .Jako první rodička a jako poslední pracující.Já končím příští týden ve středu.
Ilčo: vánoční trhy opravdu začínají v sobotu a večer se slavostně rozsvěcí strom.ale moc nedoporučuju-bude tam strašných lidí. Nejlepší je tam chodit ve všední dny,ale to zas pro nepražáky je těžký. Já už se moc těším,miluju tu atmosféru tam,a svařák a kaštany :wink:
Kacudko: kolik ti naměřily toho cukru? mě při prvním odběru na lačno 4,4 a pak to vylezlo po 2h na 7,7.ale jsem naštěstí v normě. V mým případě si to nedovedu představit,páč já jsem závislák na čokoládě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.11.08 12:24

aji jejda jejda, tak na jednu stranu gratulace že se vyvíjí miminka v pořádku, na druhou stranu věřím že to rozhodování musí být strašné :( vůbec nevím co bych ti poradila nebo čím tě povzbudila, protože kdyby se to stalo mě tak si asi nechám všechny i přes zákaz doktorů a i za cenu že bych celý těhu proležela na přístrojích :oops: já jsem takovej prdloš občas.

bef no já ofiko končím k poslednímu prosinci, ale mám ještě nějakou dovču, uplně naposled jdu do práce 19.12. (ale už předtím nebudu chodit každej den, sem tam budu mít dovču)

mischni s tím rozením přímo z práce bych nebyla v rodině první - takto moje mamka jela rodit ségru - mamka je učitelka, učila v tý době zrovna na střední průmyslovce, třída plná kluků puberťáků a ona u tabule cosi vysvětlovala a začala cítit kontrakce, tak si je na hodinkách nenápadně stopovala a když zjistila že jsou už dost častý, tak se otočila k těm pubošům a říká jim: Pánové loučím se, odcházím rodit a vykráčela ze třídy. Kluci se prej nezmohli ještě dlouho na žádný slovo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
27.11.08 12:39

No Peti…kdyby tobylo jen o ležení v nemocnici a o přístrojích..tak bych do toho šla…a Dr. říkají, že bych je dýl jak do 24 týdne nedonosila…a to ještě kdoví jestli…a bůhví co by to udělalo i se mnou. Musím myslet i na to, že mám doma Lucinku..a ta mě taky potřebuje :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí