JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
28.11.08 17:50

Ahojky!
Dnes v rychlosti zdravím. R. mi včera večer přijel tak jsem ráda :) Dnes jsem koupila malý takovej růžovej overálek a rukavičky. Je to nyny.Dneska se mi v bříšku docelala plácala.Byla sranda.Teda ale než usnu v noci to je doba, bolí mě záda jak blázen. :roll:

Někdo tady psal že má CS2 tak já mám CS3.

Tak se opatrujte, nevím zda zítra stihnu nahlídnout, jdeme na maturák a v neděli zas jedem do Dobrušky, tak se ozvu asi v po.Ale doma budu mít toho taky dost, páč si dovezu od mamky ty věcičky a budu třídit. A večer jedem zaplatit kočárek a pro matraci. A od úterý nebo od středy začnu prát věcičky.Už se těším. Jsem jak malá :lol:

Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.11.08 18:09

Tak už jsem zase tady…
Mimčo bylo nádherný, akorát že těsně, než jsem přišla, tak usnulo, takže chování se nekonalo. Mamina byla teda ráda, protože jí řve co hodinu.Ale porod super, od prvních kontrakcí cca 4hod. Tak bych si to taky představovala.

Bára dovolila jít i na vánoční strom. Byla to sranda, papaláši se střídali u mikrofonu, kterej nefungoval a něco si tam žvatlali. Až pak jsem slyšela 3,2,1 a bliklo to a strom svítí. Dala jsem si čaj aspoň s vůní rumu a stavila se v knize. Koupila jsem na doporučení kamarádky „Nejštastnější miminko na světě“ a tatouchovi " Ahoj tati" - což je manuál pro budoucí tatínky a vypadá to, že je to docela dobře psaný.

Pro dnešek mám dost a už se budu jenom válet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
28.11.08 18:46

ahojky,
tak my byli odpo na tom 4D. NO,a samozřejmě s náma ta malá kukačka nespolupracovala,přesněji byla strašně nalepená k placentě,což rušilo snímání fotek,který byli rozostřený..Tak jsem 10min chodila,jestli se to nezlepší,a nic.Dokonce jsem byla na 2 ultrazvucích,na ten 1 chodím na velký UZ a ten druhý měli fungl nový,dělá 4D -LIVE.
Takže nám dali další termín (v ceně) a objednali nás na 10.12.
A ted,před 5min.volali,že mě zkusili namáčknout na 3.12.,že pak už nebudou mít ten novej ultrazvuk,že ho maj zatím jen na zkoušku.
Takže sice se dneska nic nekonalo,ale služby a chování fakt super :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.11.08 09:53

Dobré rán holky,
tak jaká vy ještě spinkáte? já už nemůžu, mi to nějak nejde.
Tak já du dělat snídani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.11.08 11:19

Ahojky!Tak jsem si myslela že se prospím dnes, ale bohužel v osum mě zbudily kočky a to jsem šla spát cca v 1.
Tak nakukuji. Večer jdem na ten maturák. Jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.11.08 11:24

AHOJ HOLKY,přeju krááásnou sobotku,i když u nás zamračenou a prší,ááách jo :( jdu vařit,tak papá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.11.08 15:14

ahojky,
co děláte?
My se chystáme nakonec se známými do města,takže jestli nebude na Staromáku davové šílenství,tak uvidím rozsvicení stromku :wink:
Já 2h chrupala na gauči a ted jsem teda úplně přejetá,ale snad to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.11.08 16:05

Befi závidím manža nasliboval hory doly a z csty do Prahy je prd, což chápu, počasí je hnusný ale víc mám pocit že byl línej, a teď mi utek za kamošem pochlubit se mu s novým mobilem, tak sem zase sama doma, mě teda štve :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.11.08 20:43

Ahoj spolumatky!

Tak jsem byla zase pilná…Když ten čas tak letí a já mám vždycky naplánováno spoustu věcí a pak prd…
Byla jsem s pubošem na veletrhu středních škol, kde nás mile potěšili u stánků s vybranými vzdělávacími ústavy, tak snad se na jaře dostane, kam má v plánu - teda gympl na Křence. Pak nákup, oběd( smažák) a příprava na zítřejší oslavu.
Pak jsem se svalila do vany za odměnu a už jsem v pelíšku.

Všechny zdravím a přeju dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.11.08 21:35

Tak už jsme doma.
Ilčo: nebylo co závidět,přesně podle očekávání mraky lidí,stáli jsme na kousku,a kolem nebylo hnutí.. Ale strom teda náhdernej,jednoduše ozdobenej jen 2barvy stříbrná a zlatá :) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
30.11.08 09:04

Dobré ráno,
tak tentokrát, koukám,mluvím samomluvou já :lol:
Ale musela jsem nahlídnout,protože se mi metřík převalil do 7.měsíce,jupí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.11.08 12:52

Ahojky!
Přeji hezkou neděli! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
30.11.08 13:43

Ahojky všem,
tak tady je téééda mrtvo :lol: jde vidět,že každá se věnujeme svým polovičkám či domácnosti,že?! :wink:
Já jsem taky na skok,celé dopoledne jsem vařila a pekla bábovku a odpolko jedeme s manžou pryč,tak se snažím vás alespoň pozdravit… :wink:
Přeju kráásnou nedělku maminky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.11.08 16:33

Ahoj holky,
tak sem s manžem kvůli to u že řekl na chvilku a byli z toho skoro 3 hodiny mluvila zbytek soboty a chvilu i jen dopoledne jen na půl pusy,než sme si to vyříkali, vůbec totiš nepochopil že mě nešlo o výlet ale o to aby sme byli spolu, ale už je dobře ateď mi usnul, sme ho malinko urtahala :oops:
Jinak sem se dneska nudila tak sem po obědě zkusila pečenej banán na másle, no nic moc a pak jogurtovej koláč ten byl výbornej :-)
no a teď se nudím u telky a čekám až se manža vzbudí acítím jak prcek kope.
Befi sem se včera už dívala že ty už budeš v 7 to já až zítra ale těším se, jo a 8 mi začíná přesně 1.1. takže tobě na silvestra :-)
Tak du se nudit k telce.
jo a váháme s manžem že možná si večer zajedem do KFC mám na to hroznou chuť :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.11.08 16:34

Jo Daisy a jak bylo na maturiťáku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie