JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mae
1631
28.11.08 11:31

MEDU:jasně…míra podložky je 70×80cm,vybírala jsemji,aby se přesně hodila do pultu,aby se neposunovala,teď je tam jakoby napevno,tak je to fajn. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
28.11.08 11:36

Miruš , díky moc :wink: některý jsou větší do šířky než do dýlky, některý moc úzký, čert aby se v tom vyznal :D jak je dneska, co bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.11.08 11:38

Miruš - super přebalovák. A ovečky už jsou na svých místech… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
28.11.08 11:46

MEDUŠKO:bříško dobré,už i včera,asi fakt jak mi dělal spodem ten utz tak mi to tam nějako mohla podráždit,tak jsem měla obavy…jinak ta míra jak jsem psala děložního hrdla je prý úplně ok,tak jsem ráda,že můžu být v klidu…ještě ale Adule musí aspoň 7-8týdnů vydržet :wink:
Na výšku má podložka 70cm a na šířku 80cm…já to vybírala podle pultu,sice jsem mohla dát menší podložku,ať vedle toho dám ještě košík s kosmetikou,ale zse je lepší,když se podložka nposunuje a košík budu mít vedle na malé skříňce…
A co ty,jak je?Už to taky začíná to nespání,viď?Mě to okolo třetí a okolo půl šesté chytá a pak taky „zaspím“ :oops: :lol:

MISCHNI:jj,ivečky jsou tam,ještě vedle pultu pak bude postýlka,tak ještě mám obrázky tam,ale nebudu to přehánět..v jednoduchosti je krása :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
28.11.08 11:53

tak jsem se nadlábla obídkem - měla jsem jitrnicový prejt se zalím a bramborama :) to je asi tak jediná výhoda chození do práce - že nemusím vařit :lol: :lol: :lol:

mae moc pěkně to máš nachystaný :)

medu ta žáha musí být taky notně nepříjemná :? pěkně nás ti prcci trápěj co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
28.11.08 12:06

Miruš , to je dobře, že už máš klid, člověk je pak vyděšenej, když neví, co se děje, to znám! Ohledně té skříňky, já objednám podložku a podle ní bude skříňka od truhláře, ještě aby manžel stihnul do vánoc obložit koupelnu, pak budu moct vše pořádně poměřit. Já dobrý, krom té žáhy a toho spaní - nespaní ráno, ale koukám, že v tom nejsem sama!
Peti , prejt nemusím, ale zelíčko jo, sladký i kyselý, mňam. S tím vařením máš pravdu, no já spoň využívám manžela a jednou týdně si nechám donýst oběd od něj z práce :) … stejně jsi ale držák v tý práci :D :wink:

Holky, už máte koupenou vaničku? příp. jakou? Chci jí dneska objednat, jen si nejsem jistá rozměrem, asi těch 100cm na dýlku, viďte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
28.11.08 12:24

MEDU:vaničku mám půjčenou od kamarádky,přijde mi zbytečné ji kupovat,prcek je v ní chvilinku,sice nestojí moc,ale když byla možnost půjčit ji..mám žlutou těch sto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
28.11.08 12:33

Miruš , pořád přemýšlím, jestli by nastačila délka 86cm (kvůli místu v koupelně na skříňce, ale nevím no :roll: od kdy se pak mimčo dává do velké vany na podložku, nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
28.11.08 12:42

medu ja mam vanicku objednanou anatomickou - ty jsou malinky, nevim rozmery. Kazdopadne vetsina mimin miluje koupani ve velke vane a holky maminy z nove se snazicich nektere koupou od zacatku ve velke vane bez podlozky a mimina jsou stestim bez sebe ;) takze ta mala vanicka je jen usnadneni pro maminu, pro mimco neni nutna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
28.11.08 13:02

MEDUŠKO:tak nevím,vím,že švagrová koupala malého než uměl sedět,pak už to bylo ve velké vaně pohodlnější…takže je to fakt jen an chvíli,ale zase jsem si ji půjčila větší,že mimísek se tam nemačká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
28.11.08 13:09

Peti , díky za radu! :wink: Já osobně bych se novorozeně bála koupat ve velké a o to víc, když by to bylo bez podložky, ale tak po půl roce by to snad tedy neměl být problém, tak já ještě uvidím :)
Miruš , je jasný, že větší je lepší, když je víc místa …jo, tu molitanovou podložku taky objednám, prý je bezva :wink:

Asi se půjdu vyvenčit, zatím pa a hezkej víkend všem, kdybysme se už neviděly :) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
28.11.08 14:06

MEDUŠKO:jj,myslím,že je dobrá,že je měkká a miminko nikde netlačí a pak se jednoduše vyždímá a nechá uschnout…
Tak papa a pěkný víkendík!

Jinak se zatím taky loučím,jdu udělat manžovi hranolky k masu a pak frčíme ještě kouknout po dárkách…nechci to připomínat,ale za tři týdny jsou Vánoce…a to uběhne tak rychle,nejsem na to nakupovat pak den před Štědrým dnem :( a taky si chci koupit ingredience na perníčky,chci o víkendu péct :-) tak zatím papa těhulínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.11.08 15:43

ad hořčík jediné omezení je přestat ho brát 4 týdny před porodem (snižuje stahy dělohy), jinak dle zdravotního stavu doktor předepisuje 2-6 tablet denně. Mě ho posledně napsala po 4h a pak po 6h, nicméně beru ho jen 3× denně, břicho už mě nebolí, tak snad i CS bude lepší než minule.

ad vanička záleží jak moc vám vadí plýtvání vodou (mě ano, já se jen sprchuji), kolik máte místa, jak velkou máte vanu…My máme dost velkou vaničku a malá se doteď koupe v ní, protože naše vana (ještě po manželově babičce) je dost děsná, rychle v ní chladne voda,…
Pro moje pohodlí manžel udělal desku na vanu, kam se dávala vanička, takže jsem se při koupání mimča nemusela ohýbat, takto jsme koupali asi do 1,5 roku, pak už raději dáváme vaničku do vany a po ní protiskluzovou podložku. V novém domečku malou asi přesunu do normální vany a mimi do vaničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
28.11.08 16:43

Ahoj vespolek :-)

dočteno mám, tak snad na nic nezapomenu :roll:
Předevčírem jsem byla na cukru.......tak v pondělí mám volat sestře pro výsledky-normálně mám strach-říkala mi ta holčina u odběrů, že u nás se to praktikuje tak, že se prý při těhu cukrovce na pět dní hospitalizuje v nemocnici-že prý tam člověka nadopujou infuzema inzulinu, nebo tak něco, ale že prý to dělají z toho důvodu, aby ta dotyčná nemusela potom dodržovat nějakej drasticekej režim-že to jako pomáhá-bo co…já nevim :roll:No to by mi ještě scházelo-si říkám, že snad jsem si tu nemocnici vybrala na začátku-s tím hematomem :roll: :wink:
Jo a nesla jsem tam kontrolní moč-takže výsledek též v pondělí :roll: :roll: :roll: a jestli tam budou(ťuk, ťuk, ťuk) zas nějaký potvory-tak mám od doktorky slíbeno vycévkování :? :roll:
Normálně asi budu mít strach tam v pondělí volat-fakt...............

Jo jinač jsme zaskočili už taky na matriku-takže příjmení vyřízeno a objednali jsme kočárek 8)
Byla jsem v tom obchodě asi před měsícem-jenom se zeptat a kouknout a paní mi sama řekla, že si mám na internetu najít stránku, kde jsem kočárek chtěla koupit-že si to mám vytisknout a přinýst a že mi kočárek prodají za tu samou cenu, kterou já si přinesu 8)
No a když mi to vyřizovaly, tak mi sama paní majitelka obchodu po delší době, kdy pořád někde běhaly-něco zjišťovaly(nevim co :roll: )
tak mi povídá:No bude to sice na hraně, ale tu cenu Vám teda zachováme 8O …tak jsem se jí zdvořile, ale docela jízlivě zeptala-jak to myslí-že to bude na hraně??? 8O No tak mi říká, že za takovouhle cenu se prý vůbec tenhle kočárek nesmí prodávat…Že prý ta dotyčná osoba, která provozuje tyhle stránky, že ty kočárky prodává asi z garáže 8O :roll: Tak jí říkám, že to je normální seriózní obchod-kterej má i svůj kamenej obchod-v Praze na Letňanech-ještě jsem jí ukazovala, ta adresa tam byla vytištěná na tom papíru, co jsem donesla :roll: :nevim: Tak paní pokyvovala hlavou-prej hmmm, hmmmm-to budou nějací obchodníci, co to tahaj z Německa apodobně :roll: :roll: :roll: Ale hned dodala, že sice teda na tom oni nebudou mít žádnou marži, ale že jim jde o zákazníka, takže je dobře, že jsem přišla-že nebudu podporovat žádné takové černé prodejce :roll: :roll: :roll:
Prostě-kočárek je holandská výroba-výhradní dovozce je v ČR Libfin a ten prostě určuje cenu, pod kterou nelze jít......takže prý žádný obchodník nesmí pod tuhle minimální cenu jít a ten kočárek prodávat.No asi taková menší kartelová dohoda :! :idea: ..........A dokonce prý občas na to chodí i kontrola od toho Libfinu :roll: :roll: :roll: No neskutečný
A víte, co je paradox???Že dneska jsem brouzdala na MMB a našla tam prodejce-šla jsem se podívat na jeho stránky a nevěřím svým vlastním očím......má podvozek toho mýho kočárku ještě o tisícovku levnější a hlubokou korbičku taktéž-o tisícovku-tak si to vytisknu a až nám kočárek přijde, tak jim to tam vezmu ukázat-co je teda pod cenou :roll:
Ale je pravda, že jsem koukala, že tenhle obchodník má dva kamenné obchody-vypadá, že je to Čech, ale jeden obchod má v Německu a jeden v Chebu-za hranicema…takže na tom něco s tím Německem bude......

Sammy tak gratulka k pobytu „doma“ :lol: ale jsou to drzouni-otravovat tě hned ráno-jak říká Bef-vypnula bych si aspoň zvuk 8) A jinak mě moc mrzí ta tvoje viróza-to máš určitě z toho, jak Vám tam pořádně netopí-nebo už topí???Já se právě taky vyhýbám kašlání a kejchání, pač to břicho se tak stahuje, že je mi tý mojí malinký kočičky líto :srdce:
Medulinko díky za optání na ty ATB-jestli pomohly, to se dozvím v pondělí-kéž by to bylo dobrý..A velká gratulace k potvrzené holčičce…mám radost-fakt :srdce:
Miruš máš to opravdu krásně načančaný a to světlo ve tvaru kvítku-no nádhera…a minule, jak jsem se ptala na tu kuchyň, tak jsem si právě myslela, že máte podkrovní byt-super, ty se mi moc líbí 8)
Befi tak říkáš cukrovka a nemusíš se nijak zvlášť omezovat-takže to asi není tak kritický-to je dobře…A jinač jak si minule psala o těch Pražákách-tak jsem jenom chtěla říct, že Pražáky nesnáší většina republiky-je jasný, že je člověk nemůže házet do jednoho pytle(mám v Praze příbuzný, který jsou normální) ale prostě v podvědomí lidí, jak se řekne-Pražáci, tak všichni protočí oči v sloup :roll: :lol:
PPetí s těma pohybama-si říkala, že je Kubík i větší, než má být, viď?No-prostě má málo místa-to je jasný…a jinak to boulení je bych řekla lepší, než to kopání-teda aspoň pro mě 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
28.11.08 17:05

Mischni tak jestlipak někde stepuješ na náměstí???Dovolila Bára??? :lol: Rozsvěcení stromku je taky moje srdeční záležitost, ale letos to vzdávám, pač lidi jsou vždycky jak pitomý-jim je jedno, jestli seš těhotná…hlavně oni chtěj bejt všade první, nejlíp vidět atd., a jestli bouchnou těhotný ženský do břicha je jim šuma fuk…takže já nebudu riskovat-protože bych tam musela bejt asi sprostá a nic bych z té atmosféry neměla-podívám se akorát na ohňostroj z balkónu :wink: 8)

Ostatní vřele zdravím, nevím, co jsem ještě komu chtěla-když si vzpomenu-tak hned budu psát 8) :lol:

Ráno jsem šla do města a pouštím si vždycky písničky na Youtube a pouštěla jsem si dneska Celine Dion-mám jí moc ráda a našla jsem tam písničku, kterou neznám a když jsem na ní koukala, tak mi tekly slzy, že jsem se musela celá přemalovat :oops: :lol: písnička je nádherná a ten klip ještě krásnější-fotily tam miminka s Anne Geddes-no jak na to kouknu-tečou mi slzy :lol: kdyby jste se chtěly kouknout, tady je odkaz:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital