JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mae
1631
26.11.08 15:42

DAISY:to mi tam nenapsala nikdy,vždy tam mám v kolonkách jen P+ jako pohyby že jsou..a právě CS tam nikde nemám,jen vždy se tam rozepíše a teď tam je něco jako po vag.utz H:33,1mm VD (nebo tak nějak) uz.nepřečtu to po ní:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.11.08 15:58

mae:koukám do průkazky. na ten vaginál UZ.
Je tam napsané něco jako Cervikometr:hrdlo 48/44mm uzavřen. Takže při zatlačení se mi zkrátil o 4mm

Takže to tvé H je hrdlo (asi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
26.11.08 16:09

DAISY:vidíš,to jsi měla hodně skoro 5cm a já mám jen tři:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.11.08 16:17

Mae, ale to bylo před dvěma měsícema.Teď už je to určo míň. Navíc mám CS3 a před dvěma měsíci CS2.

Neboj.Je to ok.

Holky opatrujte se já zas zítra nahlídnu a nahlásím se . :lol: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
26.11.08 17:51

Vylezla jsem z postele na večeři, tak jdu na vás kouknout.
Miri, ta tvá hodnota bude asi opravdu výška čípku. Mamka byla kvůli tomu na rizikovém a pokud si dobře pamatuju, tak na začátku těhu má mít čípek 50 mm (mamka měla 5 mm!! a to už je před porodem). A v posledním trimestru se čípek zkracuje, takže ta tvá hodnota je řekla bych v normě a není se čeho bát.
Perlička u mamky byla, že když na začátku měla jen těch 5 mm, tak musela ležet celé těhu na špalkách. A 2 dny před TP měla čípek 25 mm :lol: . Trošku všechno naopak :lol:
Jinak na fotce Ti to moc sluší a s tím hýbáním to do porodu asi lepší nebude :lol: .
Jo a moje gyndra mi taky do průkazky CS nepíše…

Tak a teď zpátky do postele a potit se, tak páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
26.11.08 21:25

Ahojky,

volala jsem si na výsledky testu na cukrovku a víte co?Mám těhu cukrovku.Mě bylo hned podezřelé když sestra vylezla a ptala se mě jestli jsem opravdu nalačno.Ale dobrá zpráva je,že se nemusím v ničem prý omezovat.No moc se mi to nezdá,tak se asi začnu trochu hlídat no.

Udělaly jsme s mamkou těsto na perníčky a v pátek budeme píct.

Medu - gratulka k potvrzení holčičky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
26.11.08 21:57

SAMMY:asi ano,jen jsem nevěděla zda to je v mm ok,nebo nee…a dneska je mi nějak ouvej,pobolívá břicho,píchá v něm..snad je to tím, že se pozoruju,Adulka musí prostě ještě vydržet,jsem jí dneska domlouvala…
Večer jsem šla na wc,držela jsem se za břicho(jen tak)a manža zamnou volal co je a já,že nic a on zase co je ti?! Asi má chudák strach :( ale pocítila jsem na něm,jak to bude když to na mě přijde..bude posera :lol: :wink: já ho snad budu v tu chvíli litovat víc než sebe :lol:

Dneska vymaloval jednu ze´d a zítra druhou,máme tu jak po výbuchu atomovky,protože tak napůl přestavujeme ložnici…ale je to moje šikulka,musela jsem ho chválit.
Zítra jedu na kontrolu krve(konečně naposledy,pak až po porodu)tak jede semnou a pak bude domalovávat…

A je tu nějak mrtvo,holky,ale už jdu taky do peřin,ať si odpočinu,tak zítra papa :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.11.08 07:49

Dobré ranko, dneska jsem první? 8O sammmy, bef, kde se flákáte? 8O

mě včera nebylo vůbec dobře :( ale hodně lidí si včera stěžovalo, tak asi nějakej divnej tlak nebo co. doufám že to už dneska bude lepší. Nevím jestli vydržím v práci, začíná to pro mě být za trest - ani ne tak ta činnost tady, ale prostě to tu vydržet celej den sedět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.11.08 08:43

Ahoj holky tak dneska sem si malinko přivstala a koukám že vás tu moc není.
Dneska du taky na ko ale až odpoledne, takže se du teď flákat a pak se musím pěkně zušlechtit, ale netuším jak si ostříhám nehty na noze, mám stím menší problém, ale mám čas tak snad si nevypíchnu přitom oko.
Jinak na holení už sem taky rezignovala a tuto funkci zdědil manža a oěkně se včera činil, až sem ho skoro musela brzdit :oops:
Včera při čekání na neteř sem si koupila druhou zavinovačku za 230,– a je moc pěkná a pak takovej slaměnej placatej zvoneček vánoční na zeď. Tak sem si udělala radost a pak sem šla kecat za kamoškou a neteř pak čekala na mě, no co minule sem strachy čekala já a teď ona no co, není zas tak malá a něco vydrží.
Holky o pupečníkový krvi sem uvažovala ale abych pravdu řekla vím o tom prd takže ani netuším oco vlastně de. jen vím že já jako alergička normálně krev darovat nemůžu takže sem si myslela že ani tuto, ale spíš sem to nezjišťovala.
Holky a budete pořizovat monitor dechu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.11.08 08:48

Mae a co se týče toho čípku, taky si myslím že je to ono, takže dopuručuju ležet a mít hodně nohy buď vodorovně nebo i v lepším případě výš. já jak leželka ve špitále tak tam dovezli holku v 29tt a zkracoval se jí čípek a do toho ji ještě tvrdlo břicho, takže musela ležet a dostala kapačky s magnéziem, takže se šetři ať nemusíš zbytešně do špitálu, jo a nevysedávej moc u počítače s nohama dolů. Nechci tě strašit ale taky nechci aby si byla ve špitále.Jinak bych se toho nebála ale jen byla opatrná aspoň 8 týdnů pak už děj se vůle boží :wink: ale neboj ten rozměr není katastrofální, jen je dobrý se hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
27.11.08 09:00

Dobré ráno.

Ráno jsem volala šéfové, že mi není dobře, že mám chřipku a jdu k dr.

No a mám novinku - ODEDNEŠKA JSEM OFICIÁLNĚ DOMA 8O .
Sice budu muset ještě příští týden ve čtvrtek, nebo pátek na chvíli do práce, protože jsem si nestihla vše odvézt a vyčistit PC, ale napsala mi nemocenskou do konce roku a na mateřskou nastupuju 1.1.09 .

Ať Vám ko dobře dopadnou kočky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.11.08 09:12

sammmy teeeda ty se máš, normálně závidím :oops: koukám že nakonec mám nejdřív termín, ale pracovat budu nejdýl :lol: to je teda bordel tady :lol: :lol: :lol:

ilca monitor dechu nemám v úmyslu kupovat, pouze kdyby se prcek narodil nějak moc dřív nebo měl nějaké problémy. Ale pokud bude klasické novorozeňátko, tak na to prdím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.11.08 09:36

Sammy teda tak to je bezva takže se teď budeš nudit snama :-)

Peťo no to já právě váhám, no já bych ho asi taky koupila až se mimčo narodí a kdyby náhodou předčasně, ale bratranec to má a manža si to nějak vzal dohlavy že to chce taky, no uvidíme jak se rozhodne, nechám to neněm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.11.08 10:20

ahojky,
hlásím se po kontrole,u nás všechno v pořádku, CS mám pořád jen 1.Akorát jsem chudokrevná,takže jsem dostala železo,a mám pít víc červenýho vína :lol:
Jinak cukr mám naštěstí v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
27.11.08 10:20

Ahojky,

dnes je tu teda mrtvo,ale aspoň nemusím dočítat tolik :lol:

Domča spí,tak jsem si udělala kafco,dala nožky navrh a odpočívám.Nic dělat nebudu,prdím na to.
Chci udělat našim a tchánovcům na vánoce kalendáře,tak musím dnes nafotit nějaké fotečky a ještě dnes to poslat.Zítra budeme píct perníčky a o víkendu nebudu doma a oni mají do neděle na kalendáře akci.

Ilčo - monitor nemám v úmyslu pořizovat,jen kdyby něco…Kámoška ho měla a jednou spustil(falešnej poplach) a ona teď u malýho pořád sedí a hlídá ho jestli dýchá. :roll:

Sammy - to je fajn že si doma,aspoň se v klidu naladíš na vánoční vlnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital