Poradna duly
Jana Čurdová
Čaute holky,
Ad klystýr - já jsem měla u Domči sebou YAL gel,ale nakonec jsem si nechala udělat klasickej klystýr.Je fakt že YAL je šetrnější,ale klystýr je zase účinější.
Ad holení - já se holím sama,sice už si tam nevidím tak to dělám poslepu,ale mám strach že kdyby mě holil přítel,tak by mě říznul. ![]()
Befi - pěkné bříško.
Určo ti postačí ruční odsávačka.Kdybych ji doma neměla,tak bych si ji asi zkusila někde půjčit,protože nevíš jak na tom budeš s mlíkem,tak ať nekupuješ zbytečně.
Jo jinak jsem se včera vážila a za vánoce(asi za 14 dní) jsem přibrala 3 kg.Jsem z toho úplně špatná.Nechci přibrat tolik jak u Domči.
Ahoj holky!!!
Tak sme se nakonec ještě vydali dneska k bráchovi,neviděla jsem je 5týdnů a už se mi moc stýskalo…synoveček co měl rok,tak začal chodit,tak jsem byla zvědavá…a neteřinky jsem viděla před 14dny,ale ty byly u babičky na víkend,tak jsem si „užila“ jen Tomíska…pořád se řehnil,chodí krásně,je to šikulka a jaké má vlásky,blonďaté a husté,6zoubků…no byla jsem z něj hotová.Ale věšel se víc po manžovi…falešník ![]()
Byli sme tam jen ale hodinku a půl a pak zase šupky domů odpočívat…pořád se šetřím,ale zase ležet pořád 24h v kuse to nejde,odrovnala bych si záda a potom třeba fakt porodím na termín a 5týdnů ležet
uvidím,co mi řekne v úterý doktorka na KO.
Jinak už musím nosit kojo podprsenky,protože ty co jsem si kupovala asi v 7mém měsíci(normální s kosticema)mě táhnou a jsou mi malé…tyto co mám 80D je mi sice trochu větší,ale zase je pohodlná a stejně v ní musím nosit vložku do podprsenky,protože mi teče mlezivo… ![]()
A taky jsem se dneska fotila,tak posílám ukázat
myslíte že mám břicho níž,že mi klesá?Říkala mi to teta,ale mě se nezdá…
Já odsavačku nemám,podle mě je to zbytečné,když nevíš sama kolik budeš mít mlíka,zda to bude na odsávání či ne a přinejhorším ji koupí manža..ukaž mu ji a ať pak nakoupí,tak to udělám já,přece pak nebudu mít něco,co nepotřebuju…a myslím,že už v porodce přebytek mlíka nebude…myslím,že se tvoří až tak 3dny po porodu…
Kalhotky mám L,přijdou mi veliké,ale zase lepší než kdyby táhly a taky jsou dokoupit přinejhorším
vždy si nechávám krabičku,aby ji manža pak sebou vzal a je už lehké ji ukázat prodavačce…to zase on stydlín není,kupoval mi i vložky,když jsem musela ležet a dokonce tehdy i těhu test…
Jo,dneska jsem si četla zpětně začátky stránek,to je fakt šílené…Medunka tam třeba řeší,kdy uvidí srdíčko a divejte,zachvíli budeme rodit
ten čas je šílený…
No nic,jdu chrupat,tak se mějte pěkně,hezké sny a papa ![]()
Miruš - nemyslím si že máš bříško moc nízko,teda aspoň mi nepřipadne,já ho mám taky tak nějak.
Valím chrnět,malej mě bude zase v 5 budit,tak ať se aspoň trochu vyspím ![]()
BEFI:
Já jsem si koupila původně ruční Aventku,ale protože jsem měla hrozně málo mlíka a potřebovala jsem nebo jsem se snažila za každou cenu rozkojit,takže jsem koupila elektrickou Avent..
Ahojky!
Tak nemohu spát, kůli té blbé rýmě, chjo.Navíc začínám mít kašel.A to když zakašlu tak mě z toho bolí krk, chjo.Tak jsem si uvařila čaj a pak zalehnu.Snad to bude lepší, vadí mi že budím i Ráďu.A to mě se ještě dnes stalo že mě trošku zabolelo bříško jako na MS a vystřelilo to i do nohy (3×)…Že by poslíci?teď dobrý.
Miruš:Nevím jestli ti bříško klesá, ale nezdá se mi.Zkus porovnat s předchozí fotkou.
Dobré ranko,
dneska jsem si zase pěkně poležela
,lituju vás co vůbec nespíte,já až na tradiční návštěvy wc celkem ok.
Miruš : břicho máš hezoučký,ale taky mě nepřijde,že by ti šlo dolů.
A návštěva byla asi super,co? Malé děti,to je balzám na všechno ![]()
S tou odsávačkou teda radši počkám,a uvidíme.
Ahojka,
tak se hlásím po dlouuuuhé době. Teď jsem docela dlouho dočítala a dočetla, ale že by jsem si toho nějak moc pamatovala…
Už si užívám 4tý den mateřskou a je to zvláštní pocit, že zítra nejdu do práce. ![]()
Peti, hrozně moc ti držím palečky, aby se ti porod brzy rozjel. Asi až semka příjdu příště, tak už bude malý na světě. ![]()
Kdo jste dávaly fotečky, moc vám to sluší. ![]()
Mě už také začlo z prsou téct mlazivo, ale je to trochu, tak si ani neberu vložku do podprdy.
Spíš večer, když ležím v noční košili na boku a ty prsa jsou tím přimáčklý, tak mi to teče hodně.
Kójo podprdu se chystám jít koupit teď někdy v lednu.
Ve středu jdu na KO, tak jsem zvědavá, jestli už se prcek otočil hlavičkou dolů nebo ne. Raději by jsem rodila normálně než CS. A jak jste se bavily o klistýru, tak ten si určitě nechám dát, lepší než se pak po… na sále.
Jinak máte některá nějaké obtíže?
Mě pořád hrozně bolí nohy, že v noci toho moc nenaspím. A přidalo se teď k tomu bolení žaludku. Skoro každý večer je mi zle, že do sebe musím cpát rennie.
Tak se mějte a já se zase někdy ozvu, až budu u našich.
PAPA a držte se. ![]()
Ahoj holky,
tak sjem vstávala dneska až v půl desáté
,ale jsem krásně vyspaná,na wc jsem byla v noci jen 2× tak to šlo..naštěstí vždy lehnu a hned usnu…
Manža si dělá něco kolem auta,tak ležím u tv a kukám na ni,na oběd máme čínu s rýží,Michal ji udělá,tak se mám dneska fajn
jen mě trochu bolí hlava,asi jak jsem dlouho spala
Odstrojujete už stromek? Jelikož máme živý,tak asi dneska,protože už trošku padá,taky věnce jsem už včera oddělala…
Konečně po svátkách,jsou krásné,ale někdy už jsou i pro mě otravné…
Bříško-taky se mi nezdá,že by mi klesalo,spíš že ho mám nahoře a že se zakulatilo
,malá se v něm pořád obrací,je jako mylý vetřelec..strašně rychle to utíká,za chvíli budeme mít Adulku u sebe
se táááák těším na miminečko naše.
VLADI:no ahoj,konečně si se ukázala,jde to napsat
ale chápu,že se na net dostaneš jen u rodičů,tak vždy písni,hm?!
BEFI:jj,děti jsou balzám,Tomínek je zlatíčko,pořád se řehní a jak má těch 6zoubků,je to sranda,jak je vždy vycení a je hrozné tulidlo,pořád se chce mazlit,ale spíš u bráchy a včera okupoval manžela
![]()
DAISY:tak lež,chřipka je prevít a zrovna teď ,když sme ke konci těhu,co?Celou dobu nic a teď se rozjede snad u všech..ale to je tí počasím…+10 a naráz hlásí i mínus 20st.to je hnus…už ať je jaro…se tak těším,sednu na zahradě s kočárkem,budu číst a bude fajn. ![]()
Daisy:Minulé těhu jsem taky takhle na konci byla marod..a doktor si vzpomínám,že říkal,že pokud jsem nastydlá,tak to nevadí,ale chřipka by mohla vyvolat předčasný porod…Ale u Tebe by to už moc nevadilo - teď už je miminko nejspíš hotový..=o)Mně by taky nevadilo od příštího týdne rodit…lepší než potom nějákýho obříka..=o)
Jinak všechny zdravím,hezké sněhové dopoledne..
Daisy: chci se zeptat,vy už jste byli myslím na úřadě kvůli otcovství,když nejste sezdaní. Co je potřeba sebou donést? stačí občanka nebo je potřeba i rodný list?
Holky tak jsem nakonec ještě usla a vstala v 10.Tak jsem ráda ![]()
Befi:Po nás chtěli občanku a rodnný list po obou.
ahojte, poslušně hlásím, že jsem pořád 2v1, ale otrávená a protivná jak nikdy
už nemůůůůůůžu a hrozně mě to už neba
Tak vás tu nebudu prudit a ozvu se až budu mít lepší náladu.
Befi, my už jsme také byli na matrice kvůli otcovství. A měli chtěli po nás občanky a rodné listy.
Mae, určitě se od našich budu ozývat, ale jezdím k nim asi tak jednou týdně, tak musíte mít trpělivost.
Zase tady budu v pátek, kdy jde Pavlik na ples, tak budu u našich i spát. Tak se ozvu. To budu mít i po KO, tak napíšu co a jak.
Peti, vydrž. Moc ti držím palečky, ať to máte rychle za sebou a malýho máš už u sebe v náruči. Budu na tebe myslet a jsem zvědavá, co si přečtu v pátek, jestli už…
Mějte se krásně a v pátek PAPA
AHOJ maminky,
tak sme s manžou byli kousek vedle u známých,ale jen hodinku,aspoň jsem chvilinku byla na čerstvém vzduchu,protože už mě bolí hlava asi z toho jak jsem pořád zavřená doma,jen během těch 14ti dní jsem byla jednou v obchodě a třikrát u mamky,ale to jen vysednu z auta a zase nasednu…
VLADI:tak určitě vždy kukni,ať víme co s tebou je a co je nového..a co jinak děláš celé dny?!
PETI:tak se moc opatruj,myslím na tebe…už se ti to blíží,vydrž mamčo!!!
http://emimino.cz/…%2836%29.JPG /> http://emimino.cz/…DSC_0045.JPG /> http://emimino.cz/…DSC_0398.JPG
A TOHLE JSOU MOJE NETEŘINKY A SYNOVEČEK O KTERÝCH VÁM PÍŠU(od bráchy)