JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
8.1.09 16:12

Kacudko: mě dnes doktor vysvětloval,že takhle na závěr těhotenství je prostě abnormální prokrvení rodidel a konečníku zcela běžný - a dělají se právě varixy,neboli křečové žíly,na zadku pojmenované hemeroidy..
tak si z toho nic nedělej,určitě ti to pak zmizí. Hele,a bolí to?

Duant : ze mě furt taky něco teče,ale kvasinky to naštěstí nejsou,s těma jsem se léčila ze začátku-měla jsem takový průhledný humus čípky :roll: . To co mám,je prý běžný těhotenský nikomu neškodný výtok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.1.09 16:18

Holky tak sem se vrátila z Ko a čumím jak puk, Mae praskla voda, teda já ji asi snad závidím nebo co :-) a mooooc ji držím pěsti :-)

Jo jinak já Ko vpohodě, prcek spinkal a pěkně roste a dr si tak akorát dělal z toho že malej je hlavou nahoře srandu, prej se dívá na svět zpřímeně, přece mu nebude blbě :wink: jinak prej má ještě čas a na KO du za 14 dní což je 22.1. :-) 13:00 a už budem vypysovat papíry na mateřskou :-)

Jo jinak u nás v lékárně neměli čaj z maliníku :-( takže musím shánět jinade, jinak sem koupila porodní vložky a chtěla si koupit kojící podprdu, byla krásná ale já se normálně holky nevlezu do 80/D takže si musím obědnat minimálně 80/E nebo F bože kde sem k tomu přišla já měla na začátku 75/C a teď tohle :-) sem to hned psala manžovy a ten měl radost :-)
Jo a ještě sem koupila kamošce dáreček k narozkám ( pěknou rostlou kytku ani nevím co to je s modrým květináčem a motýlkem, no mám z toho radost, možná si ji nechám)

Tak a teď du holky vařit a budu nakukovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.1.09 16:25

Ilco , bezva, že kontrola byla v pořádku :wink: a ten maliník by ti neobjednali, neptala ses? Mě do druhého dne objednají skoro všechno, co si řeknu, ale maliník mají u nás teda běžně.

Holky, poraďte, jakou jste kupovaly chůvičku a jaké houpací lehátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
8.1.09 16:33

Ilčo - gratulace ke KO,neboj prcek se určitě ještě otočí

Befi - ty křečáky na nohách nebolí,spíš je to jen nepříjemné a trochu to jakoby svědí.No a na pipce to taky nebolí,jen ji mám nateklou.Včera jsem se holila,tak jsem si vzala zrcátko a zjistila jsem že tam mám fleky,tak jsem to dr řekla a on:to jsou křečáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.1.09 16:37

Holky já to zatím moc stou polohou neřeším pořád si říkám že má čas ale je pravda že bych byla rači kdyby byl už hlavou dolů.

Medu já budu mít philips 463 nebo tak nějak je to číslo, no prostě má dosah 250m a může být jak do zásuvky tak i na baterky obě vysílačky.

No houpací křesílko pořídím až bude malej a asi až tak až mu budou 3 měsíce teď se mi to nechce kupovat a třeba mi to některá babičky nebo dědeček koupí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.1.09 16:41

befi , to jsou asi ty glycerinovy, cos brala…ja bohuzel tu kvasinku potvrzenou mam, uz mi delala dvakrat kultivaci a priste zas, ale ta je stejne kolem toho 36. tydne povinna…ja bych holt potrebovala tu razantnejsi lecbu pilulkou, ale to se v tehotenstvi nesmi…

medu …chuvicky jeste nemam a taky nevim…navic asi budu chtit i ten monitor dechu, u nas v rodine se bohuzel ten syndrom nahlyho umrti vyskytl. Pred petadvaceti lety u prvniho syna me tety :cry:, to bylo dost sileny, protoze tenkrat se o tomhle syndromu navic prakticky nic nevedelo, takze ona si jeste vycitala, ze neco zanedbala :(

Ja uz taky zacnu balit tu tasku…sakra…zacinam mit nahnano. Ja sice mela rychly porody, oba sakumprdum kolem 3-4 hodin od prvniho naznaku az do finale, mam je za ty leta i dost zidealizovany, ale kazdej porod je jinej a navic se mi zacina vybavovat, jak jsem si presto vzdycky tesne po porodu rekla, ze ‚tohle uz teda nikdy‘ 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.1.09 16:52

No tak u mě se momentálně střídají nálady že se vyloženě na porod těším, ale fakt těším a z toho skoro panicky bojím, tak doufám že mi vydrží spíš to pozitivní :wink:
No já sem původně chtěla taky monitor dechu kupovat ale nakonec sem zjistila že v brně na václavský ho pučujou na půl roku za 1000,– a u nás ve špitále na 150,– za měsíc tak puď pučíme a nebo koupíme podle toho jak bude prcek velkej a co a jak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
8.1.09 16:55

nakukuju co Mae! nevíte??? nějaké zprávy?

jinak čtu - hemoroidy - pokud trápí - je suprový detralex! je to polykací prášek je na stažení cév! může se v těhu i s kojením! a je to bomba!!! zabírá! spolehlivě!

Lehátko máme od Fisher price a je moc super! malému se tam líbí už teď i když tam je maličko.. protože pořád spí! určitě ho využijem koupila jsem přes MMB cca za 900 kč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.1.09 16:57

Ilco , urcite - myslet radsi pozitivne…ja jsem starej neurotik, takze jsem porad v nejaky panice, ale za ty leta jsem na to tak zvykla, ze jakmile se dostanu do klidu, pripada mi to podezrely :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.1.09 17:10

Duant no to já sem sice taky děsně neurotická ale zjistila sem že když se budu snažit myslet pozitivně a i si tak nějak „namlouvat“ že je vše vpohodě tak to tak je, sem zjistila když se usmívám a tak nějak vtipkuju hned je mi líp a dneska mi bylo skvěle i z toho jak bylo dneska u nás krásně, nádherně svítilo sluníčko a já si připadala celkem že mi to sluší a tak no prostě úsměv od ucha k uchu :lol: a všichni se na mě taky usmívali :-)
Mae sem tak před hoďkou psala sms ale neodpověděla takže asi už šlo do „tuhýho“ tak snad to bude mít brzo za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.1.09 17:10

No,mě na ty hemeroidy předepsal čípky - jsem trochu naštvaná,protože nemám náladu nosit v noci kalhotky a vložku :?
Duant : já mám chůvičku a monitor 2v1 od firmy Angelcare.Až nebudem chtít moitor používat,jednoduše se odpojí a jsou z toho jen chůvičky.Je to teda drahý 4.500,–Kč,ale když člověk vezeme zvlášt chůvičky a monitor,tak je skoro na stejným..
 http://www.malvik.cz/…chu-chuvicka

Lehátko : mám Jané Aurora,ale my ho máme dárkem od obchodu ke kočárku.

Ilčo : taky jdu na kontrolu 22.1. a taky budeme vypysovat mateřskou😉 :lol: ,

Ad porod: nějak se nebojím.Jediný z čeho mám hrůzu,že nebudu moct kojit,a jestli půjdu na SC,tak je to ještě složitější,tím jak nic není přirozený.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.1.09 17:11

Ilco , no je jasný, že na otočení malýho musíš myslet, ale stejně je to bohužel na přírodě, no :? budu držet pěsti, aby se ještě otočil :wink: a tu chůvičku js taky přemýšlela o Philipsu, díky
Duant , to je smutný, když se něco takovýho stane :( ale neboj, je to dávno a nestalo se to tvý mamce, teď je všechno jinak a ten monitor je myslím super, objednala js ho za 2 tis. na MMB, kdybys chtěla, pošlu ti odkaz :wink: Ohledně té chůvičky, pořád přemýšlím, jestli dvojcestnou nebo jednocestnou, snad to nějak rozseknu …
Macíku , ahojky, malej je krásnej, dodatečně gratuluju!! a o Mae já nic nového nevím, bohužel …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.1.09 17:13

Holky, já se porodu bojím hrozně, myslím, že špatně snáším bolest, po mamce, chjo :? v úterý se chci dr. na ko zeptat, jestli mi doporučuje epidurál …asi bych si ho nechala dát, kdyby to šlo …jsem posera, no :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.1.09 17:14

Befy taky mám strach že se už malej neotočí ale snažím se na to nemyslet, taky mi vpodstatě hrozí císař a já bych tak chtěla rodit normálně, ale říkám si že na strach mám ještě času dost.
Taky sme váhali o tom 2v1 ale protože mám narozky zachvilku a naši neví co mi koupit tak sem jim poslal odkaz na tu philipsku, u nás si ji holky moc chválí takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.1.09 17:27

befi , diky moc za odkaz (kdyztak medu jestli muzu o nej taky poprosit), ja to prostuduju, chystali jsme se, ze to ted behem ledna poridime…

Ilco , ja prave jsem v podstate takovej klaun, spousta lidi si mysli, ze jsem jako otrla a silna a energicka, a pritom ja to jenom hraju, abych tak nejak prezila, ha, ha :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí