JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
8.1.09 09:54

Ahojky,

Befi,Jituš ,Sammy - gratulace ke KO,super že je vše v pořádku

Mischni - zvládni cestu i pohřeb a šetři se

Duant - já jsem taky byla velkej spáč,teď s malým nemůžu a přitom bych táááák spala a spala.No a pak se dvouma budu úplně v :-)

Adelo - třeba si budeš moct dát Pomelo i po porodu,každý dítě není na citrusy alergické.Já jsem teda jedla pomeranče a v pohodě.Musíš vyzkoušet a uvidíš.

Já jdu odpoledne na KO,tak pak dám vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.1.09 09:58

Befi, Sammy:gratulka ke KO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.1.09 10:09

Ahoj holky tak to se máte že už máte Ko za sebou a v pořádku já jedu kolem poledne taky na Ko tak pak dám taky vědět.

Duant no tak to já mám spaní většinou tak že du spát mezi 22-23 kolem 1 se vzbudím na WC a pak nemůžu tak hoďku možná dýl usnout a pak kolem 5-6 už sem zase vzhůru na WC a pak spím nebo se spíš převaluju od 8-10. A to sem byla dřív schopná spát třeba i 15hodin vtahu :oops: :roll:

Čímdál víc závidím Peti že už to má za sebou, ještě mám před sebou aspoň 8tt a to mi příde děsně dlouho, třeba nás čáp naštíví aspoň o 14 dní dřív :lol: ale doufám že né moc brzo :-)

du se nasnídat a něco podělat a zušlechtit se k doktorovi, tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.1.09 10:19

Ilčí:tak pak písni co dr…
Já jdu k dr až zítra v 7:30…asi nevstanu :roll:
A dneska se mi nechce dělat nic..te´d vařím ty zapečené br…A asi vyperu cejchy…A pak půjdu nakoupit.Ve 4 se jdem juknout na byt a pak uvidím jestli budu mít ještě sílu něco dělat.každopádně jak teď koukám na podlahu tak v mezičase až mi budou chladnout BR tak vyluxuju, je to tu příšerný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.1.09 10:24

Befi, jak rika Sammy, opravdu se jeste muze otocit ‚na posledni chvili‘, ja vim, jsou to jen takove dohady a nikdo to nemuze predpovedet, ale na druhou stranu, uplne vylouceny to neni :wink:
Kamaradka mela kluka ‚nastorc‘, uz ji taky v podstate naplanovali cisare a pasi 3 nedele pred porodem se otocil :wink:

Sammy, no ja uz to vidim, jak se ten spankovy deficit ohlasi az bude miminko na svete a budu to nejmin potrebovat :roll:

Jsem proste porad takova ‚nabuzena‘…doktorka rikala, ze i tohle muzou zpusobovat hormony :roll:

Tak aby toho nebylo malo, nechala jsem pred casem v prvnim patre vymalovat, aby mimco prislo do cistyho, relativne dost drahejma barvama, a ted se mi za skrinema dela vlhko a objevila se plisen!!! :twisted:

Ony ty barvy jak jsou ‚kvalitni‘, tak tu zed asi neprodysne uzavrely, takze jsme museli odtahnout skrine, muselo se to ocistit a aplikovat SAVO na plisne, skrine budou muset zustat vic odtazeny od zdi, prikoupit odvlhcovace vzduchu a doufat, ze az se barak zatepli, tak se to zlepsi…

Ja mam ted docela malo prace a starosti, tak proc by mi nemel pribejt nejakej ten problem navrch? :evil: :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.1.09 10:26

Tak Ilco ‚tfuj, tfuj, tfuj‘ na tu kontrolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.1.09 10:26

Taky už bych to chtěla mít za sebou. Protože ten můj břuch už se nedá unést a představa, že si obuju botky normálně a nebudu šílet, když semalýmu venku rozváže tkanička.
Strašně moc závidím, že už to má Peťk za sebou. Vím, že je ještě brzo, ale taky bych se vůbec nezlobila, kdyby si to miminko rozmyslelo a přišlo o 14 dní dřív. Kdyby to bylo teď, tak je možné, že to bude moc malinkaté a nedovyvinuté, tak by mi ho šoupli do inkubátoru a to bych zešílela.
Pořád s Pavlem přemýšlíme, co by kdyby. Kdyby to bylo už teď, jestli je všechno připravené, no blázníme, a přitom mám ještě měsíc a půl.
A holky, má některá zkušenost se stepprem? Mně totiž tak povolil zadek a stehna a do posilky jsem zhnilá chodit a pak s malunkatým to asi ani nepůjde. Tak jestli ho někdo doma má, tak jestli to má účinek.
Díky, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.1.09 10:28

A jinak gratuluju ke kontrolám a těm miminkům, co se nechtějí otočit moc domlouvám. Přece nechtějí mít maminku potom ležící s velikou jizvou. Tak šup šup, hlavičkou dolů pánové a dámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.1.09 10:31

Duant no to mi jak bydlíme na starým baráku, tak teď teda sem horkokrevná ale když sem nebyla těhu tak v noci úplně cítíš jak ti cosi fouká kolem obličeje, no doufám že mi tu prcek neumrzne :roll: a náklady za plyn sou super velyký protože pokud přestanou jet radiátory tak během hodiny máme o 2 stupně míň a hezky to lehce klesá, takže skoro pořád topím a mám co dělat abych to vyhřála na 22. Už se těším až budem stavět doufám že vánoce 2010tam už budem nastěhovaný, ale čert ví jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.1.09 10:38

Adel no tak mi máme doma orbitrek od Olpranu, no kdybych měla vůli tak je to super věc, jenže vůle chybí, no stepr bych si teď asi nepořizovala, já doufám že budu skoro pořád venku někde lítat s kočárem takže to snad udělá to co očekávám. Jinak když sme podstivě makala na tom Olpranu tak to bylo poznat i kondička byla super a člověk se pořádně zapotil běhěm chvilky.

Jo sem holky jen tak skušebně vytáhla kabelu co budu mít do porodky a že tam naskládám aspoň pár věcí co mám už koupenejch, no zjistila sem že se mi tam asi skoro nic nevleze, mám fleecovej župan a ten zabere snad půlku kabele no holt budu muset presovat. Jo a holky kolik si bere těch prsních vložek sebou? já mám krabičku od Fixies a tam je jich 30 a příde mi děsně velká, kolik jich asi tak upotřebíte? asi netušíte co, se blbě ptám co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.1.09 10:41

Ilco, ja mam zatim vymeneny okna jen v prizemi, tady v patre jsou jeste stary a taky dvakrat netesnej, zavidim ti, ze mas aspon vyhlidku, ze pujdes jednou do novyho…ja musim doufat, ze se nam to povede ‚vyspravit‘ tak, aby to bylo jakz takz…nevim, jestli vubec pak nepujdem do Anglie, manzel by byl spokojenejsi a tady bychom to pronajmuli, bracha by mi na to dohlid, no ale to musim zrekonstruovat tak ci tak, aby se to dalo dobre pronajmout. S tou Anglii to taky neni jednoduchy. Me by to nevadilo, mam tam i hodne kamaradu a rodice manzela jsou super, takze bychom tam meli i zazemi (me uz umrela babicka, se kterou jsem patnact let zila a ktera byla muj nejblizsi clovek, tata taky :cry:, no a na styk s ostatnima, ta Anglie neni zas tak daleko, ja jsem ‚anglofil‘, takze to tam mam hodne rada, ale zase nevim, jak to bude s mejma starsima detma. Jestli se jim bude chtit, ja uz jsem psala, ze tenhle rok je cekaj ty zkousky na skoly, tak uvidime, jak se vsechno bude vyvijet. Napospas je tu nencham :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
8.1.09 10:43

Gratuluji k Matýskovi!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.1.09 10:49

Kacudko, taky…hodne stesti pri kontrole :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.1.09 11:17

No právě, že my lítáme pořád s Pájou venku, teda pokud ještě nebyl takový mráz, ale nožky a zadeček povolují a povolují. A vím, že půl hodinky za den, bych si vždycky našla. Třeba večer u seriálku nebo u filmu, vím, že by Pavel chvilku pochoval. On je totiž fakt skvělý. Vím, že se na něj můžu spolehnout, u malého dělal všechno. Kdyby mohl kojit, tak i kojí. Koupal, přebaloval.
Akorát ty víkendy, nic moc, protože má zápasy, ale jinak se nám věnuje, jak jen může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.1.09 11:19

Dobré dopoledne..=o)

Gratuluji ke KO,já jdu zítra ve 12:45h.

Zdravím Rébi,vložíš nám nové fotečky??

A držím palce se stavbami a opravami domů - je to hrozný,díky bohu,že už jsme ve svém a novém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí